Slik legger du til og ser verdensklokker på Apple Watch

Dette er globaliseringens tidsalder. Mennesker har blitt kosmopolitiske og reiser langt over hele verden. Derfor må vi sjekke verdensklokker for å være kommunikative til våre venner eller kjære som bor i London, New York, Tokyo eller hvor som helst ellers i verden.

Hva kan være bedre enn å ha Apple Watch til å rase sammen med tidens tempo? World Clock-appen på Watch lar deg se forskjellige tidssoner i verden. For å gjøre det mer praktisk, har du også muligheten til å legge til bestemte tidssoner i selve klokkeflaten. I tilfelle du ønsker å følge med på noen av dine favoritt tidssoner, kan du legge dem til i World Clock-appen.

Apple Watch's World Clock-app synkroniserer automatisk de konfigurerte verdensklokkene fra den sammenkoblede iPhone's Clock-app. Hvis du for eksempel legger til forskjellige verdensklokker til iPhone-klokke-appen din, blir de automatisk synkronisert med Apple Watch. Det er virkelig enkelt; bare hvis du kjenner trikset!

Slik legger du til verdensklokker på Apple Watch

Trinn 1. Start Clock-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på World Clock- fanen fra nedre venstre hjørne.

Trinn 3. Neste opp, trykk på plussskiltet fra øverste høyre hjørne.

Trinn 4. Nå må du trykke på bynavnet du vil legge til.

Det er det!

Du kan gjenta disse trinnene for å legge til flere byer i klokkeappen. Sjekk ut World Clock-appen for å bekrefte om den nylig tillagte tidssonen er synkronisert eller ikke.

Slik omorganiserer du byer i verdensklokke-appen på iPhone

Du kan omorganisere byer etter ønske, slik at du enkelt kan se verdens tid. Hvis du for eksempel har lagt flere byer til World Clock-appen, ville det være bedre å omorganisere dem basert på prioriteringen.

Trinn 1: Følg trinn 1 og 2 som ovenfor.

Steg 2. Trykk på Rediger fra øverste venstre hjørne → Opp neste, dra ordreikonet som ligger ved siden av byen du vil omorganisere. Bare i tilfelle du vil sette verdensklokken til en standardby, plasser favorittbyen din på toppen.

Trinn 4. Når du har lagt om byene, klikker du på Ferdig fra øverste venstre hjørne.

Slik ser du verdensklokker på Apple Watch

Det er ganske enkelt å få tilgang til verdensur på Apple Watch.

  • Bare åpne World Clocks-appen på Apple Watch, og trykk deretter på byen du ønsker å se mer informasjon om.

Slik sletter du en spesiell tidssone fra verdensklokke på Apple Watch

Hvis du ikke lenger vil beholde noen tidssone på din verdensklokke, kan du enkelt slette den.

Trinn 1. Følg trinn 1 og # 2 som ovenfor og trykk på Rediger → Trykk på den røde knappen ved siden av byen du vil slette.

Steg 2. Trykk på Slett → Trykk på Fullført fra øverste venstre hjørne for å bekrefte.

Det er det!

Likte du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar