Slik sletter du Snapchat-kontoen permanent fra iPhone, iPad, Mac eller Windows PC

Hvis du leser dette innlegget, er det åpenbart at du er en Snapchat-bruker. Det er ikke en hyppig ting når noen bestemmer seg for å slette Snapchat-kontoen hans. Og det er fordi det er ganske avhengighetsskapende. Snapchat-app for iPhone gjør det enkelt å ta og sende bilder øyeblikkelig til familie og venner.

I alle fall, etter at du har installert appen og funnet ut at den absolutt ikke er noe for deg, så er det en enkel måte å slette Snapchat-kontoen din permanent. Prosessen krever at du bruker nettversjonen av Snapchat, som du kan få tilgang til fra Safari-nettleseren på din iPhone. For å gjøre det enklere har vi gitt en trinnvis guide som kan hjelpe deg.

Slik sletter du Snapchat-kontoen permanent fra iPhone-en din

Trinn 1. Besøk //support.snapchat.com/delete-account fra din iPhone, iPad, Mac eller Windows PC.

Steg 2. Du må logge inn med din Snapchat bruker-ID og passord for å slette kontoen din. I tillegg må du også bevise at du er menneskelig ved å merke av i boksen som sier " Jeg er ikke en robot ."

Trinn 3. På neste side blir du bedt om å bekrefte slettingen. Bare skriv inn Snapchat-passordet igjen og klikk / trykk på " FORTSETT ."

Trinn 4. På den siste siden får du en bekreftelse på at kontoen din er deaktivert.

Deaktiveringen varer i 30 dager, og kontoen din blir slettet permanent. Hvis du ønsker å gå tilbake til appen, er det bare å logge inn med din Snapchat bruker-ID og passord, og kontoen din er tilbake. Når 30 dager er over, er det ikke mulig å hente kontoen din.

Det var alt folkens! Håper du har likt dette innlegget. Hvis ja, følg oss på Facebook, Twitter og Google Plus for å få den siste oppdateringen fra bloggen.