Jul 2020 - Beste iPhone-apper for å komme inn i julestemningen

Julen er rett rundt hjørnet! Folk har begynt å lete etter ideer og interessante måter å gjøre denne høytiden veldig spesiell. Hva med å bruke juleappen til iPhone for å organisere handlelisten og gjøre nedtellingen mer spennende?

Enten du ønsker å ta kontroll over shoppingene dine og spare penger, lage morsomme trær, forbløffe barna dine med en samtale fra julenissen eller ønsker å lage noe ganske fint, har disse juleappene for iOS deg fullstendig dekket. Dessuten kan du også perfekt lære deg å spille julesanger. La oss sjekke ut!

Beste juleapper for iPhone i 2019

#1. Pic Collage Photo Editor

Det som virkelig har appellert til meg i “Pic Collage” er tilgjengeligheten av flere utmerkede verktøy som lar deg lage fantastiske collager. Ved hjelp av en rekke smarte verktøy kan du elegant designe bildene dine. Dessuten lar appen deg også lage iøynefallende feriekort for hilsen til venner og dine kjære.

Du kan velge mellom en rekke oppsett og maler for å forskjønne bildene dine. Bruk forskjellige klistremerker og bakgrunner for å få bildene til å se fine ut.

Det er også DIY-julekortmaler som lar deg sende sesonghilsener. I tillegg støtter Pic Collage flere språk som engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. PNP

Telefonsamtaler fra julenissen, premium videomeldinger fra julenissen - alt fullstendig tilpassbar og kult: det er det PNPs høyt rangerte og populære iPhone-app handler om. Massevis av morsomme ting som Julenissens radar, nedtelling, adventskalender (ny overraskelse hver dag, gjennom denne måneden) gjør PNP til en veldig spennende jule-app denne sesongen. Nylig oppdatert på spennende nye funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Melding fra julenissen!

Gi barna en stor overraskelse ved å la dem få en personlig samtale med julenissen. Barnet ditt vil glede seg over den søte praten med julenissen, noe som krever flere årsaker. Den nevner også barnets navn, alder og interesser under samtalen.

Du kan finne ut hva julenissen gjør akkurat nå og til og med fortelle den å skrive navnet på ungen din på listen. Send en søt melding til julenissen og få et øyeblikkelig svar. Videre vil du kunne sjekke værmeldingen for Nordpolen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Julelisten

Vi elsker alle å handle og kjøpe spesielle ting til våre kjære i julen. Med denne appen vil du kunne organisere listene dine, så vel som et budsjett for å sikre at du ikke bruker for mye.

Det lar deg raskt legge til folk fra iPhone-kontaktene dine, legge inn flere gaver og angi budsjetter per person. Du kan spore gaver etter status, mottatt, innpakket og frakt. Del listene dine med venner, og skriv dem til og med direkte fra appen.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Nedtelling av jula

Julen er lett en av de mest etterlengtede festivalene. Når festivalen nærmer seg, forbereder vi oss på den på mange forskjellige måter.

Ved å gi deg et nytt motivasjonstilbud hver dag, hjelper det deg å komme i god julestemning. Nattsmusikken gir vakker søvn. Det er ikke alt; snøfalleffektene gir deg ikke bare mye glede, men gir også vinger til dine gode minner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Christmas Pics Quiz Game

Hva med å spille et interessant quizspill for å komme i en spennende julemodus? Den har tusenvis av gjettespill som du uendelig kan spille med venner og kjære.

Det er mange emoji-oppgaver for å gi mer glede til spillopplevelsen. Det gir deg en gratis ekstra gave sammen med en quiz hver dag. Så ikke glem å åpne appen hver dag for å motta noe veldig fint.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Juletre

Hvis du vil lage et bemerkelsesverdig juletre, må du prøve ut denne appen. Det inkluderer mange ornamenter, gaver, pyntegjenstander, bånd for å hjelpe deg med å designe treet ditt etter beste smak. Det animerte snøfallet, lysene og lydeffektene gir mer krydder i stykket.

Den har seks tiltalende bakgrunner for å pryde treet ditt. Du kan også legge til en tilpasset bakgrunn fra kamerarollen. Feriesangene som, jinglebells og dekk salen lyser opp din feststemning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. En Charlie Brown jul

“A Charlie Brown Christmas” er en må-ha-app for å oppleve den fantastiske julen. Som Charlie Brown, Snoopy og hele Peanuts-gjengen prøver å finne ut den sanne betydningen av jul, er jobben din å hjelpe dem.

Den originale dialogen fra den animerte klassikeren fra 1965 fortalt av Peter Robbins - den virkelige stemmen til Charlie Brown, vinner deg over med sin magi. Lydsporet inneholder musikk og lyd fra det originale showet. Ved å bruke mer enn 150 ornamenter og dekorasjoner kan du lage et fantastisk Charlie Brown-juletre. Dessuten vil du delta i lys og vise konkurranser for å låse opp belønninger.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 9. Julefoto

Denne er laget for å være en fantastisk fotoredigerer for julebilder. Det er en rekke høykvalitetsfiltre tilgjengelig for å øyeblikkelig forbedre utseendet til bildene dine. Du har noen attraktive fotorammer å velge mellom.

Med mer enn 500 typografiklistremerker, mange morsomme emoji, hatkolleksjon, flotte hårstiler osv., Vil du kunne designe bildene dine perfekt. Med tilgjengeligheten av flere skrifter, vil teksten vises mer uttrykksfull. Bruk flere nyttige redigeringsverktøy for å pryde bildene dine og dele kreativiteten med dine kjære.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Julepiano med sanger

Vil du lære å spille julesanger på en morsom måte? Med "julepiano med sanger" ville du like å spille og synge sammen til julesanger på et flott piano. Hver sang viser tekster som hjelper deg med å synge med letthet. Den imponerende grafikken og det pene brukergrensesnittet gir fantastisk brukeropplevelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Notonthehighstreet: Shop Gaver

Notonthehighstreet - Shop Gifts er egentlig ikke bygget spesielt for jul, men det vil gi deg de beste ideene til julegaver og deretter lenke deg direkte til der du kan finne disse gavene slik at du kan kjøpe dem øyeblikkelig. Appen er veldig nyttig hvis du har kort tid og ønsker å handle veldig raskt etter gaver. Appen er også spesielt nyttig hvis du ikke vet hvor du skal begynne med gaveideer denne julen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Julekake - Kakemaker

Har du noen gang tenkt på å lage en deilig kake til familien? Hvis ja, vil du gjerne ha julekakemaker. Med denne appen får du en god sjanse til å shoppe med ingen ringere enn den fantastiske julenissen og samle alle nødvendige ingredienser for å lage en kjempegod kake!

Forstå situasjonen; en ung gutt ønsker å imponere familien, og derfor ber han julenissen om å tilberede kaken. Ettersom han ikke har tid, ber han deg lage en kake. Ikke bekymre deg; du har en kokebokoppskrift på hjelp.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt, kompis!

Hva er din favoritt?

Måtte Gud bringe mye lykke til deg og hele familien denne julen! Benytt deg av disse appene best mulig for å få en festlig stemning, lytte til feriesangene og del det fantastiske juletreet ditt med vennene dine for å vinne takknemlighet. Så, hvilke apper har du valgt for dine fantastiske juletider? Det ville være flott å kjenne dem i kommentarene.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste collage-lage iPhone-apper
  • Beste fotofiltre og effekt-apper for iPhone og iPad
  • Beste Halloween-apper for iPhone og iPad
  • Beste morsdag-apper for iPhone og iPad

Likte du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topp iOS-apper.

 

Legg Igjen Din Kommentar