iMobie AnyTrans oppgradert for å løse kompatibilitetsproblemet perfekt med iTunes 12.1

Med den nylig oppdaterte iTunes 12.1 29. januar, har Apple endret arkitekturen fra den opprinnelige 32-bit til 64-bit, noe som har ført til katastrofen at alle tredjeparts iDevice-verktøy ikke kan oppdage enhetene etter oppdatering til iTunes 12.1.

For raskt og effektivt å løse dette problemet, har iMobie Inc., en iOS-relatert programvareutvikler, spesielt oppsummert kompatibilitetsproblemet med detaljerte løsninger for iTunes 12.1-brukere i første omgang, og oppgradert sitt flaggskip-produkt iMobile AnyTrans for å fikse 64- bittkompatibilitetsproblem med iTunes 12.1 innen en ukes hardt arbeid av utviklingsteamet.

AnyTrans støtter perfekt iTunes 12.1

Nå med den siste versjonen av iMobie AnyTrans, blir brukerne aktivert på nytt for å glede seg over den effektive og praktiske iDevice-administrasjonsopplevelsen etter oppdatering til iTunes 12.1. Som et altomfattende og profesjonelt iDevices-styringsverktøy, vinner AnyTrans ros av et stort flertall brukere. Det er langt utenfor et iTunes-alternativ, og det er mer på vei.

AnyTrans oversikt

Dataoverføring: AnyTrans gjør det enkelt å legge til mediefiler fra PC / Mac til iPhone / iPad (og omvendt) uten å miste eksisterende data på enheten din. Og for disse brukerne som nettopp har oppgradert til en spennvid ny iPhone 6, vil AnyTrans være den mest effektive hjelperen til å synkronisere data fra den gamle iPhone til den nye med sin iDevice-til-iDevice-overføringsmodus, og alle bilder, videoer, musikk, kontakter, apper og mer kan enkelt overføres til den nye iPhone. Så utrolig smart som AnyTrans er, klarer den fremdeles å lagre kunstverket, spille tellinger og rangering av musikken din under overføringsprosessen.

Media-convertor: Drevet av det avanserte innebygde mediekonverteringsanlegget, vil AnyTrans automatisk optimalisere alle inkompatible mediefiler under overføringen. Alle lyd- og videofilene ser ut til å fungere problemfritt på iPhone og iPad. AnyTrans gir deg fantastiske, tilpassede iPhone-ringetoner ved å la deg importere ringetoner i 25 sekunder, 40 sekunder eller den opprinnelige lengden, noe som gir deg den muntre og behagelige glede hver gang telefonen ringer.

iCloud-administrasjon: AnyTrans synliggjør iCloud-sikkerhetskopien din ved å gi deg tilgang til iCloud-sikkerhetskopi, og til og med se og laste ned elementene til datamaskinen som meldinger, kontakter, notater, kalender, bokmerker, etc.

Vennlig-grensesnitt: Det veldesignede og brukervennlige grensesnittet til AnyTrans gjør det enkelt å overføre og administrere alt iOS-innhold, til og med du er en nybegynner fra teknologi.

iMobie Inc. Minimerer innvirkningen på brukerne

iMobie har alltid holdt seg til overlegenhet av brukeropplevelse, si, selskapet samlet utviklingsgruppen for å fikse iTunes 12.1-kompatibilitetsproblemet når problemet kom ut for å minimere den dårlige effekten på brukerne. Selskapet fokuserer på å utvikle verktøy for iPhone, iPad og iPod Transfer & Maintenance, har hjulpet mer enn 1 million Apple-brukere med sine ikoniske produkter PhoneClean, PhoneResuce og AnyTrans.

Med sterk teknisk akkumulering og brukerprioritert konsept, gir iMobie pionerer for å gi iTunes 12 brukere en rask og stabil løsning, og holder også på å optimalisere AnyTrans ytterligere for å gi brukerne en jevnere og enklere iDevice-administrasjonsopplevelse. Enten i fortiden eller i nærmeste fremtid, iMobie vil fortsette å gi brukerne et mer praktisk og omfattende iOS-administrasjonsverktøy som AnyTrans med sin bransjeledende tekniske styrke.

  • Last ned AnyTrans for Windows - Personal License [$ 39.99]
  • Last ned AnyTrans for Mac - Personal License [$ 39.99]
  • Last ned AnyTrans for Windows - Familielisens [$ 59.99]
  • Last ned AnyTrans for Mac - Family License [$ 59.99]
 

Legg Igjen Din Kommentar