Norton Identity Safe iPhone App Review: En av de beste passordbehandlerappene

Det har vært flere populære passordbehandlere for iPhone (og for iOS generelt). 1Password er for eksempel en veldig populær programvare for plattformer. I løpet av årene har det imidlertid vært et stort nivå av kompleksitet i disse passordadministratorene. Jeg har måttet skifte baser oftere enn noen gang bare fordi ting ble komplisert med passordbehandlere. Finn mer på topp 5 sikkerhetsapper.

Nortons Identity Safe kan komme på som bare en annen passordbehandler som hjelper deg å lagre passord sikkert og gjøre innlogginger enklere, men det går et skritt foran i noen få subtile aspekter.

Programvare for databeskyttelse av Norton trenger ikke noen introduksjon, siden de har vært i forkant av internett-sikkerhet i mange år nå. Så hva gjør nettopp Norton Identity Safe-appen - som for øvrig er tilgjengelig for mange plattformer inkludert iOS og Android først og fremst - noe som et must-have?

Jeg tror det koker ned til to ting: sikkerhet, forenkling.

Nortons Identity Safe har to klare formål: å hjelpe deg med å lagre passordene dine trygt, slik at du aldri trenger å huske et dusin passord igjen og å hjelpe deg med å logge deg på nettstedene dine enkelt og sikkert fra appen. Klikk her for å lese mer om de beste sikkerhetsappene for iPhone ..

Nå er det ikke noe nytt i det appen gjør. Innebygde nettlesere og sikre passordbehandlere er en vanlig ting i dag. Men jeg tror du vil like Nortons tilbud fordi det er gratis, gjør jobben perfekt og ikke kompliserer ting.

Det er enkelt å konfigurere, og det er enklere hvis du allerede har en hvelvkonto med Norton Identity. Selv om appen savner importfunksjoner (som bemerket av andre anmeldere), må du innrømme at utelatelsen ikke er så stor. Dessuten, hvis det er import- eller eksportalternativer, kan de være en liten sikkerhetsfeil.

I motsetning til mange andre passordledere, forteller Norton Identity Safe deg nøyaktig hva som gjør et passord sterkt. Hvis du følger de samme kriteriene som Norton anbefaler, vil de fleste av passordene dine være vanskelige å sprekke - og naturlig nok vanskelig å huske.

Derfor bruker du apper som Norton Identity Safe.

En undervurdert funksjon er den innebygde sikre nettleseren med varsler hvis du ser på et mindre sikkert nettsted. Den innebygde nettleseren er satt til å etterligne Safari, så opplevelsen din er nesten uendret. Målet er å få deg til å bla så sikkert som mulig.

Appen er perfekt hvis du ønsker å lagre passord og bruke dem sikkert.

nedlasting

Det er alt for nå, folkens!

Prøv denne appen og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar