Slik endrer du alarmslyd for sengetid i iOS 13 og iPadOS

Hvordan administrerer du de nye sengetidinnstillingene i iOS 13? iOS 13 brakte en ny Bedtime-funksjon til iPhone-klokke-appen din. Mens Clock-appens alarm er en alarm for å sove, gjør leggetid mer en innsats for å få deg til sengs og ute. Med sengetid kan du stille inn både når du skal våkne opp og når du skal få påminnelser om sengetid. Men å endre alarmlyden er ikke en grei prosess.

Vi viser deg hvordan du endrer alarmslyd for sengetid i iOS 13 og iPadOS-enheter. Ved å følge disse instruksjonene, vil du få liggetid synlig på klokke-appen. Du vil også få den til å spille en vekker melodi du velger, når du ønsker det. La oss komme i gang.

Slik administrerer du sengetidsinnstillingene dine på iPhone og iPad

Du må allerede konfigurere leggetid for å gjøre disse endringene. Vær oppmerksom på at dette er permanent. Per nå er det ingen måte å fjerne leggetid fra klokke-appen når den er aktivert. Vi snakket om denne saken tidligere. Hvis du vil bruke den selv, er dette helt fint. Gjør følgende for å aktivere leggetid:

Trinn 1. Åpne klokke-appen, og velg deretter kategorien Sengetid .

Steg 2. På øvre venstre side vil du se Valg-knappen. Trykk på dette, så kommer du til innstillinger for leggetid .

Trinn 3. Her kan du velge Sengetid alarm og lydstyrken Sengetid . Gjør endringene du ønsker, og trykk deretter på gjort for å lagre .

Disse innstillingene er overraskende enkle å administrere sengetidinnstillinger. Hvis du har gjort alt dette, vil du ha leggetidalarmen din konfigurert og klar til å gå. Jeg håper du sover godt!

Relaterte innlegg:

  • Slik setter du opp våkenhetsalarm for sengetid i iOS 10 Clock-app
  • Hvordan skjule varsler fra spesifikke chatter i Meldinger-appen på iPhone
  • Apple iOS 13 Personvernendringer forårsaker 'Heart-Burns' til meldingsappmakere

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned iOS-appen din og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar