Slik sletter du Apple Watch innebygde apper i WatchOS 6

Apple vet hva som er avgjørende for oss og hva som ikke er det. Etter mange års forskning har tech-giganten fått nok forståelse av menneskets natur. Her er Apple Watch en sak. Fra den første serien til den siste serien 4 har dette smartwatchet hatt mange fremskritt. Fra en moteerklæring til uttalelsen fra EKG-en blir Apple Watch smartere for hvert år.

Så når ingeniørene ble kjent med at folk ikke vil bruke noen aksjeapper, bestemte de seg for hvilke apper som er mindre viktige. For første gang lar watchOS 6 brukere slette aksjeapper på Apple Watch bortsett fra tredjepartsapper.

Slik fjerner du lagerapper fra Apple Watch som kjører watchOS 6

Å fjerne innebygde apper gir smil på ansiktene til Apple-brukere. Selskapet hadde allerede opplevd dette da de bestemte seg for å la brukere slette standard Apple-apper fra iPhone i iOS 10. Apple beholdt deretter denne funksjonen i sin følgende programvareoppdatering, dvs. iOS 11.

Men hvorfor lar Apple brukere styre klokkeansiktet? Vel, Apple kan ha sine årsaker, men jeg har lagt merke til noen fordeler ved å slette innebygde Apple Watch-apper i watchOS 6. For å slette Apple Watch aksjeapper, kan Watch-eieren trykke og holde aksje-appen og deretter trykke på "X" for å fjern det.

My WatchFace blir rotfri

Jeg vet at utvikler beta ikke har dette anlegget for å bli kvitt standard Apple Watch-appene. Jeg må vente til Apple slipper en offentlig beta. Men jeg er ganske spent på å fjerne noen apper som jeg ikke bruker på Apple Watch:

 • Walkie-Talkie
 • EKG
 • Kamera fjernkontroll
 • Stoppeklokke
 • Timer
 • Syklussporing
 • Radio
 • Alarm
 • Remote
 • Puste

Med nesten ti apper blir fjernet, blir klokkesiktet mitt rotfritt. Jeg har lagt merke til at når det er for mange apper på Apple Watch, må jeg bytte til rutenettvisning, selv om jeg liker å se apper i klyngesyn. Færre apper betyr at jeg raskt kan åpne alle apper fra klyngesyn.

Flere tredjepartsapper på Apple Watch

Ja, dette er en utmerket fordel med å kaste standardklokke-apper. Som det skjer på iPhone og iPad, klarer noen av tredjepartserstatningene også bedre på Apple Watch. For eksempel liker folk å bruke Apple Watch alarmapper og ikke standardalarmen.

Batteriforbruk

Lavt batteri er et annet viktig problem folk står overfor. Med flere apper bruker Apple Watch mer batteri for å åpne og kjøre disse appene. Jeg har fjernet appene Bear, Brainspeaker, Flipboard, JioMusic, Lens, OlaCabs, Telegram, Uber og WWDC fra Apple Watch, og jeg fant betydelig batteriforbedring.

Hvilke innebygde apper du ikke kan slette?

Apple har omsorg for helsen din, og derfor tillater den deg ikke å slette iMessage og Heart Rate-apper fra Apple Watch. Selv etter å ha gitt ut en offentlig beta, vil ikke Apple la deg fjerne de to appene fra smartklokken.

Installer slettede lagerapper på nytt fra App Store i watchOS 6

Siden Apple tilbyr deg dette anlegget for å slette standardapper, bør det være en måte å installere disse appene på nytt. Du vil kunne laste ned noen standardapper fra App Store. Fra Watch-appen på din sammenkoblede iPhone, gå til App Store og last ned eller installer de slettede appene på Apple Watch på nytt.

Det er alle venner!

Pakk inn ...

TechCrunch bemerker at " Brukere kan velge å fjerne mange av de innebygde appene fra iPhone-en, som også fjerner Apple Watch-motparten. Men de dedikerte klokke-appene (som Timer eller Radio) kunne ikke fjernes fra Watch fordi de ikke hadde noe iOS-motstykke å avinstallere. Det vil endre seg med lanseringen av watchOS 6 som kommer ut senere i høst. ”

I mellomtiden kan du også gjerne utforske:

 • 21 tips og triks Hver Apple Watch-brukere bør vite
 • Slik legger du til tilpassede svar for meldinger på Apple Watch
 • Slik deler du Live Route ETA i Apple Maps i iOS 13 på iPhone og iPad

Hvilke standardapper vil du fjerne fra Apple Watch? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese annet innsiktsfullt innhold på din iPhone og iPad.