Hvordan få kameraet tilbake i iOS 8.1 på iPhone / iPad

Da Kamerarull manglet i iOS 8, bare for å erstattes av et sterkt begrenset "Nylig lagt til", klaget vi alle. Ser ut som om Apple endelig hørte på.

I iOS 8.1 (som fremdeles er i utvikler beta), kan du få tilbake kamerarullen til iPhone / iPad / iPod touch. Vi har hatt en sjanse til å teste hvordan det fungerer, og for øyeblikket fungerer det bare bra som før (i iOS 7). Les videre for å finne ut hvordan du kan få tilbake kamerarullen i iOS 8.x.

Denne metoden fungerer bare i iOS 8.1 (testet i betas), slik at du er en vanlig bruker (og ikke en utvikler med tilgang til iOS 8.x betas).

For å deaktivere “Nylig lagt til” og få “Kamerarull” tilbake, er det eneste du trenger å gjøre å deaktivere iCloud Photo Library. Det viser seg at mange brukere som oppgraderer til iOS 8 (og vil oppdatere til iOS 8.1) kan ha slått på iCloud Photo Library.

Hvordan få kameraet tilbake på iOS 8.1 for iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne innstillinger.

Steg 2. Trykk på Bilder og kamera

Trinn 3. Slå av iCloud Photo Library

Når du slår av iCloud Photo Library, i hvert fall i iOS 8.1, bytter Apple det nylig lagt til med kamerarulle. Selv om vi ikke har hatt en sjanse til å teste om kamerarullen fungerer akkurat som den gamle (fordi vi hadde veldig lite bilder å sjekke med), ser det ut til at kamerarullen fungerer som den i iOS 7.

Vær oppmerksom på at denne metoden bare fungerer ioS 8.1. I iOS 8, selv om du har deaktivert iCloud Photo Library, vil du ikke se Kamerarull.

Det er en annen løsning for folk som ikke kan vente til iOS 8.1 og for folk som trenger å ha iCloud Photo Library aktivert. Den løsningen er en tredjepartsapp.

My Camera Roll er en nesten eksakt kopi av Kamerarullen vi hadde i iOS 7. Den legger til redigeringsfunksjoner på bordet. Men viktigst av alt, når du først har installert dette og “tillatt” tilgang til Bilder-appen, importerer det alle bildene og viser det på en skjerm, akkurat som hvordan Camera Roll pleide å gjøre.

Du kan laste ned My Camera Roll. Det er $ 0, 99 i App Store.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor og koble til oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar