Hvordan konfigurere og aktivere automatiske nedlastinger i iTunes på Mac og Windows

Hvis du har flere Apple-enheter, vil du sannsynligvis være kjent med funksjonen Automatisk nedlasting som Apple tilbyr. Det er ikke annet enn å synkronisere apper, musikk, filmer og annet blant forskjellige Apple-enheter du eier. Hvis du for eksempel har lastet ned en bestemt app på iPhone-en din, blir den også lastet ned automatisk på iPad-en din. Selvfølgelig må du ha den samme Apple ID-en tilknyttet hver enhet.

Dette er sikkert til stor hjelp, men ikke i alle tilfeller. Det er fordi hver enhet er beregnet for spesifikk bruk og det kan være lurt å konfigurere automatisk nedlastingsfunksjon som passer dine behov, det er det vi vil lære deg i dette innlegget. Bare følg denne enkle guiden, så bruker du den som en proff.

Slik installerer du automatiske nedlastinger i iTunes på Mac og Windows

Trinn 1. Start iTunes på Mac-en.

Steg 2. I menylinjen klikker du på Butikk og deretter på " Autoriser denne datamaskinen ".

Du blir bedt om å oppgi passordet for din Apple ID.

Trinn 3. Klikk nå på iTunes og klikk deretter på “ Innstillinger ”.

Trinn 4. Gå til “ Store ” -fanen → under iTunes-preferansene → Under Automatisk nedlastingsdel, fjern merket for alle boksene du vil deaktivere for automatisk nedlasting.

Når du er ferdig med tingene, klikker du på " OK " -knappen for å lagre endringene.

Voila! Nå kan du laste ned noe på din iPhone, og det blir ikke lastet ned på noen av dine andre Apple-enheter. Denne funksjonen hjelper mest for apper, som vi ikke trenger på alle enheter vi eier. Samtidig er automatisk nedlasting for sanger og filmer veldig nyttig fordi vi aldri vet hva vi vil se eller lytte mens vi spiller med iPhone eller iPad.

Del denne informative artikkelen med vennene dine over sosiale medier. Følg oss også på Facebook, Twitter og Google Plus for å få den siste oppdateringen om artikler vi legger ut.