Utvalg av iPhone 6 / 6s Plus skinnvesker fra Doc Artisan i 2020: Premium-profilen som skinner gjennom

Doc Artisan har vært kjent for å være en kjent produsent av ypperlige skinnvesker. Enten det er det fascinerende utseendet, ønsket bekvemmelighet, holdbarhet eller misunnelsesverdig eleganse, har Doc Artisan skinnvesker alltid stått opp til preget fra alle aspekter.

Etter å ha brukt sine kvalitetsdefinerende saker i flere år, kan jeg si med full tillit at du aldri vil bli sviktet av disse fantastiske lærvesker til iPhone. Til (eller "har til hensikt å" tilby deg mange valg å velge den klassiske profilen til enheten din, har vi laget en eksklusiv liste over lærvesker fra Doc Artisan. Jeg er sikker på at du gjerne vil prøve disse sakene som er klargjort for å være et utmerket valg. La oss ta en rask titt!

Beste lærvesker til iPhone 6 / 6s Plus fra Doc Artisan i 2019

#1. Card Folio (Mr.Slim)

Ved førsteinntrykket vil Card Folio for iPhone 6 / 6s Plus sjarmere deg med sin nydelige profil. Den slanke kroppen med den myke dyne sømmen føles ganske delikat for berøringen.

Skjult magnet

Mr.Slim har en skjult magnet som holder din iPhone sikkert inne. Det er et skjult spor på baksiden av saken for å la deg holde opptil tre kort. Men for å la det fortsette å flagre det slanke utseendet, er det bedre å beholde bare to kort.

Slot Thumb Slider

Glidebryteren for tommelfinger gjør det relativt enkelt å få tilgang til de lagrede kortene. Det myke, sorte mikrofiberforingsmaterialet sørger for at berøringsskjermen på enheten din har optimal pleie. Fullkorns kuskinnmaterialet gjør det svært holdbart.

Gjør det mulig å ringe selv når frontdekselet er lukket

En ting jeg liker mest med denne vakre lærvesken, er at den lar deg motta samtaler selv om frontdekselet er lukket. Du får lett tilgang til søvn / vekke-knappen. Hodetelefonkontakten og lynporten er blitt eksponert nok til at du kan bruke dem uten ulemper.

Hvis du er ute etter en fengslende lærveske, bør du ikke se lenger enn det.

Pris: $ 50 for iPhone 6 / 6s | $ 60 for iPhone 6 / 6s Plus

# 2. Kortetui

Carved med fullkorns og italiensk vegetabilsk garvet lær, ser etui til iPhone 6 / s Plus en klasse fra hverandre.

Slim Design

Den slanke designen klikker ikke bare perfekt på smarttelefonen, men gir den også stilen til å falle med aplomb. Når du er lett, får det ikke enheten til å se klumpete ut.

To separate kortspor

Lærveske har to separate kortspor for å sikre at du har nok plass til å beholde kredittkortene dine.

Jakt på en elegant lommebok? Det å være gitt et seriøst blikk er verdt.

Pris: $ 45 for iPhone 6 / 6s | $ 50 for iPhone 6 / 6s Plus

# 3. Wristlet (IrisLili)

Leter du etter mer enn bare etui til smarttelefonen? Wristlet gir deg et fantastisk alternativ.

Den attraktive armbåndet i svart skinn med navnet “IrisLili” er tilgjengelig i to mønstre - rullestein og vattert. Den kommer med en avtakbar, hard lærveske for magnetisk lær for iPhone, slik at du enkelt kan ringe.

RFID-blokkeringskraft

Denne lommeboken har også RFID-blokkeringskraft ved hjelp av EMF (elektromagnetisk kraftfelt), som gjør det mulig for en kredittkortscanner å produsere en virvarelig feillesing. Nylon-mikrofiberforet gir skjermene til enheten din mye tiltrengt.

Massevis av kortspor

Mens iPhone 6 / 6s-saken har fem kortspor, ID-vindu, to veggspor, ett glidelåsspor, har 6 / 6s Plus 11 kortspor, ID-vindu, tre veggspor og ett glidelåsspor.

Premium Feel

Hvis du ønsker å ha en premium skinnveske som kan gi deg en fantastisk løsning for ikke bare å holde din iPhone, men også andre verdisaker, må denne være et sikkert skudd.

Pris: $ 100 for iPhone 6 / 6s | 110 dollar for iPhone 6 / 6s Plus

Bonus

Det er enda en vakker lærveske designet for iPhone 6 / 6s Plus. Laget av skinn av høy kvalitet, er det ikke bare holdbart, men også klassisk. Det leveres med et avtakbart bakdeksel, som enkelt snapper med saken takket være magnetikken.

Den har et stort spor hvor du kan ha mer enn 3-4 kort. Den er veldig robust og gir en fullstendig beskyttelse mot utilsiktet fall eller sjokk. Med bruk av glidebryteren for tommelfinger kan du raskt få tilgang til kortene dine.

Hvis du noen gang føler at saken er litt klumpete, kan du fjerne dekselet og nyte det slanke utseendet. Magnetet sørger for at enheten din forblir trygt inne. Mikrofiberforet gir den nødvendige beskyttelsen på skjermen til enheten din.

Det gir enkel tilgang til hodetelefonkontakten, lynporten. Det er en utskjæring på baksiden for kameraet.

Den er laget for folk som liker en topp skinnveske uten kompromisser.

“Vi har utelukkende mottatt saken for anmeldelse. Pris har ikke blitt nevnt for det. ”

Pris: Ennå skal kunngjøres.

Utforsk samlingen på Docbrevan.com.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar