Beste iOS 12 Siri-snarveier for iPhone og iPad

Når du kan kutte jakten og få et raskt arbeid, er det ikke fornuftig å sitte fast på en rundkjørings måte. Nøkkelen til å øke produktiviteten eller omfavne multitasking er å finne en smart snarvei slik at du kan få det beste fra begge verdener. Akselerer flere ofte gjentatte oppgaver ved å bruke de beste Siri-snarveiene for iPhone eller iPad!

Så, hvordan bruker du Siri-snarveier på iOS-enhet? For å starte opp ting, må du finjustere en alltid klar snarvei for en spesifikk oppgave du vil gjøre raskt. Når du trenger å gjøre det, er det bare å fyre av Siri og snakke setningen. Og du er klar til å dra!

Før jeg setter deg i gang, la meg fortelle deg et par ting foran:

  • Først og fremst har vi avrundet noen av de kuleste snarveiene basert på brukeropplevelsen. Selv om du får lenken under hvert triks, må du tilpasse det ut fra behovet ditt.
  • Det andre kan du lage snarveier både fra Innstillinger-app og Snarveier-app. Så hvis du trenger hjelp for å komme i gang, følg innleggene (direkte link gitt nedenfor). I tillegg kan du sjekke sammenkomsten av de populære appene med Siri Shortcuts-integrasjon.

Beste Siri-snarveier for iOS 12: Tid for å kutte jakten

#1. Bla gjennom nyheter

Har du brennende øyne for nyheter og vil holde en oversikt over de nyhetene fra toppkildene? Snarveien "Bla gjennom nyheter" er noe for deg.

Med denne snarveien til disposisjon vil du kunne legge hendene på de siste nyhetene umiddelbart. Ærlig talt; det er et av favorittvalgene mine. Når jeg må spore de store historiene dag og dag, synes jeg denne er ganske kul i å gjøre oppgaven min en smule enklere. Og jeg er sikker på at det også vil oppfylle etterspørselen din.

Få snarveien

# 2. Åpne Twitter-lister

For å holde meg i fred med alle de spennende nyhetene, har jeg laget et par private lister på Twitter. Det lar meg ta en rask titt på de nyeste tweets fra nettstedene jeg følger.

Helt siden jeg kjørte over muligheten til å åpne Twitter-lister ved hjelp av en snarvei, har jobben min med å spore de nyeste tweets fra favorittkildene blitt mye enklere.

Skulle du ønske å holde Twitter-listene dine bare en frase borte, unnlater ikke å gi den et skudd med en gang.

Få snarveien

# 3. Vann ut

Apple introduserte vannavstøtende telefoner med iPhone 7 og iPhone 7 Plus. De nyeste enhetene, dvs. iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone XR er også vannavstøtende. Imidlertid blir høyttalere av iPhones alltid litt påvirket når du ved et uhell slipper telefonen i vann.

Ingen bekymringer! Med Water Eject Siri-snarvei kan du strømme ut vann fra iPhonen din med et enkelt trykk. Denne snarveien bruker lavfrekvente lydbølger for å fjerne vann ut av iPhone-høyttalerne. Dette gjør enhetens høyttalere rene og tørre, og du får den samme lydkvaliteten som du likte tidligere.

Få snarveien

# 4. Konverter bilder til GIF

Denne er designet for buff på sosiale medier! Ville det ikke være fint hvis du raskt kunne konvertere favorittvalget ditt til et GIF? Ja, det kan sette profilen din på sosiale medier og til og med hjelpe deg å tiltrekke deg mange likes og til og med tvinge dine følgere til å skyte kommentarer.

Dessuten kan du også dra full nytte av denne smarte snarveien for å forbedre virksomhetsprofilen din. Jeg mener dette verktøyet kan komme til å være veldig nyttig ved å la deg enkelt forvandle bildet av produktet til et attraktivt stykke. Og når den har fått mye oppmerksomhet, vil halvparten av jobben din bli gjort!

For å få denne snarveien, trykk på lenken nedenfor og finjuster den basert på målet ditt. Neste gang ønsker du å sette sosiale medier på en blitzkrieg, påkalle Siri og snakke setningen for å få arbeidet ditt gjort på en jiffy!

Få snarveien

# 5. Konverter burst-bilder til GIF

GIF-konverterte fra burst-bilder ser mer iøynefallende. Så jeg tror mange av dere ønsker å ta en titt på denne snarveien.

I dag har GIF blitt en uunnværlig ingrediens i meldingene våre. Derfor tilbyr de fleste sosiale nettverksapper en stor katalog med levende og animerte bilder.

Bortsett fra å bringe morsommere til samtalen, kan den også være et flott verktøy for markedsføring. Med en helt tilpasset snarvei som alltid er klar, vil det knapt ta noen få øyeblikk å skille ut en sensasjonell GIF som kan spille en stor rolle i å gjøre produktet ditt mer populært.

Få snarveien

# 6. Innspilling til Evernote

Evernote er uten tvil de mest populære notat-appene for iOS. Hvis du har brukt denne appen til å forbli synkronisert med oppgavene dine eller lage notater med letthet, ville du være glad for å vite at du kan lage flere snarveier for appen. Og en av dem er å lage et nytt opptak og lagre det på Evernote.

Når du er på farten og ikke vil fikle med programvaretastaturet, kan dette hacket redde dagen din med aplomb. Dessuten vil du også skjære ut den korte banen for å endre størrelse på skjermdump, legge til en ny merknad fra Apple Watch og mer.

Få snarveien

# 7. Spill favorittspillelisten din akkurat nå!

Ville det ikke vært superkult hvis du kunne begynt å spille favorittspillelisten din med bare en liten frase? Å, det ville være kjempebra!

Oftere enn ikke liker jeg å høre på det eneste valgte settet med sanger. Og med denne pene frasen alltid klar, tar det bare noen sekunder å komme i gang.

Få snarveien

# 8. Få veibeskrivelse til neste arrangement

Du er klar til å delta i et høyt profilert møte. Plutselig får du vite at arrangementet er planlagt avholdt på et avsidesliggende sted. Ville du ikke ønsket å ta hjelp av Apple Maps for å hjelpe deg å guide deg gjennom slik at du kan nå dit i tide?

Enten du er et festdyr, en utøvende eller en selger, vil du legge hendene på denne korte måten å få tilgang til instruksjonene til neste kalenderhendelse.

Få snarveien

# 9. Strekkode skanner

Hvem vil ikke ha en fullt funksjonell "Strekkodeskanner" for å kunne skanne QR-koden på et øyeblikk? Jeg antar at de fleste av oss ville være veldig glad for å ha det.

Enten du raskt vil ha tilgang til de sikre nettleselinkene, kontaktinformasjon, kupong eller billetter, vil det komme inn i bildet. Jeg har prøvd snarveien til strekkodeskanner på iPhone-en min, og den fungerer effektivt. For å komme i gang, legg hacken til biblioteket ditt og la det få tilgang til kameraet.

Når den er klar, trykker du på snarveien for å starte kameraet og bruker din iPhone til å skanne QR-koden.

Få snarveien

# 10. Del lokasjon

Du sitter fast i trafikk med fastkjørt papir, og sjansen er stor for at du kommer hjem litt sent. Det kan være lurt å dele din nåværende beliggenhet med din bekymrede mamma eller en engstelig kone. Det er da denne klargjorte frasen vil være nyttig for deg.

Dessuten er det også hyggelig å dele stedet med dine kjære for å gi dem beskjed om at du har det fantastisk sammen med vennene dine i løpet av en ferie. Uansett hva som kan være formålet, vil det være verdt å sette denne frasen på radaren.

Få snarveien

# 11. Aktivitetsrapport

Når jeg snakker sannheten, er dette mitt første valg! Som en treningsbevisst person bruker jeg Health-appen for å holde meg helvete og hjertelig. Derfor følger jeg trinnene og forskjellige andre ting for å sikre at jeg er synkronisert med målet mitt.

Derfor liker jeg denne snarveien som lar meg enkelt beregne forrige ukes gjennomsnittlige antall trinn. Hvis du også er en kondisjonselskende person, kan du prøve den også.

Få snarveien

# 12. Les senere

Når du surfer på nettet i Safari, kommer du over en tankevekkende artikkel. Så mye som du ønsker å lese hele historien, har du ikke mye tid til å komme igjennom. Vil du ikke spare til senere?

Hold snarveien "Les senere" i pusjen din, slik at du raskt kan lagre en historie til de beste lese-det-senere appene for iOS. Når de først er i det personlige biblioteket ditt, vil du justere flere ting som font, farge og til og med tema for å gjøre lesing til en hyggelig opplevelse.

I tillegg har de fleste apper en tekst-til-tale-funksjon for å få enheten din til å lese artikkelen for deg.

Få snarveien

#1. 3. Amazon Prishistorie

Selv om det er noen ganske smarte apper for tracker fra Amazon, kan ingenting slå denne snarveien. Når du er på shoppingtur, kan du øyeblikkelig sjekke prishistorikken for ethvert produkt ved å bruke dette forhåndsdefinerte hacket.

Fra hva jeg kan se, kan det hjelpe deg raskt å bestemme deg for om det er riktig tid å gå for et produkt eller vente litt mer til prisen har kommet ned til ønsket terskel. Enda bedre kan du også konfigurere dette hacket fra Share Sheet.

Få snarveien

# 14. Spill Spotify Track

Ja, Apple Music har overgått Spotify i USA og kan velte sistnevnte også i noen andre land i fremtiden. Spotify er imidlertid fortsatt den mest elskede musikkstrømmingstjenesten over hele plattformen.

Hvis du hadde vært villig til å bruke Siri for å la deg spille Spotify-spor, er sjansen stor for at du vil finne denne snarveien intet mindre enn en velsignelse. I stedet for å hoppe inn i musikkappen og spille av sporene, er det bare å påkalle den virtuelle assistenten og be den om å spille favorittene dine.

Få snarveien

# 15. Fotonett - Awesome Collage Maker

Mens du tar en titt på noen av de mest minneverdige bildene du har tatt i løpet av en ferie sammen med dine morsomme kompiser. Når du ser disse skuddene, blir du nostalgisk og ønsker å gjenoppleve minnet.

Ønsker du ikke å bringe disse bildene sammen og lage et fantastisk college? Jeg antar at hjertet ditt vil ønske å klemme seg fast.

Med den forhåndsdefinerte snarveien til fotonettet kan du velge noen kule bilder og gjøre dem om til et iøynefallende collage. Og ja, du trenger ikke en tredjeparts collage maker-app for å få det til.

Få snarveien

Snarveier-appen har også muligheten til å lage en kort måte å dele det siste skjermdumpet via AirDrop, rydde opp i bilder, slette skjermbilder og dele et portrettbilde. Jeg har prøvd disse korte måtene og funnet den virkelige avtalen. Så ikke gå glipp av dem!

Topp innsatsen din?

Blant så mange nyttige snarveier hvilke du har valgt til iPhone. Jeg vil virkelig sette pris på om du kunne dele tilbakemeldingene dine om dem.

Du ønsker å se på:

  • Slik ser du lagrede passord ved å bruke Siri i iOS 12 og macOS Mojave
  • Siri holder ordtak: "Jeg tapper deg når jeg er klar" på Apple Watch? Quick Fix
  • Slik aktiverer du Siri på iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR
  • 50 morsomme ting å spørre Siri: Løs opp pakken med latteren

Last ned appen vår og følg med på oss via Facebook og Twitter slik at du holder deg i synk med de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar