Slik slår du på Lights Out Dark Mode i Twitter på iPhone og iPad

Med iOS 13 har det nå blitt lettere for enhver bruker å slå på Dark Mode på Twitter-appen. Den sosiale medie-appen hadde allerede forbedret nattmodusen sin med den gråsvart fargepaletten i tillegg til blå / grå tema. Imidlertid kan brukere aktivere mørk modus i Twitter på iPhone og iPad som kjører iOS 13.

Når du bruker mørk modus i iOS 13, vil den automatisk gjelde for Twitter og andre tredjepartsapper som støtter nattmodus. Du kan imidlertid alltid bruke Twitter for å begrense nattmodusfunksjonen til den sosiale medienappen.

Slik aktiverer du mørk modus i Twitter på iPhone eller iPad

Klistremerke: Sørg for at Twitter er oppdatert på enheten din. For å gjøre det, gå over til App Store → Oppdateringer, se deretter etter appen og trykk på Oppdater-knappen.

Trinn 1. Start Twitter-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Forsikre deg nå om at hjemmefanen er valgt nederst. Trykk på profilikonet øverst til venstre.

Trinn 3. Deretter trykker du på Innstillinger og personvern → Trykk på Display og lyd.

Trinn 4. Dernest har du flere alternativer.

Hvis enheten din kjører iOS 13, kan du slå på "Bruk enhetsinnstillinger" for å slå på mørk modus på Twitter.

Merk at når du har aktivert “Bruk enhetsinnstillinger”, vil Twitteren din automatisk åpne i mørk modus når du slår på Dark Mode fra enhetsinnstillingene.

Hvis du ikke har oppdatert enheten din til det nyeste operativsystemet, kan du følge metoden som er gitt nedenfor.

Du kan stille den mørke modusen til automatisk å slå på i Twitter-appen om kvelden eller morgenen, og slå bryteren Automatisk mørk modus til .

Hvis du vil ha manuell kontroll over denne funksjonen, slå på bryteren ved siden av Dark Mode . Nå får du to alternativer:

Dim: Det er den samme nattmodus (blå / grå farge) som hadde eksistert på Twitter siden 2016. Hvis du vil ha et lite mørkt tema med lav intensitet, kan du gå for dette alternativet.

Lyser ut: Det er den helt nye mørke modusen ( ren svart fargepalett ) som har kommet med den siste oppdateringen. Skulle du ønske å ha et fullverdig mørkt tema, er det veien å gå.

Der går du! Nå bruker du enheten mer komfortabelt fordi øynene dine ikke lenger vil føle seg anstrengt. Som et resultat vil du også ha bedre søvn. Senere, hvis du bestemmer deg for å slå av Twitter's Dark Mode, følger du trinnene som er beskrevet ovenfor og deretter slår du av slutten.

Verdig tillegg ...

Personlig har jeg funnet dette nye tillegget som er verdt å ta en tur. Twitter hadde introdusert denne funksjonen for Android i 2017. Siden den gang hadde mange iOS-brukere bedt om den. Og jeg er virkelig glad for at Twitter har lyttet til følelsene til Twitterati akkurat som Facebook Messenger.

Du vil også se nærmere på følgende innlegg:

  • Slik aktiverer du mørk modus på iPhone og iPad
  • Dark Mode List Marathon-samling av iPhone, iPad og Mac-apper med Dark Mode
  • Slik bruker du Dark Mode i Safari på Mac
  • Hvordan aktivere mørk modus i Safari på iPhone og iPad

Hva med å følge med på de siste innleggene våre litt mer komfortabelt? Prøv iOS-appen vår, og følg med oss ​​via Instagram, Twitter og Facebook.