Beste Math Solver-apper for iPhone og iPad i 2020: Få løsninger på matematiske problemer

Når det gjaldt matematikk, var jeg ikke den lyseste av barna i klassen min. Jeg kunne knapt gjøre enkle multiplikasjonsproblemer og var vanligvis latterens lager for klassen. Lekser til matematikk var noe jeg gruet meg til å gjøre, men dette innlegget er ikke en uhyggelig historie om barndommen min. Det jeg mener med dette, er at jeg skulle ønske jeg hadde noen matematikkproblemløsende apper som hjalp meg gjennom matematisk-fobien. Heldigvis med nyvinninger og den nyeste teknologien, er det noen sinnblåsende apper for matematikkløser for iPhone og iPad.

Disse matematiske problemløseren iOS-appene henter ikke bare det riktige svaret for deg, men det viser også trinn-for-trinn-løsning for hvert problem. For la oss innse det, det endelige målet er ikke det endelige svaret vi henter, det endelige målet er å lære trinnene som stammer fra det endelige svaret. Med disse appene lærer du dem også mens du gjør leksene dine. Så uten ytterligere forsinkelse, la oss oppdage dagens oppsummering av de beste matematikkløsende appene for iPhone og iPad.

10 beste iOS-apper for å løse matematikkproblemer i 2019

#1. Photomath

Photomath er den mest populære matematikkløsende appen i denne kategorien apper. Jeg har kanskje feil, men kanskje var det Photomath som startet hele trenden med appen til løsning av matematikk.

Fra grunnleggende aritmetikk til avansert beregning og geometri er Photomath i stand til å løse alle slags komplekse og enkle matematikkproblemer uten behov for wi-fi eller data. Det får deg også til å forstå de grunnleggende grunnleggende forholdene i matematikk for å gjøre deg mer trygg på faget.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 2. Mathway

Denne appen er ganske enkelt den beste og en av de mest foretrukne Math Solver-appene som er tilgjengelige for iPhone og iPad, med en overveldende 4.9-vurdering på Apple App Store. Studenter over hele verden stoler på denne appen og bruker den til å løse skremmende matematikklikninger.

Skriv inn problemet, eller klikk på et bilde og BAM ... Problemet ditt er løst. Trenger du mer detaljert svar? Vil du lære hvordan det endelige svaret ble avledet? Vel, Mathway viser også detaljert trinn-for-løsning for bedre forståelse av problemet.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 3. Socratic av Google

Drevet av Googles AI, er denne pedagogiske appen en allrounder og kan hjelpe deg på alle utdanningsnivåer, enten det er videregående skole eller universitet. Denne appen er som en personlig veileder som er bosatt i iPhone eller iPad.

Bortsett fra å vise endelige svar og trinnvise løsninger, har Socratic app også funksjonen til videoer som du kan se og lære i ditt eget tempo. Du kan enten diktere matematikkproblemene dine eller ta et bilde eller bare skrive det, denne appen vil gjenkjenne det og vil utlede det riktige svaret for deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. SnapCalc

SnapCalc er din personlige problemløser i håndflaten din, selv om den bare kan løse matteproblemene og ikke livets problemer. Men la oss innse det. Noen ganger kan matteproblemer være mer hjemsøkende.

Bare klikk på et bilde av matematikkproblemet og taaddaa! Det er løst; svaret er rett foran øynene dine. Fra komplisert kalkulus til algebra, SnapCalc-appen kan løse alle matematikkproblemene dine sammen med uttømmende løsningsforklaringer.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 5. Slader

Hvis du noen gang har møtt konsekvensene av å ikke gjøre leksene dine fordi du ikke forsto det, ville Slader-appen være din frelser. Bruk slader for å bli ferdig med leksene dine ved å forstå spørsmålene med detaljerte løsninger.

Slader er som en fe av gudmor når du sitter fast i et vanskelig matematikkproblem. Få svarene dine og forstå hele prosessen enkelt. Du kan bruke denne appen gratis eller kjøpe premiumversjonen til rimelige priser for å unngå annonser.

Pris: Gratis (Slader Pro - $ 1.99)

nedlasting

# 6. Khan Academy

Lær alt gratis som er mantraet i denne appen. Vel, det ville være et spørsmål om overraskelse at hvis du er student, du ikke vet om Khan Academy-appen. Denne appen har vært en av de mest brukte pedagogiske appene på planeten.

Bare pensle matematikkene dine eller bruk den til å fullføre leksene eller bare tilfredsstille den indre nerden i deg. Denne appen kan tjene til alle dine faglige behov, slik at du kan bruke den til din disposisjon når som helst uten skjulte kostnader, da den er helt gratis.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Wolfram Alpha

Bruk denne fantastiske appens kunstige intelligenskraft til å svare på matematikkproblemene dine for deg. Wolfram Alpha er verdens mest definitive kilde for øyeblikkelig kunnskap og beregning.

Appen bruker sin enorme samling av algoritmer og data til god bruk og beregner svarene på komplekse matematikkproblemer innen nanosekunder. Og du kan også få detaljert veiledning fra appen hvis du abonnerer på PRO-versjonene.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. PCalc

Brukt av forskere, ingeniører, programmerere og studenter, er dette en kalkulator-app. Årsaken til at vi har tatt med denne appen er fordi denne funksjonsrike kalkulatoren har muligheten til å løse de mest komplekse matematiske problemer.

Det inkluderer et valgfritt; RPN-modus, flerlinjet skjerm, tilpasningsalternativer for knapplayout, papirform, konvertering av enheter og mye mer. Å si at dette er en fullastet kalkulator-app ville være en underdrivelse, PCalc-appen er en komplett matematikkveiledning i seg selv.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 9. CALC Smart

Denne kalkulator-appen er et veldig nyttig verktøy for studenter å fullføre sine daglige matematikkproblemer. Med unike tematilpasninger og valgfrie oppsett, vil du kunne sette øye-fingre-sinn-koordinasjonen til fullstendig bruk, ettersom den lar deg tilbakestille utformingen grundig.

CALC er en veldig smart kalkulator som lar deg legge inn matteproblemet akkurat som du ville gjort mens du skrev. Du trenger ikke å bekymre deg for å endre positivene til negativer etter å ha skrevet dem som du ville gjort i andre kalkulatorer.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 10. Geometri Pad

Lag grunnleggende geometriske former og utforske og opprette deres egenskaper eller beregne beregninger, med hjelp av denne appen. Med Geometry Pad til din disposisjon, er du sikker på å prøve den kommende geometri testen i klassen din.

Med tilpassbare egenskaper for hver form, kan du få presise beregninger og konstruksjoner. Geometry Pad-appen vil sikkert være nyttig for akademikerne dine, men det vil også være en morsom læring for alle.

Pris: Gratis (Premium Features Pack - $ 6.99)

nedlasting

Logger av…

Vel, det var dagens app-runde av de beste matematikkløsende appene for iPhone og iPad-er, la oss få vite i kommentarene nedenfor hvordan du finner det.

Relaterte innlegg:

  • Beste matematikkapper for iPhone og iPad for barn
  • De beste iPhone og iPad Science Apps for barn
  • Beste iPad- og iPhone-apper for håndtering av lekser og oppgaver
  • Beste iPhone- og iPad-apper for å lære engelsk grammatikk

Kontakt oss på Facebook, Instagram og Twitter for noen gode Apple Inc., innlegg og nyheter. Last ned iOS-appen vår for å være i loopen til All Things Apple.

 

Legg Igjen Din Kommentar