Beste 10,5 tommers iPad Air Sleeves i 2020: Perfekt blanding av klasse og komfort

Sammen med en stilig folio- og tastaturetui er en ermetetui en av favorittfordelene mine for iPad Air 3. Årsaken til at jeg liker å koble den med nettbrettet mitt er at det gir mer bekvemmelighet.

Ganger når jeg er ute og reiser, drar jeg nytte av det ekstra rommet for å bære personlige eiendeler som notater, øretelefoner og andre små gjenstander. For ikke å nevne noen ermetrekk, gir også Apple blyantholder til å bære den digitale blyanten på en sikker måte.

Basert på praktisk design og holdbarhet, er dette de beste ermene mine for 10, 5-tommers iPad Air 3. Så hvis du vil få en profesjonell eller minimalistisk dress til din nye iPad Air, så gi dem et utseende!

Beste ermer for 10, 5-tommers iPad Air i 2019

Rask tilgang:

 • Harber London
 • TOOVREN
 • Moko
 • Inateck
 • tomtoc
 • Belford
 • ProCase
 • MOSISO
 • HESTECH
 • Brydge

#1. Evo fra Harber London

Hvis du er ute etter førstekvalitet og rikt håndverk, ville Evo fra Harber London være et godt valg. Denne iPad Air-ermen er skåret ut av fullkornsbrun vegetabilsk garvet lær og 100% ullfilt.

Mens skinnet gir det en stilig følelse, tilbyr den tette ullfilt den mye tiltrengte polstring som beskytter iPaden din mot støt. Med to lommer på hver side har du fleksibiliteten til å ta med mange små ting som AirPods, viktige notater og mer.

I tillegg har Evo-ermet også en holder for å sikre at din Apple Pencil har ønsket sted å hvile og forbli sikker. Til slutt tilbyr Harber London det i to farger: solbrun og svart.

USP: Premium kvalitet og rikt håndverk

Ta en titt på Harberlondon

# 2. TOOVREN

Med en elegant og elegant design har TOOVREN-ermet kvaliteten til å være en imponerende kamp for din iPad. Det myke og glatte syntetiske skinnet gir forbedret griping.

Med det myke mikrofiberforet gir interiøret den nødvendige beskyttelsen til nettbrettet mot riper og støt. Tri-fold stativet fungerer perfekt for å gi mer komfortable synsvinkler.

Takket være de seks sterke magnetene holder stativet seg jevnt. I tillegg kommer denne pent håndlagde ermen også med en holder for å holde Apple-blyanten perfekt på plass.

USP: Slank design med kickstand-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. Moko

MoKos tilbud som viser frem stilig design, kan leve opp til din profesjonelle smak. Mens PU-lær utvendig gir det et sofistikert preg, gjør det myke filtinteriøret det mulig å motstå riper.

Den har en stor lomme hvor du kan oppbevare viktige dokumenter, lader og andre små ting. I tillegg har den også et lite kortspor som lar deg bære kredittkort. MoKo-ermet for iPad Air 3 kommer dessuten i noen fine farger som sort, brunt og rosegull.

USP: Slank og sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Inateck

Inateck er den slags ermet som lett kan passe inn i din formelle smak. Tilstedeværelsen av høykvalitets filt ute og myk flanell innvendig gir den en proff touch. Du kan stole på den myke flanellen for å beskytte iPad-en din mot skrubber

Inateck-ermet har et par lommer der du kan beholde kortene dine. Dessuten har den også et andre rom som kan huse dine viktige notater sikkert. øretelefoner og til og med din iPhone. Hvis enkelhet er din greie, vil du sette pris på det mørke og lysegrå.

USP: Filtert utvendig og mykt flanellinnredning av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 5. tomtoc

Å utstille bedårende håndverk, “tomtoc” -hylse har virkelig imponert meg. Integrasjonen av utvendig karamellskinn og kullfilt forbedrer designen. Når den er ganske lett og elegant, føles den også mer komfortabel i hendene.

Når det gjelder beskyttelse, skal tomtoc være i stand til å absorbere støt og også avverge riper. For å hjelpe deg med å holde sedler, strømbanker og andre bittesmå ting trygt, kommer det med et andre rom. Og med den magnetiske lukkingen, forblir dine verdifulle ting beskyttet inne.

