iPhone 4s / 4 fast i gjenopprettingsmodus under iOS 7.x oppgradering: Hvordan fikser jeg?

Med eldre enheter som iPhone 4 og 4s, kan en oppgradering til iOS 7 eller 7.1 sette iPhone-en din i den fryktede gjenopprettingssløyfen. Koble til iTunes for å gjenopprette har ingen effekt, og iPhone-en din sitter fast i gjenopprettingsmodus i evighet.

Når dette skjer, hva gjør du? Hvordan sparke iPhone 4 / 4s ut av gjenopprettingsmodus og oppdatere vellykket til iOS 7 eller 7.1? Hvis du trenger å lagre data i prosessen, hvordan kan du gjøre det?

RecBoot for å sparke ut av utvinning

Hvis iPhone sitter fast i gjenopprettingsmodus, er alt du kommer til å se på iTunes-ikonet og kabelen - som forteller deg å koble enheten til iTunes og gjenopprette. Men problemet i vårt tilfelle er gjenoppretting fungerer ikke. Noe som betyr at det er noe galt med måten din iPhone gikk ut i gjenopprettingsmodus. Vårt første alternativ er da å sparke den ut av utvinningsmodus.

En enkel måte å gjøre dette på ville være å bruke en programvare. RecBoot gjør det ganske pent. Den har to knapper: Gå inn i gjenopprettingsmodus og avslutt gjenopprettingsmodus.

 • Koble iPhone til datamaskinen
 • Start RecBoot
 • Deretter klikker du på Avslutt gjenopprettingsmodus
 • Dette skal (forhåpentligvis) få iPhone-en din slått av. Slå den på, og den skal starte opp normalt.
 • Neste opp, koble til iTunes. Ikke oppgrader / oppdater. Sikkerhetskopier iPhone, og gjør deretter en ren gjenoppretting.

Å komme i gjenopprettingsmodus, riktig

Hvis iPhone kom i en problematisk gjenopprettingsmodus, kan det være en av grunnene til at iTunes nekter å gjenopprette enheten riktig. En måte å fikse dette på ville være å sette iPhone-en din i gjenopprettingsmodus igjen, manuelt.

Gjør dette (hvis iPhone nå er på skjermbildet for gjenopprettingsmodus):

 • Koble iPhone fra datamaskinen
 • Trykk på hjemme- og strømknappen samtidig til skjermen blir blank
 • Nå trykker du på startknappen (fortsett å trykke på den) og koble iPhone til datamaskinen
 • IPhone skal nå vise Apple boot-logoen
 • Og den går inn i gjenopprettingsmodus
 • Nå, fyr opp iTunes og prøv å gjenopprette

(legg merke til at i denne metoden antar vi at du allerede har en sikkerhetskopi.)

Vi har diskutert om iPhone's gjenopprettingsmodus her.

DFU-modus

Hvis målet er å oppgradere til iOS 7 eller 7.1 (forutsatt at du allerede har sikkerhetskopier), kan DFU-modus være nyttig. DFU-modus er spesifikt for at iTunes skal fortsette med enhetsoppgraderingen uten å kaste feil.

Slik får du iPhone til DFU-modus:

 • Slå av iPhone
 • Trykk på av / på-knappen i omtrent 2 sekunder
 • Trykk deretter på startknappen (mens du holder strømknappen inne) i cirka 10 sekunder
 • Slipp deretter av / på-knappen, men hold Hjem-knappen inne i omtrent 15 sekunder
 • Dette setter iPhone i DFU-modus.

Det er ingenting som er synlig annerledes på skjermen som forteller deg at iPhone-en din er i DFU. Men når du kobler til datamaskinen, vil iTunes informere deg om at iPhone er i DFU. Du kan deretter fortsette med å oppgradere firmware uten problemer.

Løper inn i andre iTunes-feil etterpå

Etter denne prosessen, mens iTunes prøver å gjenopprette og oppgradere iPhone, kan det hende at du får andre feil som 3194 eller 16xx. Du må følge koblingene for å prøve å løse disse problemene.

Hva om ingenting fungerer?

Eller hva hvis du ikke har en fersk sikkerhetskopi, men du absolutt trenger å beskytte dataene? Ta din iPhone til Apple-butikken. Metodene som er beskrevet ovenfor innebærer vanligvis å gjenopprette iPhone som ny og deretter bruke en tidligere sikkerhetskopi for å få dataene tilbake på iPhone. Hvis du ikke sikkerhetskopierte sist men har data på iPhone som er avgjørende, kan det hende at du ikke kan gjenopprette før du trygt kopierer dataene til et sted.

Hvis du er i stand til å slå iPhone opp og få sikkerhetskopien, kan du prøve alle slags løsninger for å gjenopprette. I sjansen for at du ikke klarer det, er Apple Store den neste beste løsningen.

Merk: Problemet med gjenopprettingsmodus ser ut til å påvirke - for det meste - eldre iOS-enheter som iPhone 4 og 4s. Hvis en iPhone 5s / 5 / 5c ender i gjenopprettingsmodus, kan du følge de samme trinnene.

 

Legg Igjen Din Kommentar