Slik slår du av funksjonen for automatisk opplasting av bilder i Dropbox på iPhone

Dropbox oppdaterte iOS-appen sin nylig. Det er ganske mange viktige endringer, men de mest synlige er:

  • Et grensesnittoverhaling som er subtilt og lite
  • En ny kameraopplastningsfunksjon

Grensesnittet er ganske kult og enkelt, i samsvar med enkelheten i webgrensesnittet. De fleste tingene er kjent her ned til fargene som devs har valgt. Når du konfigurerer appen for første gang, blir du bedt om å velge om du vil aktivere den nye kameraopplastingsfunksjonen.

Endringene er gode, men det er et problem. Når du åpner Dropbox-appen og kobler kontoen din, vil den automatisk laste opp bildene fra kamerarullen din til en ny mappe kalt Camera Uploads i Dropbox-kontoen din. Hvis du har mange bilder - alle HD - vil det være mye plass, noe som ikke er bra hvis du har en liten mengde plass i Dropbox-mappen.

For meg er det ikke bra i det hele tatt. Jeg har noen viktige filer i Dropboxen min, og jeg vil ikke bruke dyrebar plass med alle disse bildene på iPhone-en. Så det første jeg lette etter måter å slå av denne automatiske kameraopplastingen. De flinke karene på Dropbox gjør det ganske enkelt å slå den av.

Slik deaktiverer du automatisk opplasting av bilder i Dropbox på iPhone / iPad

Trinn 1. Åpne Dropbox.

Steg 2. Trykk på Innstillinger tannhjulikonet (nederst til høyre.)

Trinn 3. Nå, trykk på "Camera Upload" -alternativet.

Trinn 4. Drei bryteren til AV.

Det er det. Dropbox vil nå stoppe automatisk synkronisering av bilder fra kameraalbumet ditt.

Nylig var det andre selskapet som gjorde denne tingen Facebook som muliggjorde automatisk fotoopplasting til kontoen din rett fra albumet ditt.

Jeg vet ikke om deg, men jeg foretrekker om det var mer kontroll over den funksjonen. Det høres faktisk logisk ut og bedre å kunne dele bilder manuelt i stedet for å ha dem lastet opp direkte.

Dropbox, mens den forblir privat (Camera Uploads-mappen er privat som standard), har en annen fallgruve. Hvis du bruker en forbindelse med begrenset båndbredde (og tar massevis av bilder), vil fotoopplastingen i Dropbox skade båndbredden din, så vel som lagringsplassen som er tilgjengelig på Dropbox-kontoen din.

Så slå av funksjonen hvis du virkelig ikke er sikker på hvor nyttig den vil være for deg.

Det er alt!

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.