App Store-ønskeliste Alternativer: Opprette ønskeliste for apper forblir sømløse

Jeg vet at mange av dere mangler App Store sin ønskeliste som ikke lenger finnes i iOS 11 eller nyere. Selv om jeg ønsker å få det tilbake tidligere enn senere, mister jeg ikke søvn over fraværet av denne viktige funksjonen. Gjett hva? Det er ganske mange ganske fine App Store-ønskelistealternativer for iOS 11 som kan være veldig nyttige når du får jobben sømløs.

Det viser seg, og du trenger ikke se lenger enn påminnelser eller notater-appen som du kan bruke for å holde et øye med appene du vil laste ned i fremtiden. I motsetning til den tidligere Wish List-funksjonen, kan du legge til både betalte og gratis apper så vel som spill i den eksklusive roasteren. Bare i tilfelle, du vil se utover; det er noen tredjepartsapper som også kan oppfylle oppgaven ganske bra.

Beste App Store-ønskeliste for iOS 11

Rask tilgang

  • påminnelser
  • Merknader
  • Lookmark

påminnelser

Det første og et mer kapable alternativet er aksjepåminnelsesappen for iOS. Det som gjør denne appen til et bedre alternativ er muligheten til å lage en flott liste med letthet og få rettidige påminnelser om å laste ned favorittappene dine.

En annen bemerkelsesverdig fordel med denne appen er at du får muligheten til å angi stedspåminnelse. Hvis du antar at du har funnet en flott reiseplanlegger-app som du vil utforske etter å ha kommet hjem, kan du stille appen til å advare deg om å laste den ned når du kommer til din lokalitet.

Dessuten har du muligheten til å prioritere ønskelisten din også. Hvis du for eksempel ikke vil gå glipp av en bestemt app, vil du kunne legge den oppå radaren.

Lag en App Store-ønskeliste i Påminnelsesapp på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne App Store og gå over til appen du ønsker å inkludere i din begjærsamling.

Steg 2. Nå, trykk på de tre prikkene og velg deretter Del app .

Trinn 3. Velg Påminnelser i aksjearket.

Trinn 4. Gi deretter et spesielt navn på ønskelisten.

Trykk deretter på Alternativer . Deretter kan du slå på bryteren ved siden av Påminn meg på et sted for å bli varslet om appen når du kommer til et bestemt sted. Når du har slått på denne bryteren → trykk på Sted → trykk på Tillat for å la appen få tilgang til plasseringen din mens du bruker den.

Sjekk alternativet for å prioritere påminnelsen din, og slå også på bryteren ved siden av Påminn meg om en dag.

Når du har justert påminnelsen perfekt, trykk på bakknappen og trykk deretter på Legg til for å bekrefte endringen.

Merknader

Den andre i rekken er den like imponerende appen som heter "Notes." Du kan opprette en ny App Store-ønskeliste i denne appen og inkludere alle favorittappene dine i samlingen. Når du har laget en fin lagoppstilling, vil du kunne følge med på tingene dine uten problemer.

Ville det ikke være bra hvis du kunne synkronisere listen på alle enhetene dine? Du kan bruke iCloud til å synkronisere samlingen med andre enheter koblet med samme Apple ID for å få tilgang til den hvor som helst. En annen åpenbar fordel med å bruke Notes-appen er at du kan dele den med dine venner og familiemedlemmer for å samarbeide.

Lag App Store-ønskeliste i Notes-appen i iOS 11

Trinn 1. Start App Store og finn appen du vil legge til i spesiallisten din, og trykk på den.

Steg 2. Trykk på de tre prikkene som er plassert horisontalt (ellipsis) til høyre for appens “Få” eller prisknapp.

Trinn 3. Nå trykker du på "Del app" i menyen.

Trinn 4. Aksjearket vises på skjermen. Trykk på "Legg til i notater."

Trinn 5. Deretter trykker du på Legg til tekst til notatet ditt og gir et tilpasset navn som min helt nye ønskeliste.

Hvis du vil legge til lenken til det allerede eksisterende notatet, trykker du på Velg notat og velger deretter mappen du vil inkludere den i.

Til slutt, sørg for å trykke på Lagre .

Nå, gå videre og finn ut favorittappene dine og legg dem til i den eksklusive samlingen. Alle appene dine vises i den rekkefølgen de er lagt til. Du har imidlertid muligheten til å omorganisere listen etter ønske.

Lookmark - Den fineste ønskeliste-appen for iOS

Jeg har funnet Lookmark som et utmerket alternativ. Det gjør prosessen med å lage et program med programmer mer sømløs.

Vil du bli varslet når prisen på de valgte appene svinger? Dra nytte av kjøpene i appen for å låse opp en prisklokkefunksjon for å få varsler når appenes priser endres. Dette er en smart måte å innbetale eksklusive tilbud på og spare mye penger.

Bortsett fra å være et mulig alternativ for iOS, lar det deg også legge til iTunes-innhold fra Safari på macOS. For å få det til, dra nytte av nettleserutvidelsen.

Trinn 1. Last ned Lookmark-appen på iOS-enheten din for å komme i gang.

Det er tilgjengelig gratis og krever iOS 10 eller nyere. Åpne deretter App Store og gå over til appen du vil legge til i den eksklusive listen. Når du har funnet appen, klikker du på den.

Steg 2. Trykk på de tre prikkene og velg Del app .

Trinn 3. Aksjeark åpnes. Sveip til venstre og trykk på Mer . Slå deretter på bryteren ved siden av Lookmark . Sørg for å trykke på Ferdig for å bekrefte.

Trinn 4. Deretter trykker du på Lookmark .

Det er gjort! Du har lagt appen til listen din. Gjenta de samme trinnene for å legge til flere apper i listen din. Nå, åpne Lookmark og sjekk ut samlingen din .

Vil du bli varslet når prisen på apper svinger? Dra nytte av kjøpene i appen for å låse opp en prisklokkefunksjon for å få varsler når appenes priser endres.

Innpakking:

Så det er slik du aldri kan lage en fantastisk serie med apper som du ønsker å få tak i senere. Har du spørsmål? Skyt den i kommentarene nedenfor.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Hvordan skjule apper på iPhone og iPad
  • Slik gjenoppretter du slettede apper på iPhone og iPad
  • Slik avbryter du App Store-abonnement på iPhone
  • Slik filtrerer du App Store-anmeldelser på iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av slike interessante historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar