CityMaps2Go Reiseplanleggingsapp for iPhone og iPad: Design turen til din beste fottur

Det er ikke lenger tidkrevende å planlegge en fantastisk tur. Takket være en rekke topp apperapper er det blitt mer glatt seiling enn noen gang før. Men igjen er det veldig få reiseplanleggere som lar deg organisere turen perfekt.

“CityMaps2Go” har vært en av de mest beundringsverdige reiseplanlegger-appene for iOS i ganske lang tid. Det er laget for å være et skreddersydd alternativ for reisende som ønsker å planlegge turen smart.

Det har gått rundt en uke siden jeg la hendene mine på den siste versjonen av CityMaps2Go - reise-appen. Og nå skal jeg snakke om appen omfattende. Hopp over for å lese detaljert gjennomgang:

CityMaps2Go Travel App for iPhone og iPad

Mest omfattende dekning

Det største høydepunktet av CityMaps2Go er at det dekker hele verden. Så du kan reise over mer enn 150 land, 60000 destinasjoner og hele 50 millioner steder. Det dyptgående innholdet og ekte informasjon gjør det ganske spesielt.

I det øyeblikket jeg kom inn på Discover-delen av denne appen, ble jeg overrasket over å se hvor raskt den lar deg finne ut av de viktigste tingene om en by.

Det har ikke noe å si hvor du gir deg opp for å fly - fra de fantastiske strendene i Goa til bemerkelsesverdig fortryllende Thames Bridges of London, denne reiseplanleggeren kan vise seg å være din største guide til det ukjente! Enda bedre, appen støtter fem språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk for å forbedre brukeropplevelsen din ytterligere.

Lag en personlig liste

Å lage og administrere en spesiell liste over steder er ganske greit med denne appen. Avhengig av din spesielle smak, kan du lage et unikt chitark, slik at det ikke tar mye tid å avslutte en fantastisk tur. Du vil enkelt sortere dine personlige lister og administrere dem uten problemer.

Reiseplanleggingsappen lar deg også dele favorittlistene dine med venner. Det er en kul måte å la dine kjære finne ut om stedene du liker å besøke eller turistmål som fascinerer deg mye.

Personaliserte innhold basert på din interesse

Appen foreslår innhold basert på hva du liker å utforske. Derfor trenger du ikke å bruke mye tid på å finne ut stedene eller tingene du virkelig elsker.

Personlig liker jeg denne funksjonen mye. Det plukker opp historier på en måte som du vil føle at noen som er veldig nær deg, og anbefaler deg å sjekke ut noe som fanger oppmerksomheten rett fra ordet. Hvis du for eksempel er villig til å besøke Paris, vil appen samle historier som de beste sightseeingstedene, fremtredende restauranter i byen og mer. Derfor vil du kunne konstruere reisene dine på en bedre måte.

Detaljerte kart

Kartet er veldig nyttig når du lar deg oppdage steder. Det fungerer nøyaktig og lar deg raskt samle all nødvendig informasjon du vil gjøre turen mer minneverdig. Som for eksempel, hvis du leker med ideen om å besøke Melbourne, kan du enkelt få tilgang til alle de velkjente lokale, regionale og topp stedene i byen.

Du kan søke på det bestemte stedet med navn eller bla gjennom det etter forskjellige kategorier som restauranter, arkitektur, hotell, butikker, barer og mer. Du vil også være i stand til å navigere i gater, gangstier, motorsykler for å få flere ideer.

Det beste med CityMaps2Go er at den fungerer til og med offline. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for dataroamingkostnader eller tilkoblingsproblemer, spesielt når du reiser til utlandet.

Muligheten til å få tilgang til topphistorier til og med offline eller bla gjennom appen selv uten internettforbindelse kan være en stor sak for reisende.

Oppgrader til Premium-versjonen for å låse opp kraftigere funksjoner

Selv om appen er tilgjengelig gratis, kan du oppgradere til pro-versjonen ($ 9.99) av appen for å låse opp overlegne funksjoner som ubegrensede nedlastinger. Premium-versjonen av appen lar deg tilpasse kart og lister etter ønske.

Dommen

Så om du er en globetrotter eller har en stor forkjærlighet for å utforske steder for å gjøre reisene dine virkelig uforglemmelige, kan CityMaps2Go være et viktig valg for deg. Funksjoner som muligheten til å gi deg øyeblikkelig tilgang til topplasseringer eller navigere selv i frakoblet modus, lage en personlig liste og mer betydningsfulle sightseeingmål intuitivt skille denne reiseplanleggeren.

“For meg er CityMaps2Go mer enn bare en reise-app. Det gir en ganske grei måte å oppdage og bli kjent med interessante ting om byer, ikoniske arv eller kjente steder. Hvis du er veldig lidenskapelig opptatt av å utforske verden, bør du ikke gå glipp av denne! ”

Hva synes du om CityMaps2Go? Vil du prøve det for å gjøre reiseplanleggingen din til en herlig opplevelse? Del dine tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Pris: Gratis

nedlasting

(Det kan være lurt å se på de beste reiseappene for iPhone og iPad.)

For å lese flere slike anmeldelser om iOS-apper, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar