De beste iPhone X og iPhone Xs kameralinsebeskyttere i 2020: Beskytt telefonens kameralinser

Kameralinsen er en ekstremt delikat del av din iPhone. Med lanseringen av iPhone X har Apple forbedret kamerafunksjonene, men tilbudt et gigantisk kamerabud. Dette krever ekstra beskyttelse for iPhone X-kameralinsen. Heldigvis finnes det en løsning - iPhone X-kameralinsebeskytter.

Utforsk denne listen over høykvalitets iPhone X-kameralinsebeskyttere produsert av ledende tilbehørsmærker. Bruk av kameralinsebeskyttelse virker upassende for noen, da de kan hevde at en beskyttelsesetui for iPhone X dekker alt. Så hvorfor ikke bruke en sak som kan beskytte hele telefonen din i stedet for å bruke en linsebeskytter som utsetter enheten din for andre farer?

De beste iPhone X og iPhone Xs kameralinsebeskyttere i 2019

Vel, det er mennesker som vil vende ut den dyrebare eiendommen deres, det vil si iPhone X. La verden vite at du eier en premiumtelefon laget av Apple. Beskyttelsesetui dekker noen ganger skjønnheten til iPhone X / X; I tillegg skjuler saker Apple-logoen, som kunngjør identiteten til en premium-enhet.

Med lanseringen av iPhone X introduserer Apple glassplate på baksiden som forbedrer skjønnheten til denne enheten. Av åpenbare grunner ønsker brukere å vise denne rene elegansen til iPhone X og iPhone Xs. Når din iPhone X blir avdekket, er kamerabumpen utsatt for skader. For å forhindre dette trenger du de beste iPhone X / Xs kameralinsebeskyttere.

#1. Et liv

Alife har brukt 9H-materialet for å produsere denne høykvalitets kameralinsebeskyttelsen. Beskyttelsen er vanntett, oljesikker og eksplosjonssikker.

Et bemerkelsesverdig trekk ved denne kameralinsebeskytteren er det oleofobe belegget, som forhindrer fingeravtrykk og andre forurensninger.

USP: 9H materiale

Sjekk ut på Amazon

# 2. RHESHINE

RHESHINE har presist kuttet dette objektivet til iPhone X-kameraet for å opprettholde det nydelige utseendet og beskytte linsen mot riper og dråper. RHESHINE har laget denne linsebeskyttelsen ved å gå inn på detaljer, og resultatet er denne ultratynne linsebeskytter med 0, 1 mm tykkelse.

Dette kjemisk forsterkede herdet glass etterlater ingen boble under og etter installasjon, og det blir derfor ikke igjen rester når du fjerner filmen.

USP: Kjemisk styrket glass

Sjekk ut på Amazon

# 3. Afeax

Afeax kameralinsebeskytter oppfyller det primære formålet med produktet. Med høy gjennomsiktighet kan du klikke på originale høyoppløselig bilder og videoer på iPhone X / X-ene.

Afeax tilbyr deg en spesiell selvklebende design som sikrer boblefri installasjon; når du fjerner denne beskyttelsen, vil du ikke finne noen støvpartikkel eller rester på kameralinsen. Til slutt kommer den i en pakke med to, bare i tilfelle hvis du rotet til å installere den.

USP: Selvklebende design

Sjekk ut på Amazon

# 4. RHESHINE

RHESHINE har et kjemisk styrket herdet glass for å beskytte kameralinsen til din premium iPhone. Denne linsebeskyttelsen har 9H overflatehardhet for å motstå riper og andre rutinemessige skader. Denne presis kuttede linsebeskyttelsen er ultratynn og høyoppløselig, som gir høy gjennomsiktighet.

Den boblefrie installasjonen etterlater ikke rester på linsens overflate; Dette gir deg krystallklart bilde når du klikker på et bilde. Linsebeskytteren er enkel å installere, og den kommer med 2 beskyttere i esken.

USP: Høy åpenhet

Sjekk ut på Amazon

# 5. AKWOX

AKWOX gir deg den beste kameralinsebeskyttelsen, som er enkel å installere. Uten å søke noen til hjelp, kan du tørke telefonens kameralinse, skrelle av det nederste laget og justere plassen for å installere objektivbeskyttelsen.

Denne svært holdbare beskyttelsen gir den største beskyttelsen mot riper med overflatehårdheten på 9H. Ta fantastisk video på iPhone X.

USP: Gjennomsiktig med høy overføring

Sjekk ut på Amazon

# 6. Vær bedre

Premium-materiale betyr premiumytelsen til denne linsebeskyttelsen til iPhone. Bebetter har brukt 9H-materialet for å produsere dette herdet glass.

Bebetter gir flere beskyttelse mot vann, olje og eksplosjonen. Det oleofobe belegget beskytter telefonens kameralins mot fingeravtrykk og andre forurensninger.

USP: Premium herdet glass

Sjekk ut på Amazon

# 7. Alinsea

Alinsea har produsert et ultra-slank herdet glass for kameralinsen. Siden det er ekstremt tynt, kan du føle deg som plast; for kausjonist kan du bøye glasset.

Nyt opptil 99% gjennomsiktighet og høy definisjon mens du tar bilder og fotograferer videoer på iPhone X. Det er ekstremt enkelt å installere dette glasset som har 9H-hardhet.

USP: HD klart

Sjekk ut på Amazon

# 8. SAKULA

Aluminiumsmaterialet beskytter ikke bare telefonens kameralins, men gir også stil på enheten din. Kombinasjonen av svart og rød farge gir en ekstra kant til beskyttelsesringen, som er enkel å installere.

Det beste med dette produktet er at det ikke ødelegger det originale utseendet til iPhone X. Dette betyr at linsebeskytteren geler sømløst inn i hele designen til enheten din.

USP: Aluminiumsmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 9. forany

Forany bringer fleksibelt og tynt herdet glass, som har 9-graders hardhet. Dette er et mykt herdet glassmateriale, som ikke er et hardt glass; samtidig er den ikke laget av billig plastmateriale.

Linsebeskytteren er enkel å installere; alt du trenger er å feste beskyttelsen på kameralinsen.

USP: 9-graders hardhet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Lontect

Lontect har kommet med en høykvalitets linsebeskyttelse i herdet glass til din iPhone X. De to delene av linsebeskyttere kommer med alkoholduk, slik at du kan rengjøre produktet før installasjon.

9H-hardheten har kapasitet til å beskytte telefonens kameralins mot riper og fingeravtrykk. Uten å ødelegge det originale utseendet til iPhone-kameraet ditt, kan du installere det enkelt.

USP: Beholder det originale utseendet

Sjekk ut på Amazon

BONUS

TINICR

TINICR kameralinsebeskytter oppfyller det primære formålet med produktet. Med maksimal gjennomsiktighet kan du klikke på originale høyoppløselig bilder og videoer på iPhone X / X-ene.

Produktet har en spesiell selvklebende design som sikrer boblefri installasjon; når du fjerner denne beskyttelsen, vil du ikke finne noen støvpartikkel eller rester på kameralinsen. Til slutt er den tilgjengelig i tre forskjellige farger for å passe til fargen på iPhone X / X-ene.

USP: Selvklebende design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Kameralinsen krever konstant beskyttelse, ettersom mange brukere pleier å sette iPhone X med skjermen vendt opp og ikke nede. For fotograferingselskere kan en liten ripe ødelegge resultatet av bilder og videoer. Kameralinsebeskyttere er dermed must-have tilbehør til din iPhone X.

Du kan gjerne utforske flere essenser:

  • Beste iPhone X-etuier
  • Beste billadere for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
  • De beste trådløse billaderene for iPhone X, 8 og iPhone 8 Plus
  • Beste iPhone X belteklips

Hvilken iPhone X-kameralinsebeskytter ønsker du å kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer iPhone X-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar