Slik lukker du alle Safari-faner, bortsett fra den eksisterende på Mac

Flere faner på Mac-en din skaper et inntrykk av at du er en arbeidsnarkoman. Når sjefen din kommer på morgenturen på kontoret, vil han / hun sikkert klappe ryggen for å jobbe på så mange faner samtidig. Men snart innser du at alle de åpnede fanene har redusert Mac-en din når du begynner å møte noen feil eller manglende respons på Mac-en. Du skulle ønske du kunne lukke alle Safari-fanene, bortsett fra den du jobber med.

I stedet for å utforske Safari-nettleseren, sjekk denne guiden for å stenge alle unødvendige faner samtidig. Det er mulig på tre forskjellige måter; Du kan bruke musen eller snarveistastene for å lukke alle Safari-fanene og etterlate den du jobber med. La oss gå videre…

Slik lukker du alle Safari-faner med unntak av gjeldende på Mac

Før du lukker alle Safari-fanene på Mac-en, må du sørge for at du ikke er logget inn noe sted, det vil si Gmail, Facebook osv. Nå er du klar til å bli kvitt alle Safari-fanene som sperrer den aktive fanen.

#1. Bruk høyreklikk

Ikke alle kan huske snarveier for å lukke alle Safari-fanene som lagrer den nåværende fanen. Hvis du tilhører denne brigaden, kan du bruke høyreklikk-metoden for å lukke alle Safari-fanene.

Trinn 1. Velg den du vil holde åpen fra flere faner.

Steg 2. Høyreklikk nå på fanen med musen eller styreflaten. Hvis du ikke vil høyreklikke, holder du kontrolltasten og klikker på fanen.

Trinn 3. En rullegardinmeny vises der med noen alternativer: Fest fane, Lukk fane, Lukk andre faner og Flytt fane til nytt vindu . Du må klikke på Lukk andre faner fra den menyen.

Alle de andre fanene, med unntak av den aktive, blir lukket i Safari-nettleseren.

# 2. Bruk av alternativtasten + X

Dette er et andre triks for å lukke alle Safari-fanene, bortsett fra den. Du skal ikke bruke noen snarvei; du må bruke musen og tastaturet.

Trinn 1. Klikk på Safari-fanen du vil holde åpent.

Steg 2. Hold Valg ( ) -tasten på tastaturet ditt, og klikk på lukk (X) -ikonet sett til venstre på Safari-fanen.

Dette vil slå av alle andre faner enn den du bruker på Safari.

# 3. Tastatursnarvei

Trinn 1. Velg fanen du vil holde åpen i Safari-nettleseren.

Steg 2. Trykk nå Alternativ (⌥) + Kommando (⌘) + W. Dette vil lukke alle andre faner på Safari. Det sier seg selv at det ikke vil lukke fanen du jobber med.

Det er alle venner!

Oppsummering ...

Å lukke Safari-faner på en gang og la den som er aktiv, er en måte å spare tiden på. For brukere som er vane med å jobbe for mange faner, er denne metoden en perfekt løsning for å hindre den bærbare datamaskinen i å konsumere batteri.

Du kan også henvise til:

  • Slik bruker du raskt nettstedssøk i Safari
  • Hvordan ta skjermbilde på Mac
  • Slik legger du til værvarsel på Mac-menylinjen

Tror du dette trikset er nyttig for deg? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar