Kan ikke laste ned elementet på iPhone i iOS 8: Bli kvitt denne feilen på iOS-enheten din

Alle vil ha jevn seiling i hvilken aktivitet de utfører; enten det er et kjærlighetsforhold, et forretningsprosjekt, en liten oppgave på kontoret, et husarbeid eller en nedlasting på iPhone eller iPad.

Mens alle andre situasjoner kan takles med skjønn eller skjønn, men et avbrudd i nedlasting på en mobiltelefon kan faktisk teste tålmodigheten til alle som har fått et kjølig humør. Og enhver smarttelefonbruker må ha opplevd denne irriterende situasjonen.

I det siste har iPhone-brukere opplevd en underlig situasjon. Faktisk kan det kalles en feil ettersom brukerne har møtt en melding, “Kan ikke laste ned element. Vennligst prøv igjen senere. ”Det som overrasker noen brukere er at meldingen ikke dukker opp under noen nedlastings- eller opplastingsprosess; tvert imot, slik melding plager dem tilfeldig.

Kan ikke laste ned elementet på iPhone: Slik løser du problemet

Hvis noen brukere hadde møtt et slikt problem mens de lastet ned noe, kunne de lett kvitte seg med denne situasjonen ved å sjekke nettverkstilkoblingen deres og prøve igjen. Det er forståelig at en slik melding gjentatte ganger dukker opp hvis du trykker på "Prøv på nytt" under nedlastingsavbruddet. Men nå, hvis du ser denne feilmeldingen "Kan ikke laste ned" tilfeldig, kan du følge trinnene:

Trinn 1: Sveip opp Kontrollsenteret og aktiver AirPlane-modus.

Trinn 2: Trykk deretter på "Ferdig" for å bli kvitt feilen.

Trinn 3: Deaktiver AirPlane-modus etter 15 odd sekunder.

Trinnene ovenfor bør være nok til å avbryte feilmeldingen, og sannsynligvis ser du ikke feilen igjen.

Blogosfæren har også listet opp andre løsninger på denne feilen: Kan ikke laste ned varen i iOS. Eksperter kobler dette problemet til iTunes Match, iBooks eller iOS Automatic Updates-funksjonen som laster ned apper, musikk og media. Selv etter at du har slått av denne funksjonen, kan feilen vedvare. Derfor har blogosfæren presset dette inn i feilsonen, der iOS-utviklere vil ta seg av den.

På det tidspunktet, hvis du kan finne en annen løsning, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

 

Legg Igjen Din Kommentar