Fem tilpassede jule-iPhone 5 / 5s-etuier til gaveideer

Vel, julen er lang tid fra nå, men som det sies, flyr tiden. Men når det er tid for jul, er det tid for gaveideer også. Å hente den beste julegaven er noe av det tøffeste du noen gang kunne gjøre i livet ditt, og den gjentar seg hvert år. Men da, hei, det er det ånden handler om.

Vi har sett på iPhone 5-tilfeller av alle mulige varianter på bloggen vår, og jeg tenkte at det kan være en god ide i det hele tatt! Hvis vennen din har en iPhone 5 / 5s (eller er i ferd med å kjøpe en til jul), ville en sak å gå med det være fantastisk, ikke sant? Når alt kommer til alt, er det smart for alles å holde smarttelefonen, og en god sak vil løse dette formålet veldig bra.

5 tilpassede julekofferter for iPhone 5 og 5s fra Zazzle

1. Case Mate - Julenissen blinker

Jolly Santa Claus Winking iPhone 5 / 5s-saken ser på hver vintage. Det er et klassisk trykk på en solid, fleksibel og flott sak som passer rett på iPhone 5 og iPhone 5s. Den kommer fra Case Mate (og en tredjepart som leverer den designet saken), så det er absolutt ingenting å mistenke for kvaliteten.

Priser

Case Mate knapt der: $ 43, 95

Case Mate Vibe: 49, 50 dollar

Kjøp julenisse Winking Case

2. Vintage juleveske med dekorativ kant

Hva med en rikt dekorert sak fra Case Mate som har en font i vintage stil som stråler med verdens “god jul”? Virker som den perfekte gaven til vennen din? Igjen, dette er en Case Mate-sak som kommer som en av de fineste lette sakene noensinne med den beste beskyttelsen.

Pris: 43, 95 dollar / 49, 50 dollar

Kjøp Vintage Christmas iPhone 5 / 5s Veske

3. White Snowflake Christmas Case

Jul og snø går hånd i hånd. Og når det gjelder snø, er ingenting mer uberørt og magisk enn snøfnuggene. Et rent hvitt snøfnuggsett med glitterrød bakgrunn er det denne saken handler om. Det er enkelt, men det er kult.

Pris: 46, 00 dollar

Kjøp White Snowflake Christmas Case

4. Winter Snowman Case

Den hvite snømannen satt på rød bakgrunn av god jul er en av de enkleste, men vakreste iPhone 5 / 5s-sakene vi har sett på salg. Saken med denne oppføringen er at du kan redigere bakgrunnsbildet om nødvendig. Saken kommer gjennom Case Mate's Barely Three-serie som gir deg en veldig tynn, slank og lett veske. Men unødvendig å si, beskyttelsen er ganske utmerket.

Pris: 39, 95 dollar

Kjøp Winter Snowman Case

5. Tilpasset bambusveske

Hvis du virkelig ser alvorlig med å gi noe virkelig og unikt, vil Grove Bamboo iPhone 5 / 5s-saken være fantastisk. Det er mange tilfeller (velg noen av favorittene våre også!), Og du kan få de beste, men å ha en skreddersydd sak høres utrolig bra ut, ikke sant? Visst er det litt kostbart, men hvis det er for en gave til noen, er det absolutt verdt det!

Pris: 129 dollar

Kjøp tilpasset bambusveske

Hva med dine julegaveideer? Det er også iPhone 5-sesongen, slik at noe som tilfører smarttelefonens funksjon ville vært flott. Hva sier du?

 

Legg Igjen Din Kommentar