Hvordan aktivere eller deaktivere iCloud fotodeling på iOS 8 på iPhone / iPad

Et av de beste aspektene ved iPhone- og iPad-enhetene er deres sømløse integrasjon med nettet. Dette aspektet karakteriseres best av Apples iCloud-tjeneste. I tillegg til lagring inkluderer iCloud-tjenesten også iCloud Photo Sharing som lar deg bygge Photo Streams, som du kan dele med alle du vil.

Nå kan noen av dere ha glede av denne fotodelingsfunksjonen, mens andre blant dere kan føle at den er noe fortrolig. Derfor anbefales det at du forstår hvordan du raskt aktiverer eller deaktiverer iCloud Photo Sharing på iOS-enheten din ved å bruke enkle trinn.

Denne delingen fungerer begge veier ved å la andre brukere invitere deg til deres delte fotostrømmer. Når du slår på iCloud Photo Sharing, vil andre kunne invitere deg til en annen strøm. Hvis du ikke får noen invitasjoner til Photo Streams, er det viktig å slå på denne delingsfunksjonen.

Personene du sender invitasjoner til, må også holde iCloud-fotodeling aktivert. I likhet med alle iOS-prosesser er det noen få kraner som er nok til å få iCloud Photo Sharing aktivert eller deaktivert uten problemer.

Slik slår du iCloud Photo Sharing på eller av på iPhone eller iPad som kjører iOS 8

Trinn 1. Åpne Innstillinger på din iPhone eller iPad.

Steg 2. Bla nedover og trykk på alternativet Foto og kamera .

Trinn 3. Finn alternativet iCloud Photo Sharing og trykk på Toggle for å slå av eller på.

Trinn 4. Start Bilder- appen . Delt- fanen skal nå være til stede i midten av den nederste navigasjonen.

Trinn 5. Du kan også bruke en alternativ måte å oppnå det ovenfor ved å starte Innstillinger → iCloud- alternativet og deretter bla ned til Trykk på bilder- alternativet for å aktivere eller deaktivere deling av iCloud-bilder. Enten av metodene tar deg til den samme endelige skjermen.

Det er det folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Sørg også for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar