Cycloramic: Capture Handsfree 360 ​​Degree Panorama Videos in iPhone 5

Nå er du sannsynligvis klar over at det er en app som roterer iPhone 5 og tar fantastiske panoramavideoer. Hvis ikke, her er den appen.

Cycloramic App for iPhone 5 er bygget spesielt for iPhone 5. Det er en enkel del av en app som lar deg fange panoramavideoer - 360, 720, 1080 grader - håndfri! Det er den spesielle funksjonen: du trenger ikke å røre iPhone i det hele tatt.

Cycloramic: Capture Handsfree 360 ​​Degree Panorama Videos in iPhone 5

Appen bruker de interne vibrerende motorene for å kontrollere bevegelsene til iPhone 5. Eller i enklere vendinger, roterer appen iPhone 5 automatisk og tar videoen sammen med rotasjonen. Den eneste ulempen er at den ikke spiller inn lyden ennå, men i den kommende versjonen ser det ut som om de lett blir lagt til.

Panoramavideoer er flotte: Bilder, større!

Panoramavideoer er flotte, men mesteparten av tiden blir disse videoene tatt for hånd. Panoramabilder er derimot sydd av kameraappen (i iPhone 4S og 5), og det gjør en interessant ting. Folkene bak Cycloramic-appen har uttalt at neste oppdatering vil inneholde en Panoramic-fotofunksjon - noe som betyr at du vil ha et enormt bilde som kan være 360, 720 eller til og med 1080 grader!

Hvordan virker det?

  • Du trenger en helt flat overflate som lar iPhone 5 rotere jevnt. Dette betyr at det kommer til å være polert glass eller veldig glatt trebord.
  • Start appen
  • Velg rotasjonsmengde
  • Plasser iPhone 5 vertikalt (portrettmodus)
  • Trykk på 'GO' og rotasjonen vil begynne etter en telling av 3.
  • Når rotasjonen er fullført, vil appen lagre den innspilte videoen i kamerarullen din

Så enkelt som det, og du får alt for en dollar. Foreløpig er dette den eneste funksjonen appen er i stand til, men videoer med lyd, bilder står på oppgavelisten.

Hvor?

Hvor vil det være nyttig? Å, mange steder. Den festen, i restauranten, hjemme når vennene / slektningene dine besøker deg, eller helt alene. Du bør se utseendet på vennene dine når du først viser dem en automatisk roterende iPhone 5!

nedlasting

Det er alt, kompis! Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Twitter, Facebook og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.