Kameraikon Mangler på iPhone etter iOS 9-oppdatering: Hvordan fikser jeg

Problemer og Apples iOS-oppdateringer går hånd i hånd. Med utgivelsen av hver nye iOS har Apple-brukere opplevd noen feil i iOS-enhetene sine. Da Apple ga ut den første betaversjonen av iOS 9, hadde brukerne dårlige tider med batteriet.

Etter å ha installert iOS 9 på enhetene sine, hadde brukere også gått gjennom problemer som at Wi-Fi ikke fungerer og iCloud backup ikke fungerte. Men det er enda et problem brukere har møtt.

De siste par dagene har iPhone-brukere kommet med et nytt problem med at kamera-appen forsvinner fra startskjermen. Plutselig ble folk sjokkerte over å vite at det ikke er noen kamera-app på iPhonene sine.

Det er ganske mange brukere som uforvarende har deaktivert Camera-appen fra skjermbildet Begrensninger. Dette har forhindret at Camera-appen vises på startskjermen til iPhone. Hvis du har gjort dette ved en feiltakelse, kan du rette opp feilen din ved å følge trinnene nedenfor:

Kameraikon Mangler i iOS 9 på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Restriksjoner og skriv inn iPhone-passordet.

Trinn 3. Nå kan du slå Kamera-appen PÅ fra listen over apper.

Gå nå til startskjermen og sjekk om du ikke kan se Camera app eller ikke. Eksperter kan ikke finne noen solid grunn bak denne feilen.

Hvis metoden ovenfor ikke fungerer, kan du følge to alternativer til.

Tilbakestill startsiden

Det er en annen feil brukere vanligvis begår ufrivillig; de legger apper i en enkelt mappe og glemmer deretter hvilke apper som er i hvilken mappe. Hvis du har gjort en slik slip-up, bør du gå for å tilbakestille layout på startskjermen.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Bla ned og trykk på Tilbakestill.

Du finner mange tilbakestillingsalternativer.

Trinn 3. Trykk på det nest siste alternativet i “Reset Home Screen Layout”.

En meny sveiper opp fra bunnen og ber deg om: Tilbakestill startskjermbildet.

Trinn 4. Trykk på Tilbakestill startskjermbildet.

Denne handlingen vil tilbakestille startskjermlayouten til fabrikkinnstillinger. Gå tilbake til startskjermen på iPhone og sjekk Kamera-appen.

Sikkerhetskopier og gjenopprett iPhone

Kameraappen mangler fortsatt? Som en siste utvei kan du enten ta sikkerhetskopi og gjenopprette iPhone, eller ta den med til Apple sentrum. Noen ganger spiller også maskinvareproblemer skylden i et slikt tilfelle. I denne situasjonen bør du gå til Apple Store eller kontakte Apple Support Line.

Ikke glem å dele dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar