Hvordan lage mapper i mapper (Lag nestede mapper) i iOS 7.x

Å lage nestede mapper er for folk som har en veldig stor liste over apper på iPhones / iPads. For de fleste brukere er mapper på nivå 1 nok, men hvis du virkelig vil spenne deg sammen og få en minimalistisk, veldig organisert appvisning, kan det hende at det er behov for nestede mapper.

Dessverre støtter ikke Apple virkelig denne funksjonen. Prøver jeg å lage en mappe i en mappe? Ikke mulig. Når du flytter en app over en annen (i et forsøk på å lage en mappe), flytter den bare den eksisterende appen fra stedet.

Men med et triks, kan du hekke mapper. Det er en enkel slik at det ikke er noen bekymring for å få det til.

Slik legger vi mapper i mapper i iPhone / iPad på iOS 7:

  • Forsikre deg om at du har en mappe og to apper klare til eksperimentet. Nok en gang er det en mappe og et par apper.
  • Nå, opprett en normal mappe ved å dra en app over en annen. Dette oppretter en mappe med disse to appene, men ikke vent for lenge på trinn 3.
  • Så snart du drar den ene appen over den andre, før mappen er opprettet og zoomet inn, trykker du på og holder inne den eksisterende mappen.
  • Når den nye mappen er opprettet og en zoomanimasjon tar deg med inn i mappen (med de to appene), må du la fingeren ligge for å la mappen falle i den nye mappen.
  • Du kan gjenta denne prosessen med flere mapper for å lage nestede nivåer.

Det eneste problemet med trikset er at det fungerer motsatt. Du kan ikke opprette en mappe og deretter gå inn i mappen for å opprette en ny mappe.

Du må tenke på mappen på siste nivå først og lage den først på hjemmeskjerm / springbrett. Deretter oppretter du en mappe (som vil være nivået før sist) og legge mappen på siste nivå i denne. Hvis det er vanskelig å vikle rundt, er her en enklere forklaring.

Hvis du vil lage 3-nivåede nestede mapper, oppretter du mappen på 3. nivå først på springbrettet. Deretter oppretter du en mappe (mappe på 2. nivå) og legger mappen på 3. nivå inne i denne. Gå tilbake til springbrettet og gjenta prosessen for å lage mappen på første nivå og sett mappen på 2. nivå inne i denne.

 

Legg Igjen Din Kommentar