Slik slår du av meldinger Lydeffekter på Mac OS X Yosemite

På en eller annen måte har du nettopp funnet ut hvordan du kan fokusere på arbeidet ditt, og det kommer en annen irriterende lyd fra din Mac. Det er lyden av en ny melding! Hvor irritert vil du føle det?

Alt i betraktning kan vi bare ikke slå av ørene, men uten tvil kan vi dempe meldingene lydeffekter som spilles i Mac OS X.

Selvfølgelig kan du dempe lyden på Mac-en helt, men det vil ikke være et smart trekk for alle. Som et par individer vil kanskje høre lyden fra noen andre apper.

Alt i alt, hva med å spesielt slå av lydeffektene for meldinger i Messages-appen på Mac-en din?

Slik stopper du lyder fra meldinger på Mac OS X Yosemite

Hvis du bestemmer deg for å dempe Messages-appen helt, vil du ikke høre noen lydeffekter for hele appen. om du sender eller mottar en melding, applikasjonen og hver siste bit av den vil være stille. Slik gjør du det.

Trinn 1. Åpne Meldinger- appen på Mac-en.

Steg 2. Velg Innstillinger fra den primære meldingsmenyen .

Trinn 3. I kategorien Generelt fjerner du merket for avspilling av lydeffekter .

Trinn 4. Lukk preferansepanelet og nyt den nye stumme meldingsappen!

I tilfelle det er en bestemt diskusjon som vanskeliggjør deg, kan den dempes spesifikt. Du kan til og med blokkere et fryktelig individ eller en spontan messenger.

Gledelig å jobbe!

Det er alt du trenger!

Jeg håper du likte dette tipset. Vil du utforske flere tips? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar