Er Pokémon Go å tømme iPhone-batteriet for raskt? Tips for å fikse det

Det har gått nesten en uke siden jeg har fått det beste ut av Pokémon Go på iPhone-en. Når jeg snakker sannheten, har spillet virkelig vunnet meg med élan. Det er jo den perfekte kombinasjonen av moro og vidd, ikke sant?

Selv om jeg har hatt stor glede av å spille Pokémon Go, har noen irriterende problemer som tilfeldig krasj, serverfeil og hurtig batteritap skuffet meg enormt. Jeg har allerede fikset krasj så vel som serverfeil, og det er på tide å feilsøke det forferdelige batteriforbruket.

Heldigvis har jeg oppdaget noen triks for å forhindre at appen spiser i kraften. Og de har virkelig jobbet med å løse problemet på iOS-enheten min.

Slik forhindrer du at Pokémon Go tapper batteri på iPhone / iPad

Slik slår du på batterisparing i Pokemon Go for iPhone / iPad

  • Pokémon Go har et batterisparealternativ som lar deg forhindre batteritap på iPhone.
  • Når du slår på batterisparing, reduserer det lysstyrken på skjermen og reduserer oppdateringsfrekvensene når du peker iOS-enheten mot bakken.
  • Selv om vibrasjonsvarsler om Pokémon i nærheten ikke blir berørt, må du løfte skjermen for å merke av i nærheten eller se kartet.

Trinn 1. Start Pokemon Go på din iPhone.

Steg 2. Neste opp, trykk på Pokeball nederst.

Trinn 3. Nå må du trykke på Innstillingsikonet fra øverste høyre hjørne.

Trinn 4. I Innstillinger-ruten må du trykke på sirkelen ved siden av Batterisparing .

Som sidebeskjed kan du også deaktivere lydeffekter, musikk og vibrasjon ved å bare tappe på sirklene ved siden av hver enkelt av dem. Selv om det kan gjøre spillingen litt stille, vil du kunne spare mye batteri på enheten din.

Slik slår du av AR i Pokemon Go for iPhone

Augmented Reality er et interessant aspekt av dette spillet. AR krever imidlertid at kameraet er slått på, noe som resulterer i batteriforbruk. Bare slå bryteren ved siden av AR neste gang du er klar til å fange en Pokemon.

Aktiver laveffektmodus

Slå på lav strømmodus på iOS-enheten din for å spare mye strøm på enheten. For å forbedre batteriets levetid på enheten din, sjekk ut dette innlegget.

Slå av beliggenhetstjenester for andre apper

Siden Pokemon Go bruker GPS, må du beholde aktiverte Location Services på iOS-enheten din. Du kan deaktivere andre apper fra å bruke din plassering ved å slå av bryteren. (Innstillinger → Personvern → Plasseringstjenester.)

Få mest mulig ut av batteriet

Hvis batteriladet fortsetter, kan du gå etter en robust batterikasse til iPhone-en din. Det vil aldri svikte deg.

Det er det! Hva tar du for Pokemon Go? Hvor bra er det? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar