Slik kaster du perfekt kurvekule i Pokémon Go på iPhone / iPad

Den utrolige galskapen for Pokémon Go ser ut til å ha drevet spillfanatikerne fullstendig. Det er som "Jo mer du spiller, jo sultne mer får du." Alle - fra skolen som går barn til arbeidsnarkomane tanter - gleder seg over hver bit av dette suverene augmented reality-spillet, ikke sant?

Jeg er også ute etter å ha fått bonuser som gir deg bonus Trainer XP. Hver gang du fanger en Pokémon etter å ha kastet Poké Ball i sentrum av Pokémonens store, mellomstore eller små radarringer, vinner du XP.

Når du kaster Poke Ball, blir et bestemt kast tilfeldigvis påkalt Curve Ball. Det kan være litt vanskelig, men du kan mestre det. Dessuten kan krumning av dine Poké Balls ikke bare tilby deg større fordel for å fange Pokémon, men også en mye bedre sjanse for innkassering av høyere XP-fangstbonuser.

Det er mange måter å kaste en kurveball på. Mens en måte bare er å bøye kastet ditt på skjermen før du slipper, er den andre bare å lage små sirkler på skjermen med Pokéball før du slipper den.

Du kan kombinere en kurveball med lukkekretsen ovenfor for bedre utførelse. Siden det er litt vanskelig å treffe Pokémon med en kurveball, må du sørge for at du har mange Pokéballs å hente før du gir dette trikset.

Det er så mange som fire fangstbonuser:

“Hyggelig!” Skjer når ballen din kan lande på tidspunktet da radarsirkelen er på det bredeste. Hvis du lykkes med å få fangsten, vil du få 10XP (erfaringspoeng)

“Flott!” Skjer når ballen lander omtrent halvparten av størrelsen på den hvite sirkelen. Det vil gi 50 XP.

“Utmerket!” Er det når du kan lande ballen i den minste radarsirkelen. Det gir deg 100 XP.

"Kurve - skjer når" ballen din buer. Det gir deg både 10XP og en mye bedre sjanse for å fange Pokémon.

Slik kaster du perfekt kurvekule i Pokemon Go på iPhone / iPad

Med bruk av tilgjengelighetsfunksjonene kan du perfekt kaste kurvekuler i Pokemon Go på din iPhone. Det lar deg spille inn en kurveball samt kastebevegelse for å spille av mens du fanger en Pokémon eller når du vil.

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Trykk på Generelt .

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet .

Trinn 3. Under Samspillet trykker du på AssistiveTouch .

Trinn 4. Slå på bryteren ved siden av AssistiveTouch. Du vil se en liten sirkel i hjørnet av skjermen.

Trinn 5. Deretter må du trykke på Lag ny gest .

Trinn 6. Fremover må du utføre Curve Ball. Forsikre deg om at det enten er superspinn eller lysbue. Den andre tingen du må huske er at du må gjøre det med samme hastighet som du ville prøve på mens du spiller spillet. Når du er ferdig, klikker du på Lagre fra øverste høyre hjørne. Du må oppgi gestens navn i popup-vinduet og deretter trykke på Lagre .

Trinn 7 Nå, lanser Pokémon Go- appen. Deretter må du trykke på AssistiveTouch når du ser en Pokémon.

Trinn 8. Trykk på tilpasset stjerne

Trinn 9. Velg den tilpassede bevegelsen som vi opprettet tidligere.

Trinn 10. Du må flytte smart sirkelen (nøyaktig som du har prestert) på Poké Ballen din. Hvis den blir kjørt riktig, blir Pokemon truffet.

Det er det!

Nå, fortsett med skuddet ditt og fang så mange Pokémon du vil. Og ikke glem å dele din fantastiske opplevelse med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår.