PRODUKT (RØD) iPhone Xs og iPhone Xs Max av Apple: Rumours

Ryktene, skisserte rapporter og sladder! Alt er akseptabelt hvis det handler om Apple-produkter. Ifølge en kinesisk medierapport på den sosiale medieplattformen Weibo, vil Apple trolig utvide sitt iPhone Xs-sortiment ved å inkludere ny rødfarge denne måneden.

Denne nyheten ble publisert av iGeneration. Det antas at noen fabrikkarbeidere røpet detaljene, og det høres derfor utrolig ut for mange industrinsinnherrer, som har en tendens til å stole på ekte kilder.

Skisserende rapporter sier at Apple skal gi ut rød iPhone Xs / Xs Max denne måneden

De nye enhetene er merket som PRODUKT (RED), og det ville bli med den røde iPhone Xr Apple har solgt siden lanseringen.

Spesielt var det mange rykter om PRODUKTET (RØD) som sirkulerte i løpet av iPhone X-syklusen. Ingenting kom imidlertid konkret ut.

Apple lanserte imidlertid PRODUCT (RED) iPhone 8 og iPhone 8 Plus i løpet av syklusen. Siden Apple ga ut PRODUCT (RED) iPhone 8 i april 2018, tror analytikere at nye farger på iPhone-modeller i februar ville være tidligere enn den vanlige planen.

De siste iPhone-modellene har ikke klart å imponere kinesiske forbrukere, og derfor planlegger Apple å rulle ut fargen for å gi iPhone Xs-salg en filipp.

For å be om lokale kunder, kan Apple navngi produktet 'China Red' i stedet for det normale PRODUKTET (RED).

De siste ukene har det gått rykter om grønn iPhone Xr. Nå, dette er noe veldig langsiktig.

Siden ryktene har kommet fra en ikke så pålitelig kilde, må vi vente til en autoritativ stemme bekrefter rapporten.

Det var mange anledninger i det siste da Apple overrasket brukerne ved å avvise ryktene.

Oppsummering ...

Det er kjent for alle at Apples iPhone-modeller (2018) ikke har klart å prestere godt på salgskartene. Av denne grunn kan Apple ta i bruk en gimmick for å øke salget av enheter. Da et israelsk nettsted rapporterte om et rykte om at Apple vil utelate mange enheter i sin neste programvareversjon, tolket mange analytikere dette trekket som Apples plan om å oppmuntre til oppgradering av enheter.

Tror du Apple vil introdusere PRODUKT (RØD) iPhone XS og iPhone XS Max? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese andre spennende nyheter.

 

Legg Igjen Din Kommentar