Grovmade iPhone 6/6 Plus tresaker: Elegans personifisert

Du kan ikke få nok av de nyeste iPhonene dine, dvs. 6 og 6 Plus. Tilsvarende vil du aldri få nok tilbehør som forbedrer ytelsen til smarttelefonen din. Nedenfor vises en rekke utmerkede iPhone-etuier spesielt for deg som verdsetter kreativ design, solid materiale og elegante farger. Hvis du beundrer den ettertraktede telefonen, vil du absolutt gå til en viss grad for å beskytte den mot eventuelle skader. Disse Grovmade treskrinene er laget i USA og kan sendes til dørstokken kanskje om en uke. Sjekk ut det beste alternativet for din iPhone 6 og 6 Plus.

Grovmade trevesker for iPhone 6 og 6 Plus

#1. Walnut & Leather iPhone-etui

Denne valnøtt- og skinn iPhone 6 og 6 Plus-saken er laget av Oregon Claro Walnut og premium vegetabilskbrun lær. Det er konseptualisert, fabrikert og konstruert av Grovemade i Portland, Oregon. Saken kan skilte med all trekonstruksjon ved å bruke styrken i kornretning. De nøyaktig utformede leddene sikrer at telefonen ikke blir skadet av riper, bulker og krøller. Håndverket har også hatt fordel av å få tilgang til alle telefonfunksjoner uten problemer. Samtidig kan du enkelt slå inn og ut din iPhone 6 og 6 Plus av saken. Saken fungerer fint som standplass.

Pris: $ 129 (iPhone 6), 139 dollar (iPhone 6 Plus)

Klikk her for å finne mer.

# 2. Valnøtt iPhone-etui

Hvis du vil se hvordan streng forskning og utvikling kan gjøre underverker, kan du se på denne Walnut iPhone-saken. Etter fem år med non-stop forskning, produktforbedringer og nyvinninger, har Grovemade lansert denne vakre saken som inkluderer den enestående felles designen for å lage den tynneste treetui som mulig. Selv om saken er ultratynn, har den økt rammestyrke og holdbarhet. Valnøttens bakside kan enkelt festes til telefonen din og gir deg et sterkt grep.

Pris: $ 99 (iPhone 6), $ 109 (iPhone 6 Plus)

Klikk her for å lese mer.

# 3. Valnøtt iPhone støtfanger veske

For din kjærlighet til kurver, her er en sexy utseende valnøtt iPhone-støtfanger som flairer minimalistisk design for å gi iPhone 6 og 6 Plus et klassisk utseende. Denne støtfangervesken er håndlaget fra Oregon Claro valnøtt, og har unikt nøyaktige skjøter for ekstra styrke og holdbarhet. Dessuten lar den komfortable designen deg skyve inn og trekke smarttelefonen uten smerter. Den solide bygningen går ikke på akkord med stilen, og derfor ser smarttelefonen elegant ut mens den er pakket inn i denne støtfangervesken.

Pris: $ 59 (iPhone 6), $ 69 (iPhone 6 Plus)

Klikk her for å lese mer.

# 4. Maple & Leather iPhone veske

Få det 100 prosent naturlige produktet fra Grovemade. Dette iPhone-etui for lønn og lær fremhever en ramme som er laget av tregt tre. Dets nøyaktige hjørner sikrer høy grad av styrke og spenst. En av fordelene med denne saken er at den kan brukes som stativ for å se på videoer, lysbildefremvisning og filmer og til å chatte med noen på høyttalertelefonen. For å beholde den originale estetikken i skinn, er dette dekselet forsiktig behandlet med vegetabilske tanniner. Som en robust denimbukse, vil denne saken se enda vakrere ut etter litt bruk.

Pris: $ 129 (iPhone 6), 139 dollar (iPhone 6 Plus)

Klikk her for å lese mer.

# 5. Maple iPhone-etui

I likhet med andre Grovemade iPhone-etuier, er denne lønnesaken laget etter mange års produktforbedringer og innovasjoner. Denne flotte saken av Eastern Hardrock-lønn viser frem ekstraordinær nøyaktighet og holdbarhet; selv om den er laget for å flaffe den tynnere bygget, har denne saken en solid karakter. Denne lønnesaken klistrer seg lett til smarttelefonen din og gir deg en fast kontroll selv mens du er på farten.

Pris: $ 99 (iPhone 6), $ 109 (iPhone 6 Plus)

Klikk her for å lese mer.

# 6. Maple Bumper Case

Legg oomph-faktor til din personlighet med denne lønne iPhone-støtfangervesken. Den subtile designen styrkes av minimalistisk konstruksjon og gir den en fordel i forhold til andre vanlige tilfeller. Det kan lett gel godt med eksisterende stil og ynde. Denne saken er også håndlaget fra østlig hardrock-lønn med sin signaturnøyaktighet ved kurver, hull og andre åpninger. Og dette sikrer raske funksjoner for å feste ladekabler, håndfri plugg og hodetelefoner på din iPhone. Den generelle ytelsen inkluderer smart engineering og enkel snap-in og snap-out.

Pris: $ 59 (iPhone 6), $ 69 (iPhone 6 Plus)

Klikk her for å lese mer.

 

Legg Igjen Din Kommentar