Slik løser du iPhone ved å spørre om Apple ID-passord

IPhonen din spør om Apple ID-passord gjentatte ganger, slik at du lurer på hvorfor det skjer. Ta det med ro! Dette skjer vanligvis etter en oppdatering eller kanskje etter at du har gjenopprettet iPhone. Vi har også vært på denne veien ved noen få anledninger, og kan derfor hjelpe deg med å bli kvitt denne irriterende popup.

Det er mest et tilfelle av mislykkede nedlastinger som ikke er direkte synlige på startskjermen. Noen ganger er det et problem med kontoinnstillingene dine: enten i iCloud eller iMessage / FaceTime eller i App Store. La oss prøve å fikse dette så smidig som mulig.

iPhone holder spørsmål om Apple ID-passord? Slik løser du problemet

Start iPhone på nytt

Ja, det samme lille trikset som hjelper deg med å fikse flere problemer. Gi det en gang før du går for radikale skritt.

Trykk og hold sideknappen og Hjem-knappen samtidig.

På iPhone 7/7 Plus må du trykke og holde inne sideknappen og volum ned-knappen.

På iPhone 8/8 Plus og iPhone X og 11 Series-enhetene: Trykk og slipp volum opp-knappen, trykk og slipp volum ned-knappen. Trykk deretter og hold inne sideknappen til du ser Apple-logoen på skjermen.

Etter at enheten har startet på nytt, kan det hende at du får popup-passordet til Apple ID igjen. Bare skriv det inn en siste gang, så er du ferdig. Forhåpentligvis kommer den ikke tilbake igjen!

Logg av Apple ID og logg inn på nytt

Får du fortsatt den irriterende popup? Prøv å logge deg av Apple-ID-en din og logge deg på igjen. Den nye starten kan feilsøke problemet.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Apple ID-banner.

Steg 2. Bla ned og trykk på Logg av. Skriv inn Apple ID-passordet ditt og velg Slå av.

Trinn 3. Deretter kan du velge å oppbevare en kopi av dataene dine på denne iPhone eller fjerne dem. Oppbevar dataene på enheten. For å gjøre det, slå på vippene ved siden av kalendere, kontakter, påminnelser og safari. Trykk deretter på Logg av og bekreft.

Sjekk ut de kjøpte appene dine

Sjekk ut appene du har kjøpt for å sikre at ingenting henger i en mislykket nedlasting eller noe. Åpne App StoreProfilen dinKjøpt → Mine kjøp. Jeg anbefaler deg å ta en titt på appene som er tilgjengelige på enheten din, og de som ikke er tilgjengelige.

Dessuten, bla ned til delen TILGJENGELIGE OPPDATERINGER . Her kan du enten trykke på Oppdater alle for å få alle appoppdateringene eller trykke på OPPDATERING ved siden av appen du vil oppdatere.

Prøv å aktivere iMessage og FaceTime på nytt

Hvis ting fortsatt er de samme, må du sannsynligvis sjekke ut iMessage og FaceTime under Innstillinger. Både iMessage og FaceTime bruker Apple-ID-en din selv om du ikke bruker disse tjenestene (men har dem slått på). Det kan være noe problem med kontoinformasjonen eller aktiveringen.

Prøv å slå av disse (jeg vet at det kan være sprøtt å få dem på igjen, men du må prøve det!). Hvis det fungerer, så Voila! Du har løst kilden til problemet. Aktiver iMessage og FaceTime på nytt med riktig Apple ID og passord. (Innstillinger → Meldinger / FaceTime)

Ingen pusterom ennå? Tilbakestill enheten til fabrikkinnstillinger

Hvis problemet ennå ikke er løst, tilbakestiller du iPhone til fabrikkstandard. Å rydde opp i eksisterende innstillinger kan gjøre utslaget.

Du kan også prøve å tilbakestille iPhone uten å slette dataene. (Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill innstillinger.)

Du har sannsynligvis prøvd dette. Hvis iPhone fremdeles ber om Apple ID-passord, kan du gå over til det neste.

Tilbakestill Apple ID-passordet ditt

Trinn 1. Start Safari og gå over til appleid.apple.com. Deretter skriver du inn feil passord og velger Glemt passord.

Steg 2. Nå må du velge e-postgodkjenning eller svare på sikkerhetsspørsmål.

Trinn 3. Fortsett med instruksjonene. Til slutt skriver du inn et nytt passord og bekrefter.

Oppdater iOS på enheten din

Det kan være nyttig å oppdatere enheten din til den nyeste iOS-versjonen. Oftere kommer ikke programvareoppdateringer med feilrettinger og ytelsesforbedringer. Derfor ville det være lurt å gi det en sjanse også. InnstillingerGenereltProgramvareoppdatering .

Gjenopprett din iPhone som ny

Hvis du har reist så langt, betyr det at det er noe alvorlig galt. De sier: “Drastiske tider krever drastiske tiltak.” Og du bør omfavne denne smertefulle løsningen helhjertet, slik den har fungert for mange. Forhåpentligvis er det ikke sikkert du er unntaket fra det.

Men før du går i gang med denne store helhetlige løsningen, må du ta sikkerhetskopi av enheten din.

Trinn 1. Koble enheten din til datamaskinen og start iTunes. ( Mac som kjører macOS Catalina Open Finder.)

Steg 2. Velg din iPhone fra menyen øverst til venstre. Nå, klikk på Sikkerhetskopier nå.

Trinn 3. Når enheten din er sikkerhetskopiert, trykker du på Gjenopprett iPhone.

Etter at du har gjenopprettet enheten din, vil problemet være borte og forsvinne for alltid - forhåpentligvis!

Si din mening

Så, hvilket av triksene klikket for deg? Kunne du løse problemet med en enkel løsning, eller måtte du prøve et radikalt middel? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Slik deaktiverer du forhåndsvisning av kobling i Safari på iPhone og iPad i iOS 13
  • Slik installerer og bruker du tilpassede skrifter på iPhone eller iPad
  • Hvordan forhindre du å slette e-postmeldinger i iOS 13 Mail-app på iPhone
  • Slik oppdaterer du appene dine på iPhone og iPad i iOS 13 og iPadOS

Fant du denne guiden nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike artikler.