Grovemade Maple & Leather iPhone 6/6 Plus-etui: Naturlig vakkert

Hvis skrivebordet ditt er et av de kjedelige stedene i verden, må du absolutt gå for en komplett makeover, eller bare ta med deg dette Grovemade Maple & Leather-dekselet til din iPhone 6. Denne enkle saken har muligheten til å forvandle det kjedelige skrivebordet inn i en levende og energisk portal som faktisk kan invitere deg til å ta oppgavene dine på hodet. Tro det eller ei, men slikt tilbehør har kraften til å gjenopprette adrenalinet. En nøye gransking vil gi noen fordeler og ulemper med denne saken.

Grovemade Maple & Leather Case for iPhone 6/6 Plus

Saken

Saken det er snakk om er laget i USA, og den har en ramme laget av innenlandsk løvtre.

Materialet

Dette dekselet til Maple & Leather iPhone 6 er laget av Eastern Hardrock Maple med premium vegetabilskbrun lær. Det hele treverket er bygget med styrken i kornretningen, gjør det holdbart i alle forhold. Konstruksjonen har presisjon hjørneskjøter for overlegen styrke og holdbarhet, aktiverte knapper, et høykvalitets treforingsfor og et lett falsbart deksel som også fungerer som stativ.

Prosessen

Coveret er litt behandlet med vegetabilske tanniner for å bevare den naturlige skjønnheten i læret, komplett med riper, bulker, krøller og dykk som er karakteristiske for et 100% naturlig produkt. Gjennom daglig håndtering vil en rik og vakker patina utvikle seg, noe som gjør et stykke som er unikt ditt. Vær oppmerksom på at saken er håndslipt og håndbeiset for å skape minimalt avfall mens den produseres.

Design

Inspirert av naturen flaunts denne iPhone 6 Grovemade Maple & Leather veske nøyaktig utformede hjørneskjøter; den har perfekte utskjæringer slik at du får tilgang til volumknapper, strømbryter og andre porter og kontroller; gitt det moderne livet, kan denne saken også fungere som et stativ slik at du kan se videoer, lysbildefremvisning og lese e-bøker. Den magnetiske lukkingen sikrer at telefonen din er perfekt sikret hver gang. Når du snakker med noen, kan du brette den helt tilbake - aldri bekymre deg for slitasje. Valnøttens kraft- og volumknapper fremheves med laserskjæring. Denne saken er konseptualisert, fremstilt og konstruert av Grovemade i Portaland, Oregon.

ulempen

Selv om det ikke er noe merkbart feil, vil en kunstelsker ikke like at hjørnene på den indre støtfangeren er synlige når klaffen åpnes til venstre. En kurvet støtfanger ville blitt satt pris på av mange. Et poeng til er at med denne saken på din iPhone 6, vil du ikke kunne få tilgang til lydløs-knappen. Du må gjøre litt mer for å sette telefonen i stille modus.

Konklusjon

Denne Grovemade Maple & Leather-saken, som sperrer for de to ulempene, er et utmerket produkt. Jeg har alltid satt pris på produkter som kan skryte av stil og innhold; vi lever i en tid der forbrukerne dominerer markedet, og de ser alltid etter et produkt som ikke bare er holdbart, men som også er en uovertruffen personlighet. Denne saken kan lett imponere deg med sin sterke konstruksjon og et raffinert utseende.

Pris: $ 129 for iPhone 6 | 139 dollar for iPhone 6 Plus

Kjøp det fra Grovemade.com

 

Legg Igjen Din Kommentar