USP: Integrering av karamellskinn og kullfilt

Sjekk ut på Amazon

# 6. Belford

“BELFORD” har et førsteklasses utseende og preg. Og hvis du er ute etter en skinnhylse av ypperste klasse, må du huske det.

Det som øyeblikkelig har kalt oppmerksomheten min i denne ermet er det håndlagde designet. Med det høykvalitets toppkornskinnet, har det et autoritativt utseende.

Takket være det myke indre mikrofiberfôrinteriøret, vil ikke støt og riper skade din iPad. Videre har BELFORD også en holder for å oppbevare det digitale stedet ditt på et trygt sted.

USP: Verdifull håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 7. ProCase

Enkelhet og estetisk design er hovedaspektet i "ProCase" -hylsen. Komposisjonsskinnets ytre ser veldig raffinert ut. For ytterligere beskyttelse mot støt har den brukt en myk mikrofiber inni. Så din iPad Air vil ikke bli skadet av tilfeldige støt eller riper.

ProCase har en ekstra lomme for å beskytte dine personlige eiendeler. I tillegg sørger tilgjengeligheten for en pennholder for at din Apple Pencil har et perfekt sted å hvile når du ikke bruker det. Som attraktive farger? Denne ermet saken kommer også i noen elegante fargevarianter som rød og myntgrønn.

USP: Innebygd pennholder

Sjekk ut på Amazon

# 8. MOSISO

Hvis du ønsker å kjøpe en rimelig (11, 99 dollar), men likevel rimelig god erme, kan "MOSISO" være et bedre alternativ. Den er laget av polyester-materiale og har en glidelås på toppåpningen slik at du kan lukke ermet sikkert.

Tilstedeværelsen av polstret lag av polyester skum sammen med mykt fleece-fôr gir den nødvendige pute for å overleve ujevnheter. Du kan dra nytte av den ekstra lommen foran for å beholde gjenstander som øretelefoner, ladere, strømbank og mer.

MOSISO tilbyr dessuten pent designet ermet i et stort utvalg av farger. Så jeg antar å velge en bedre passform for din iPad Air 3 ikke vil være en stor sak.

USP: Polyester skum polstringlag for slagfasthet

Sjekk ut på Amazon

# 9. HESTECH

Hvis du foretrekker minimalistisk design, vil HESTECH være et fint alternativ for deg. Et av høydepunktene i denne ermet saken er det vannavstøtende neoprenlaget som kan gi den nødvendige beskyttelsen til din iPad.

Koble den til det myke, fluffy stoffets indre lag, og du har et meget holdbart aktivum som kan beskytte nettbrettet mot både støt og ujevnheter. HESTECH har en ekstra lomme som gir deg ønsket fleksibilitet til å bære viktige ting praktisk under reisen. Og med glidelåslukkingen, forblir verdisakene dine perfekt inni og også lett tilgjengelige.

USP: Minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Brydge

Sporting ganske slank og elegant profil, “Brydge” får øynene uten problemer. Det er laget av fullkornsskinn og har håndlaget design i toppklasse. Hvis du har lyst på ermetrekk av ekte skinn, kan dette være verdt å vurdere.

Den har et filtforet interiør som gjør det mulig å bekjempe riper. Dessuten gir den rike lærteksturen mye forbedret grep, slik at du finner det mer behagelig å holde nettbrettet i håndflaten.

USP: Slank og elegant profil

Sjekk ut på Amazon

Det er alt! Så dette er mine mest bedårende ermetetui for iPad Air 3.

Hva er ditt valg?

Med så mange bedårende alternativer til disposisjon, antar jeg at ditt behov har funnet den perfekte avtalen. Så, hvilken type ermetui har du valgt for iPad-en din? Er det den som ser profesjonell ut eller den som har et minimalistisk design? Jeg vil virkelig sette pris på om du kunne søle noen bønner om valget ditt.

Det kan være lurt å se på følgende innlegg også:

 • Beste 10, 5 ″ iPad Air-beskyttelsesfilm
 • Beste iPad-flysaker fra 2019
 • Beste iPad Air 3 tunge saker
 • Beste iPad Mini 5 ermer

Ønsker du å lese flere slike tilbehørsoppdateringer? Hvorfor ikke holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, samt laste ned iOS-appen vår, slik at du aldri går glipp av de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar