Vær Widget ikke fungerer på iPhone og iPad: Hvordan fikse jeg det

Mange iPhone-brukere rapporterer om Apple Support at Weather-widgeten ikke fungerer. I henhold til rapporter oppdateres ikke widgeten i det hele tatt. Så, hva kan være problemet bak dette rotet? Selv om jeg ikke har støtt på dette problemet med den nyeste versjonen av iOS, hadde jeg støtt på det lenge tilbake på de tidligere versjonene av iOS. Derfor husker jeg triksene som fikset Weather widget-problemet på min iPhone. Gitt dem en prøve!

Vær widget fungerer ikke på iPhone eller iPad

Løsning 1: Start fra skrapingen

Før du prøver på noen radikale løsninger, la oss begynne fra bunnen av for å sikre at du ikke trenger å grave dypere.

Trinn 1. Sveip til høyre fra venstre på skjermen for å gå til Lås skjerm.

Steg 2. Nå må du bla helt ned til bunnen og trykke på Rediger.

Trinn 3. Forsikre deg om at vær-widgeten er lagt til. Hvis du ikke har lagt det til enda, trykker du på “+” -knappen til venstre for den.

Trinn 4. Nå, trykk på Fullført øverst for å bekrefte.

Merk: Hvis du allerede har lagt til vær-widgeten, trykk på den røde knappen for å fjerne den og trykk deretter på Fullført for å bekrefte. Start deretter enheten på nytt og legg til widgeten på nytt.

Trinn 5. Neste, tving enheten på nytt. Bare trykk og hold inne PÅ / AV-knappen og Hjem-knappen til du ser Apple-logoen på skjermen.

Hvis du vil nullstille iPhone 7/7 Plus hardt, trykker du og holder nede volumknappen og PÅ / AV-knappen samtidig.

For å tvinge iPhone X, iPhone 8/8 Plus til å starte på nytt, hopp over til denne hurtigguiden.

Når enheten din har startet på nytt, kan du gå over til låseskjermen for å sjekke om vær-widgeten har begynt å fungere eller ikke.

Løsning 2: La vær-appen alltid få tilgang til stedet ditt

Når du lar Weather-appen alltid få tilgang til stedet ditt, vil lokalt vær alltid holdes oppdatert. Men hvis du velger Mens du bruker appen, oppdateres den bare når du åpner appen. Så sørg for å velge Alltid.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen → Personvern.

Steg 2. Trykk på Location Services.

Trinn 3. Trykk på Vær og velg Alltid.

Løsning 3: Aktiver bakgrunnsoppdatering for vær-app

La Weather-appen oppdatere dataene i bakgrunnen. Det kan hjelpe appen til å fungere problemfritt. Åpne Innstillinger-app → Generelt → Forsikre deg om at bakgrunnsoppdateringsknappen er på og slå på bryteren ved siden av Weather-appen. Start deretter enheten på nytt. Når iPhone har startet på nytt, kan du sjekke om widgeten ikke fungerer eller ikke.

Løsning 4: Tilbakestill plassering og personvern

Fortsetter du problemet? Prøv å tilbakestille plassering og personvern.

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Generelt

Steg 2. Trykk på Tilbakestill.

Trinn 3. Nå, trykk på Tilbakestill plassering og personvern og bekreft.

Løsning 5: Tilbakestill alle innstillinger

Jeg er sikker på at triksene som nevnt ovenfor ville få jobben gjort for deg. Imidlertid kan jeg ikke rabattere muligheten for at de ikke fungerer. Hvis det er tilfelle, er det på tide å ta en hard beslutning, og det er å tilbakestille enheten til fabrikkstandard.

Når du tilbakestiller iOS-enheten til fabrikkinnstillingene, vil alle påloggingene til nettstedet og Wi-Fi-passord bli fjernet. Men dataene og mediene dine vil forbli trygge.

Trinn 1. Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Generelt

Steg 2. Trykk på Tilbakestill.

Trinn 3. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger og bekreft.

Løsning 6: Slett Weather-appen og installer den på nytt

Hvis du ennå ikke skal løse problemet, er det på tide å slette appen og installere den på nytt. Bare trykk og hold på appen, og når den begynner å vri seg, trykk på “X” -knappen. Bekreft deretter.

Løsning 7: Oppdater iOS på enheten din

Har du ikke fått løsningen ennå? Oppdater enheten din til den nyeste iOS-versjonen.

Mange ganger klarer jeg å feilsøke noen diverse problemer bare ved å oppdatere enheten. Derfor vil jeg anbefale deg å holde enheten oppdatert. Det vil ikke bare gjøre enheten din mer sikker, men også hjelpe den til å fungere problemfritt. Åpne Innstillinger-app → Generelt → Programvareoppdatering og installer den nyeste iOS-versjonen.

Pakk sammen:

Forutsatt at vær-widgeten har begynt å fungere riktig på enheten din. Hvilket av disse triksene har arbeidet med å løse problemet? Det vil være flott å vite tilbakemeldingene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Du kan se på disse feilsøkingsveiledningene:

  • Skjermopptak fungerer ikke på iPhone
  • Bluetooth fungerer ikke på iPhone eller iPad
  • Slik forbedrer du iOS 13-batterilevetid
  • Face ID fungerer ikke på iPhone

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike nyttige guider.