Slik aktiverer du “Hey Siri” handsfree-modus i iOS 9 og tidligere versjoner

Alle er fascinert av den geniale, milliardæren, filantropisten Tony Stark alias Iron Man. Kampfarten som han flyr og “drakten” han har på seg er så kul. Men det mest fantastiske han besitter er JARVIS. Her kommer Siri for de som liker å ha det fullstemme-modulerte ultra-smart AI-systemet. Endre en sang, ringe eller legg inn en oppdatering, det hele starter med “Hey Siri”.

Den spennende delen som gjør “Hey Siri”, står et skritt nær JARVIS er at du ikke trenger å berøre iPhonen din, bare si "Hey Siri". Så nå, husk stemmen din, Siri lytter.

Før du går i handsfree-modus for Siri, må du bare sørge for at iPhone eller iPad kjører iOS 8 eller iOS 9 og at den er koblet til en strømkilde. Hvis iPhone ikke er koblet til en strømkilde, fungerer ikke den håndfrie funksjonen.

Mange brukere stiller spørsmål ved hvorfor de skal koble strømkabelen for å bruke "Hey Siri" når de kan aktivere Siri (ved å trykke lenge på hjemmeknappen) uten å koble iPhone-en til en strømkilde.

Til dette vil jeg forklare at en iPhone kan ha mangel på batteri til tider. I løpet av denne situasjonen med lite batteri, hvis noen vil bruke Siri-appen, kan de bruke "Hey Siri" -kommandoen. Dessuten er det mange brukere som bruker dette anlegget mens de er ute og reiser, og iPhone-en deres er i lademodus. La oss dykke inn;

Slik aktiverer og bruker du “Hey Siri” håndfri modus på iPhone og iPad

#Steg 1 . Trykk på Innstillinger → Trykk på Generelt.

# Steg 2 . Trykk på Siri.

# Trinn 3 . Slå på Tillat "Hey Siri".

Du kan velge ditt eget språk fra listen over tilgjengelige språk. Siri lar deg også velge en mulig aksent fra britisk eller amerikansk hvis du velger engelsk som ditt foretrukne språk. Alle disse alternativene er gitt like under Tillat "Hey Siri" -fanen.

Nå kan du glede deg over favorittlåten din eller ringe vennen din av Siri mens du kjører, lager mat eller ser på en film, uten å berøre iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar