Beste iPhone 6/6 Plus Fitness tilbehør i 2020: Hold rede på helsen din

Apples rolle innen helse og fitness har vært progressiv, spesielt ved å merke sine produkter som iPod og iPhone som treningsvennlige enheter. Spesielt har mengden av iPhone-tilbehør og apper som er knyttet til helse og fitness en mulig innvirkning på iPhone-brukernes liv. IPhone med hjelp av helse- og treningsutstyr hjelper absolutt til å spore helse- og kondisjonsdata på en bedre, interessant måte.

Med utgangspunkt i enkle sukkernivåer og blodtrykksmonitorer til løpesporere, er det mange tilbehør kompatible med iPhone, rettet mot helse- og fitnessentusiaster. Regelmessig bruk av slikt tilbehør kan gi deg omfattende data, og dermed hjelpe deg å nå dine målrettede treningsmål. Som en fitness-elsker kan det hende du ikke vil utsette lenger, fordi du kan kjøpe en eller flere av følgende beste helse- og treningsutstyr til din iPhone 6 og 6Plus.

Beste kondisjonstilbehør for iPhone 6 og 6 Plus i 2019

#1. Apple klokke

For meg er Apple Watch det desidert mest kompetente fitness-tilbehøret for iPhone. Lastet med avanserte spesifikasjoner; Apples smartur er det som styrer den bærbare enhetsindustrien.

Slik som EKG, Fall Detection, Workout og konkurranseutfordring gjør det virkelig spennende. Dessuten kan du aktivere varsler med lav / forhøyet hjertefrekvens for å redde livet ditt.

I motsetning til tidligere, er Apple Watch ikke lenger sterkt avhengig av den sammenkoblede iPhone. LTE-versjonen kan fungere uavhengig, slik at du kan utføre de fleste grunnleggende funksjoner.

USP: Flere treningssentriske funksjoner

Sjekk ut på Amazon

Les også: Beste treningsapper for iPhone

# 2. Wahoo TICKR pulsmåler

For de vanlige pulsmålerne og kalori sjekkere her er et tilbehør du trenger å være oppmerksom på - Wahoo TICKR pulsmåler. Den overvåker pulsen og kaloriene du forbrenner i sanntid når du trener.

Det fungerer også sømløst med Apple Watch for å hjelpe deg med å holde oversikt over hjerterytmen. Det tilbyr et forhåndsprogrammert Wahoo Fitness Burn & Burst Training Program gratis i sin iOS-app designet for å forbrenne fett og forbedre ytelsen.

Wahoo TICKR-skjerm er fullt kompatibel med Apple HealthKit-appen. Når du har koblet den til appen, sender monitoren detaljene om hjertefrekvensen og kaloriene som er forbrent, etter hver trening, til Health-appen.

Dessuten kan du bruke den med mer enn 50 populære helse- og treningsapper som MapMyFitness, Runkeeper, Strava, etc.

USP: Nøyaktig pulsmåling

Sjekk ut på Amazon

# 3. Rotibox Lightweight Sweatproof Sports Bluetooth V4.1 A2DP Pannebånd

Med Rotibox Lightweight Sweatproof Sports Headband, kan du begynne å glede deg over utendørssportene dine i mye bedre grad i alle årstider. Bluetooth-versjonen i pannebåndet er 4, 1 og er veldig kompatibel med din iPhone.

Den kommer med en integrert mikrofon som lar deg bruke telefonen håndfri. Det er helt vaskbart, men pass på at du tar ut hodetelefonene fra det mens du vasker.

Dette svettebåndet som ikke er slips, er ganske behagelig å ha og kommer med en USB-ladekabel. Pannebåndet kjører på et innebygd oppladbart litiumbatteri som gir en spilletid på opptil 6 timer.

USP: Integrert mikrofon

Sjekk ut på Amazon

# 4. TRIBE Armbånd

“TRIBE” er et ganske enkelt armbånd for iPhone. Du kan bruke dette elastiske båndet til å holde smarttelefonen din sikkert under treningsøktene.

Blandingen av lycra og neopren materialer gjør det ikke bare mer fleksibelt, men også vannavstøtende. Derfor vil muskelen din være i stand til å bøye seg og føle deg komfortabel.

TRIBE har et sikkert spor der de bittesmå tastene dine vil hvile. Takket være de reflekterende kantene, kan ikke mørket hindre deg i å løpe i toppgiret.

Det er ikke alt; de ti fargealternativene sikrer at du kan velge et matchende bånd til din iPhone.

USP: Fullt justerbar design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Fitbit Charge 3

Hvis du ikke vil gå for Apple Watch eller ønsker å kjøpe en relativt billig aktivitets tracker, kan Fitbit Charge 3 være et smart alternativ.

Det er lett og sport et elegant design. Velg mellom over 15 øvelser som sykling, svømming, yoga og mer for å komme i gang. Når du har valgt ut den foretrukne treningen, må du angi målet ditt og starte aktiviteten.

Det viser sanntidsstatistikk for å holde deg i loopen. Du kan også spore forbrente kalorier og overvåke pulsen med letthet.

Dessuten er lading 3 vannavstøtende opp til 50M. Dermed vil du like å svømme etter ditt hjerte.

USP: Vannbestandig opptil 50M

Sjekk ut på Amazon

# 6. Powerbeats3

Hvis du er ute etter å finne trådløse øretelefoner av høy kvalitet, kan du sjekke Powerbeats3. Øreproppene har ergonomisk design og tilbyr rik lydkvalitet.

Du kan bruke Siri til å ta kontroll over musikken din. Tidspunkter når du bruker 100% under en streng trening, vil den personlige assistenten gjøre oppgaven din med å kontrollere musikk ganske enkel.

Når det gjelder batterilevetid, kan Powerbeats3 gå opptil 12 timer på en enkelt lading. Enda bedre, vil du få en times juice fra bare fem minutters lading.

Øretippene kommer i fire størrelser. Å velge den som kan passe ørene dine bør ikke være en stor sak.

USP: Rik lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det! Jeg håper du ikke kjedet deg mens du utforsket det beste tilbehøret til din iPhone.

Valget ditt?

Det er din tur nå å dele tanker og også fortelle oss om de som har virket lovende. I tillegg, hvis du vil se noe av ditt favoritt tilbehør i roundupen, kan du sende oss linken.

Før du pakker inn denne historien, kan du se på relaterte artikler gitt nedenfor:

  • Beste helseapper for iPhone
  • Beste kaloritracker-apper for iPhone
  • Beste treningsapper for iPhone og iPad
  • Beste meditasjonsapps for iPhone og iPad

Last ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Twitter, Facebook og Telegram for å lese mer slike iPhone-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar