iPad lader ikke: Slik løser du problemet

Etter å ha hatt glede av en av favorittepisodene dine av Game of Thrones på iPad, er det på tide å juice nettbrettet for å spille et spennende bilkjøringsspill i det uendelige. Men du fant ut at iPad-en din ikke lades når den er koblet til datamaskinen, og lurer på hva som nettopp hindrer nettbrettet mitt i å bli frittdrevet. Fret ikke, kompis!

Det kan være mange årsaker til at iPad-en din kan nekte å lade. For eksempel kan det være feilporten eller til og med den utdaterte programvaren. La oss ta turen over for å prøve ut forskjellige løsninger for å løse problemet med at iPad ikke lades!

iPad lades ikke: Hvordan feilsøke problemet

Tips: Unngå å lade enheten mens den lades, da den forhindrer enheten raskt å slå på. Det har også en tendens til å varme opp enheten. I tillegg kan du deaktivere strømmenes sultne funksjoner som Location Services og Background App Refresh når enheten har ansvaret.

Deaktiver beliggenhetstjenester

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på PersonvernPlasseringstjenester.

Steg 2. Skru det av.

Deaktiver oppdatering av bakgrunnsapp

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på GenereltOppdatering av bakgrunnsapp.

Steg 2. Skru det av.

Rydd opp havnen

Forsikre deg om at Lightning-porten på iPad-en din er ren og ikke har søppel, støv, lo, rusk og andre lignende ting. Det kan forhindre at enheten lades. Du kan bruke en tannpirker fra tre eller plast for å fjerne rusk hvis den sitter der.

Start iPad på nytt

Hver gang jeg finner enheten min plaget med noen forskjellige problemer, er det første trikset jeg prøver å kvitte meg med problemet omstart av kraft. Hard tilbakestilling er god nok til å skylle ut de dårlige bitene som kan ha satt seg fast på enheten din.

Bare trykk og hold nede Sleep / Wake- knappen og Home-knappen på en gang. Hold inne knappene til skjermen slås av og Apple-logoen vises.

Bytt USB-porter

Noen ganger når du kobler iPad-en til en datamaskin eller Mac for første gang, kjenner USB-porten kanskje ikke den. I et slikt tilfelle må du bytte til en annen USB-port. Prøv å endre USB-portene og se om det hjelper.

Hvis det ikke hjelper noe, kan du prøve noen flere rettelser gitt nedenfor.

Bytt kabel

Kabler kan slites ut over tid og slutte å lade enheten forsvarlig. Det er svært få kabler som kan beholde toppfunksjonaliteten deres lenge. Forsøk derfor å bruke en annen kabel for å se om den er i stand til å lade enheten din.

Selv om det ikke hjelper, er sjansen stor for at det kan være tilfelle å lade port på iPad.

Prøv å koble iPad til iPad 12w veggelader

Vil du fremdeles få "Not Charging" -meldingen på iPad? Prøv å koble nettbrettet direkte til en 12w-lader fra en stikkontakt. Sammenlignet med 5w iPhone-lader, er iPads 12w-lader i stand til å saftre enheten din mye raskere. Dessuten er det også mer effektivt.

Bruk kompatibelt ladeutstyr

Forsikre deg om at du bruker kompatibelt ladeutstyr som anbefales av Apple. Ideelt sett er det å bruke en 12w vegglader perfekt for å lade iPad. Hvis du bruker en tredjeparts ladeadapter, må du forsikre deg om at den er kompatibel med enheten din.

Tilbakestill innstillinger på iPad-en

I tilfelle ingen av de ovennevnte har hjulpet deg med å fikse at iPad ikke lader problemet, så la oss prøve å tilbakestille enhetens innstillinger og se om det kan løse problemet. Å gjøre slik,

Åpne Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger

Dette vil bare tilbakestille innstillingene du kanskje har tilpasset på iPad; den vil ikke slette dataene.

Selv om tilbakestilling av innstillinger ikke løser problemet, kan det være et problem med selve iOS. Prøv å oppdatere iOS til den nyeste versjonen.

Oppdater iOS på din iPad

Har du ikke fått fikset ennå? Forsikre deg om at iPad-en din kjører den nyeste iOS-versjonen. Den gamle programvaren kan være den skyldige bak dette problemet.

Åpne Innstillinger-app → Generelt → Programvareoppdatering og installer den nyeste iOS-versjonen. Hvis det heller ikke hjelper, blir ting litt alvorlig her. Prøv noen flere triks nevnt nedenfor.

Gjenopprett enheten din ved hjelp av iTunes

Har du ikke klart å løse problemet? Det er på tide å ta en hard beslutning og gjenopprette den via iTunes. Jeg vet at det tar mye tid, men det kan løse selv en komplisert sak. Sammenlignet med iCloud, gjenoppretter iTunes avlasting, installerer og deretter laster du inn alle dataene på nytt; og dermed eliminere alle de dårlige bitene som kan sitte fast.

Trinn 1. Koble enheten din til Mac- eller Windows-PCen din med USB-kabelen.

Steg 2. Nå, start iTunes.

Trinn 3. Deretter må du klikke på Enhetsikonet øverst til venstre.

Trinn 4. Klikk på Sikkerhetskopi og la det være fullført.

Trinn 5. Neste opp, klikk på Gjenopprett iPad ...

Når du har gjenopprettet enheten din, kan du lade den igjen for å se om problemet er løst.

Hvis ingenting fungerer ... Kontakt Apple Support

Etter å ha opplevd dette problemet ved noen få anledninger, kan jeg si at løsningene nevnt ovenfor kan løse det. I de fleste tilfeller gjør en kraftstart eller en ny kabel susen og lar iPad-ladingen som vanlig. Men i tilfelle de ikke klarer å levere varene, kan du kontakte Apple support.

Innpakking:

Så hvilket av triksene fikk jobben gjort for deg? Det ville være fint å vite navnet på løsningen. Hvis du har vært i stand til å løse problemet med andre triks (ikke nevnt ovenfor), kan du også fortelle oss om dem.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste kraftbanker for iPhone og iPad
  • Beste iPad Pro tilfeller
  • Beste iPad Pro lærvesker
  • Slik begrenser du ProMotion Display Refresh Rate til 60 fps på iPad Pro

Liker du denne feilsøkingsguiden? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar