Slik deler du Apple Music Playlist med familie og venner

Musikk er essensen i livet, og vi har alle mange favorittlydspor som har spesielle minner knyttet til seg. Noen ganger har vi kanskje ikke kontakt med våre venner eller familie, og du hører plutselig på et lydspor som er knyttet til en elsket person. Alt du ønsker er å dele følelsen av nostalgi med dem.

Ved hjelp av Apple Music-tjenesten er det mulig å dele spillelisten din med alle du vil. Du kan også lage en ensidig dynamisk spilleliste som oppdateres i sanntid så snart du gjør endringer. Dette er en av de utmerkede funksjonene. Det er mange plattformer som Facebook, Instagram og Snapchat der du enkelt kan dele tankene og bildene dine. Men det er knapt noen plattformer du kan dele favorittmusikken din sømløst. Sjekk guiden nedenfor for å forstå prosessen.

Slik deler du Apple Music Playlist

Trinn 1 . Det aller første du trenger å gjøre er å lage en ny spilleliste med lydspor du liker å dele.

Trinn 2 . Nå trykker du på delingsknappen og velger fra delingsalternativer: AirDrop, Twitter, Facebook og mer.

Trinn 3 . Mottakeren vil motta lenken til spillelisten, som han / hun må åpne. Når mottakeren klikker på lenken, vil de bli omdirigert til Apple Music.

Trinn 4 . Nå inne i Apple Music, må mottakeren trykke på “+” -tegnet for å legge til spillelisten i Apple Music-biblioteket.

Nå, når skaperen av spillelisten gjør endringer, reflekteres den automatisk på mottakers spilleliste. Det gjelder også omorganisering av lydspor. I tilfelle du ombestemte deg og vil slutte å dele endringene, kan du følge guiden som er gitt nedenfor.

Slik slutter du å dele spillelisten i Apple Music

Trinn 1 . Bare gå tilbake til spillelisten din som du opprettet i Apple Music.

Trinn 2 . Nå trykker du på Rediger- knappen.

Trinn 3 . Slå AV “Delt spilleliste” -alternativ.

Dette vil ikke slette spillelisten fra mottakermusikkbiblioteket, men de vil ikke motta noen fremtidig oppdatering av endringer du gjør i spillelisten.

Synes du at dette tipset var nyttig? Har du andre verdifulle tips eller triks å dele? Bruk kommentarfeltet nedenfor og hjelp andre iPhone- eller iPad-brukere.

 

Legg Igjen Din Kommentar