Hvordan begrense voksent innhold i iOS 12 Safari på iPhone og iPad

Selv om iOS alltid har tilbudt bedre foreldrekontroll enn sine Android-kolleger, har den siste iterasjonen iOS 12 doblet seg på begrensningen. Operativsystemet har fornyet restriksjoner (en foreldrekontrollfunksjon), og nå er det inkludert under skjermtid. Derfor har prosessen med flere funksjoner, inkludert muligheten til å begrense vokseninnhold i Safari på iOS 12, endret seg.

Hvis du skal oppgradere ditt barns iPhone til iOS 12 og vil holde de støtende nettstedene i sjakk fra nettleseren, vil du vite endringen. En viktig ting som er verdt å merke seg er at når du blokkerer uønskede nettsteder, deaktiveres privat nettlesingsmodus automatisk. Det er gjort for å sikre at barnet ditt ikke er i stand til å surfe på nettet i inkognitomodus.

Slik begrenser du innhold for voksne i iOS 12 Safari på iPhone eller iPad

Før du kommer i gang, må du forsikre deg om at du har slått på skjermtid på iOS-enheten din. Følg denne komplette guiden for å dra full nytte av denne funksjonen.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Trykk på skjermtid → Trykk på Innhold og personvernbegrensninger.

Steg 2. Neste opp må du oppgi passordkoden for skjermtid og deretter slå på bryteren ved siden av Innhold og personvernbegrensninger.

Trinn 5. Deretter trykker du på Innholdsbegrensninger.

Trinn 6. Trykk på nettinnhold.

Trinn 7 Under delen Webinnhold har du tre alternativer:

  • Ubegrenset tilgang
  • Begrens voksne nettsteder
  • Bare tillatte nettsteder

Ubegrenset tilgang: Som standard er den valgt.

Begrens voksne nettsteder: Velg Begrens voksne nettsteder for å blokkere privat nettlesermodus og begrense tilgangen til voksne nettsteder.

For forbedret begrensning kan du legge inn navnet på nettstedene manuelt. For å gjøre det, trykk på Legg til nettsted under Aldri tillat. Deretter skriver du inn navnet og klikker på Ferdig.

Dessuten, hvis du vil tillate bestemte nettsteder, må du oppgi navnene deres. For å gjøre det, trykk på Legg til nettsted under Tillat alltid. Skriv deretter inn navnet og trykk på Fullført.

Bare tillatte nettsteder: Hvis du vil tillate tilgang til bare utvalgte nettsteder, trykker du på Tillatte nettsteder. Nå, bør du se navnene på noen nettsteder som Apple – Start, Disney og mer.

For å legge til flere nettsteder, trykk på Legg til nettsted. Skriv deretter inn tittel og URL. Etter det, trykk på Fullført for å bekrefte.

Fremover, hvis barnet ditt eller noen prøver å åpne det begrensede nettstedet, viser Safari en melding og sier "Du kan ikke bla gjennom denne siden på xx.com fordi den er begrenset."

Senere, hvis du tilfeldigvis endrer tid eller ønsker å fjerne begrensningen; Følg de samme trinnene som er nevnt over, og velg deretter Ubegrenset tilgang til slutt.

Hvordan begrense innhold for voksne i Safari i iOS 11 eller tidligere

Prosessen med å blokkere voksnesider er nesten den samme i iOS 11 eller tidligere. Dette gjør du ved å åpne InnstillingerGenereltBegrensninger.

Angi deretter passordkode for begrensningerNettstederBegrens innhold for voksne.

Følg nå de samme trinnene som er nevnt ovenfor i iOS 12 for å begrense eller tillate tilgang til individuelle nettsteder.

Det er alt du trenger!

Si din mening:

Som bruker og forelder er jeg veldig glad for å se de forbedrede foreldrekontrollene i iOS 12. Det har gjort iOS mer barnevennlig.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste foreldre-apper for iPhone og iPad
  • Hvordan skjule apper i iOS 12
  • Slik forbedrer du batteriets levetid i iOS 12
  • Hvordan bruke øyeblikkelig tuning i iOS 12 for å administrere varsler fra LockScreen

Hva tar du for deg de forbedrede begrensningene i den nyeste iOS-versjonen? Skyt tankene dine i kommentarene. Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for raskt å få tilgang til de nyeste praktiske guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar