De beste projektorene for Apple TV 4K i 2020: Forbruke naturtro visuelle innhold

4K-teknologi gir imponerende visuell kvalitet i stuen din, hvor du kan se favorittfilmer og TV-serier uten å slå av lys. Nyt naturtro klarhet og sett deg nærmere skjermen for den beste visuelle opplevelsen. Hvis du vil ha en kino hjemme, kan du sjekke ut de beste 4K-projektorene for Apple TV.

De fleste projektorer er kompatible med skjermer så store som 120 tommer. Prisene på disse projeksjonsskjermene er dessuten uoverkommelige. For nå kan du se på noen høykvalitetsprojektorer for Apple TV.

Beste 4K-projektorer for Apple TV i 2019

#1. Hibeam

Hvis du ønsker å få en rimeligere 4K-projektor, må du huske dette tilbudet fra Hibeam. Selskapet hevder at projektoren er i stand til å levere opptil 2x lysere farger. Det betyr at den kan tilby bedårende bildekvalitet.

Takket være tilgjengeligheten av flere grensesnitt kobler du den til smarttelefonen din, PS4 og X-Box for å glede deg over spill. Og med de innebygde stereohøyttalerne, er Hibeam-projektoren i stand til å gi betydelig lydkvalitet. Videre har den en kompakt størrelse og er mer behagelig å bære.

USP: Innebygde stereohøyttalere gir klar lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Dell

Dell er et av de ledende merkene innen produksjon av premium maskinvare. Denne avanserte 4K-laserprojektoren hjelper deg med å lage en enestående presentasjon med 8, 3 millioner piksler med fantastisk UHD-video, bilder og fine linjer for å imponere publikum.

Du kan plassere denne projektoren nær veggen, og skygger vil derfor ikke blokkere presentasjonen. Uansett hvor folk sitter i et rom, får de et tydelig syn på presentasjonen.

USP: UHD-video

Ta en titt på Dell

# 3. Viewsonic

Med en enorm 300-tommers skjerm, blir du fascinert av videoene og bildene du ser med denne ViewSonic-projektoren. Få fire ganger mer klarhet enn full HD i 3500 lumen. Du vil ha den samme kvaliteten på underholdningen om dagen og natten, i lyse eller mørke rom.

Bruk SuperEco-modus på denne projektoren, så vil lampen lyse lys opp i opptil 15000 timer. Denne projektoren kan avkode HDR-videosignaler og leverer utrolig detaljert videoavspilling. Bortsett fra Apple TV, støtter denne projektoren de fleste mediaspillere, spillkonsoller, PC-er, Mac-er og mobile enheter.

USP: Støtter de fleste mediaspillere

Sjekk ut på Amazon

# 4. Sony

Når det gjelder Sony, kan vi være sikre på premiumkvaliteten på produktet. Denne 4K-projektoren fra selskapet er perfekt for vanlig TV-se eller spilleformål. Den har 1500 lumen lysstyrke som gir utmerket bildeklarhet.

For spillere har projektorene raskere oppdateringsfrekvenser på grunn av redusert inngangsforsinkelse. Når det gjelder pris, er det litt kostbart, men med tanke på kvaliteten er den rettferdig nok.

USP: Raskere oppdateringsfrekvens

Sjekk ut på Amazon

# 5. Optoma

Det beste med denne 4K-projektoren er at den er kompatibel med Alexa og Google Assistant. Å kombinere denne projektoren med en av de to virtuelle assistentene vil faktisk gjøre underholdningsopplevelsen din mye bedre.

Snakker om bildekvaliteten, har den HDR10-støtte. Dette muliggjør lysere hvite og dypere svartnivå sammen med et kontrastforhold på 500.000: 1. Hvis du er ute etter en 4K-projektor i en økonomisk prisklasse, er dette verdt å vurdere.

USP: Støtter Alexa og Google Assistant

Sjekk ut på Amazon

# 6. Epson

Epson er enda et verdenskjent selskap med holdbare og høykvalitetsprodukter. Denne 4K-projektoren fra selskapet har dedikert maskinvare for å forbedre bildekvaliteten. Den har 3 LCD-teknologi som behandler bildene og videoene sammen med dedikert maskinvare for å levere ekte likt seeropplevelse.

Bortsett fra de tekniske funksjonene som er nevnt over, er det en mengde flere, som gjør dette produktet til en av de beste 4K-projektorene på listen. Selv med disse bemerkelsesverdige funksjonene er prisen ganske konkurransedyktig og økonomisk.

USP: Dedikert maskinvare for forbedring

Sjekk ut på Amazon

# 7. Deeirao

Når det gjelder å levere skarp bildekvalitet og oppslukende opplevelse av filmvisning, er Deeirao et rimelig godt alternativ. Full HD-oppløsning (2160P 1080P) sammen med høy kontrastforhold gjør den til et ideelt spill for filmtiden.

En annen ting som er verdt å merke seg er den markante lydkvaliteten takket være de solide innebygde høyttalerne. Takket være den effektive LED-lampen varer ikke denne projektoren lenger, men bruker også mindre strøm. Dessuten er den godt bygget og ganske enkel å sette opp.

USP: Full HD-oppløsning (2160P 1080P)

Sjekk ut på Amazon

# 8. XGIMI Z6

En til fra XGIMI, og denne er mer eller mindre den samme som ovenfor. Den vesentlige forskjellen er av designet og viktigst av alt. Prisen er ganske rimelig sammenlignet med de fleste 4K-projektorer gitt på listen.

Når det gjelder design, er denne tynn og elegant. Det er mye lettere å ta med seg denne projektoren i ryggsekken mens du er på farten. Når det gjelder bilde, støtter den 2D og 3D, sammen med full 4K-opplevelse.

USP: Slank og elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Acer

Denne 4K-projektoren fra Acer har også to høyttalere med 5W hver. Bortsett fra det har den et kontrastforhold på 1 000 000: 1, som er nesten dobbelt enn de fleste av de 4K-projektorene som er oppført her. Den støtter 4K med 3840 × 2160 oppløsning som gir krystallklart bilde for en overveldende seeropplevelse.

Foruten funksjoner, er Acer et av de pålitelige merkene når det gjelder kjøp av et elektronisk produkt. Dette bestemte produktet er litt på et høyere prisbånd, men holdbarhet, funksjoner og pålitelighet rettferdiggjør det.

USP: Holdbar og pålitelig kvalitet

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

En av de skarpe funksjonene til 4K-projektorer er høy klarhet. Dessuten er det ikke meningen at du skal se TV-serier eller filmer som sitter i et mørkt rom.

Det kan være lurt å se litt på disse innleggene også:

  • Beste lydbånd med Dolby Atmos for Apple TV 4K
  • Beste HDMI-kabler for Apple TV 4K
  • Beste 4K-skjermer for Apple TV 4K
  • Beste 4K-TVer for Apple TV 4K

Hvilke av 4K-projektorene likte du mest? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke glem å laste ned appen vår for å utforske mer Apple TV-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar