Beste Cricket-apper for iPhone i 2020: Få Live Scores of Matches

Cricket er et av de mest etterspurte spillene i verden. De mektige seksere, nydelig omslagsdrift, magisk googly, fantastisk omvendt sving og mest betydelig; den neglebitende konkurransen er noen av de fineste ingrediensene som gjør cricket til et så fantastisk spill. Disse beste iPhone cricket-appene er designet for å ta kjærligheten til cricket til neste nivå.

Det spiller ingen rolle hvor du er, disse cricket-appene lar deg forbli oppkoblet med ballen av ballkommentarer og sanntidsoppdateringer. Gjennom siste nytt og kuraterte videoer vil du kunne følge med på alle opptakene og hendelsene. La oss utforske de beste cricket-appene!

Beste Cricket-apper for iPhone i 2019

#1. Cricbuzz

Hvis du vil følge cricket religiøst og ønsker å få alle liveoppdateringene raskt, må Cricbuzz være et topp valg for deg. Det gir liveoppdateringer av ICC Cricket World Cup, World T20, Champions Trophy, T20 ligaer (IPL, CLT20, Big Bash, CPL, BPL og mer.)

Du kan lese de siste cricket-nyhetene, få tilgang til planene for kommende kamper og se alle detaljene om den pågående eller det fullførte matchet. Hvis du vil vite mer om noen spillere, sjekk ut profilen hans. Du kan også finne ut spillere og lagrangeringer for ODI, test og T-20.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. ESPNcricinfo Cricket

Hvis du er en hard-cricket-fan og elsker å utforske dette spillet, er ESPNcricinfo det perfekte skuddet for deg. Med de eksklusive kolonnene fra legender og anerkjente forfattere, vil du ha den beste informasjonen om hva som skjer, hvilke lag som ser bra ut og hvilke som ser under pari.

Det gir deg live score for alle pågående kamper, slik at du forblir best kjent med dem. Du kan sammenligne spillerens statistikk og til og med endre favorittlagene dine etter ønske. Du kan også legge til inventar i kalenderen, slik at du alltid blir påminnet om de spesielle kampene du vil følge.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. ICC Cricket

Dette er en offisiell app fra det internasjonale cricketrådet. Det vil gi deg live score og kommentar til alle kampene som er spilt i Australia og New Zealand. Du kan også få høydepunktene i kampen hvis du tilfeldigvis savner spillet eller bare ønsker å gå gjennom handlingen for moro skyld. Gjennom varslene lar denne appen deg aldri gå glipp av en eneste handling.

Det er eksklusive videoer designet for å gi den sårt tiltrengte spenningen du ønsker å ha. Du kan lese søylene i cricketlegendene og også kunne gi din støtte til favorittlaget ditt. Alle de siste nyhetene og eksklusive intervjuene vil sørge for at du liker hvert øyeblikk av spillet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. BCCI

BCCI er den offisielle appen til Board of Control for Cricket i India. BCCI er lett det mektigste og mest dominerende cricketbrettet i verden.

Det gir live ball-for-ball-score og kommentar til kampen. Du kan glede deg over levende fotostrøm, videohøydepunkter og funksjoner. Dessuten vil du få alle de siste nyhetene og se på de eksklusive intervjuene fra spillerne.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. MyCricket Live Score

MyCricket Live Score er ditt en-destinasjonssted for å holde deg perfekt i synk med cricket. Du kan laste ned alle inventar, lagvalg og kampinformasjon for å få tak i dem når enheten ikke er koblet til Internett.

Siden appen har fått en unik Duckworth Levis-kalkulator, vil du ikke ha noen problemer med å finne ut hvilket lag som sannsynligvis vil vinne eller tape i tilfelle spillet ender på grunn av regn. Du kan dele live-score med dine venner og følgere via Facebook og Twitter. Dessuten er det også et alternativ å eksportere kamprapportene i PDF-format.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Cricket Australia Live: Den offisielle appen

Hvis du er tilhenger av australsk cricket, bør du ikke overse denne offisielle appen. Det har alt du ønsker å holde oversikt over Australias nasjonale og internasjonale kamper.

Du kan se live-streaming av alle kampene. Det gir også oppdaterte videohøydepunkter fra hele verden. Få umiddelbart opp live score, inventar og statistikk for alle spillene. Appen leverer også direktesendinger via sine offisielle kringkastingspartnere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Cricket Live Line

Få sanntids ball-for-ball-oppdateringer med Cricket Live Line. Enten det er verdensmesterskapet eller en annen turnering, appen sporer alt som går rundt i Cricket-verdenen. Hvis du er en hard-fan av spillet, er dette appen som holder deg på linje med de siste poengsumene.

Ikke bare live cricket-kamp, ​​du kan sjekke poengkort fra tidligere ligaer, kamper og turneringer. Andre funksjoner inkluderer spilleranalyse, teamanalyse, rapporter og tonn andre analytiske funksjoner for utdypende forskning på cricket-kamper. Det viktigste er at alt dette er helt gratis å bruke.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. CricHQ Cricket App

CricHQ er en avansert cricket-app bygget ikke bare for fansen som bare liker å se på den, men også ønsker å få den praktiske eksponeringen for hvordan de kan analysere spillet fra sine perspektiver. Det er en kul scoring-app med veldig enkel cricketadministrasjonsplattform.

Denne appen lar deg lage så vel som å se 3D-vognhjul for å hjelpe deg med å analysere kampen slik du ønsker. Du kan raskt kjenne løpshastigheten per over. Du kan til og med beregne resultatet av kampen i tilfelle kampen påvirkes eller stoppes ved bruk av ICC Duckworth Levis-metoden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. NDTV Cricket

NDTV Cricket er en en-stopp-løsning for alle internasjonale og innenlandske cricket-kamper som du måtte ønske å fange. Med de raske nyhetene, live-score, bilder, videoer som alle fans ønsker å ha, kan denne appen være din go-to-plattform for verdensmesterskapet i 2015.

Det gir live dekning av kampen med ballen etter ballkommentarer. Du kan se videoer av de siste kampene. Velg denne appen, hvis du ønsker å komme sammen med det pågående cricket-arrangementet med ren moro.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Rohit Sharmas Cricket News

Rohit Sharma er en av de mest aggressive ODI- og T20-kollegene i verden. Hans storslåtte skudd og utmerkede batting er høyt hyllet blant cricketelskere.

For å la deg få tak i alle de siste nyhetene og forbli synkronisert med oppdateringene, har star batsman lansert denne kule cricket-appen. Du kan raskt få tilgang til videoer og nyheter relatert til cricket. Den lar deg også finne ut mer om spillere du beundrer mest.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Alle disse cricket-appene er fremragende når det gjelder å øke kjærligheten til spillet. Velg appen som er perfekt tidsbestemt for din forfølgelse, basert på dine preferanser. Og la oss få vite hvilke tilbakemeldinger du har om cricket og din favoritt batman.

Du bør ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone og iPad NFL-apper
  • Beste FIFA World Cup 2018 iPhone og iPad-apper
  • Beste actionspill for iPhone og iPad
  • Beste Endless Runner-spill for iPhone og iPad

Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for flere slike interessante lister over iPhone- og iPad-apper. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar