Slik unngår du bompenger og motorveier med kart-appen i iOS 10 på iPhone

For ikke så lenge siden var Google Maps et automatisk valg for flere iPhone-brukere. Med mer nøyaktig informasjon og en rekke brukervennlige funksjoner som gatevisning og innekart, har det fortsatt vært et toppgode for reisende.

Apple Maps-appen har imidlertid beundringsverdig lukket gapet og blitt like pålitelig som alle andre apper. Enten det er nøyaktighet eller avanserte funksjoner som Transit, er Kartene uten sidestykke fra alle aspekter.

Med iOS 10 installert på iPhone-en din, kan du aktivere “Tolls & Highways” for å unngå dem mens du er på reise. Det er en veldig praktisk funksjon som sikrer at du ikke blir utsatt for lang stans eller hastverk mens du er på farten. Google Maps har denne funksjonen i lang tid. Heldigvis har Maps også det.

RELATERT: Hvordan bruke Maps-appen som en proff

Slik unngår du bompenger og motorveier på Apple Maps i iOS 10 på iPhone / iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Bla ned og trykk på Kart .

Steg 2. Nå, trykk på Driving & Navigation .

Trinn 3. Under Unngå har du muligheten til å slå på bompenger og motorveier hver for seg. Vri bryteren ved siden av dem.

Slik deaktiverer du Unngå bompenger og motorveier i Apple Maps

Hvis du ikke lenger ønsker å holde bompenger og motorveier aktivert, kan du slå dem av.

Trinn 1. Følg alle trinnene fra 1 til 3.

Steg 2. Til slutt, deaktiver bryteren ved siden av bompenger og motorveier.

Det er gjort!

Ærlig talt hadde jeg vært en enorm kritiker av aksjen Maps-appen. Nøyaktigheten var ikke oppe i forhold til rivalene.

Derfor brukte jeg ikke så mye. Likevel har den vært i stand til å imponere meg i nyere tid takket være massive forbedringer. Forhåpentligvis fortsetter det å bli bedre å legge til flere skiller ut funksjoner.

Hvor mye tid og penger du sparte med dette tipset;) Del opplevelsen din med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.