Beste lønnshåndtering iPhone og iPad-apper fra 2020: Foreta / beregne betaling med lette

Er det en kjedelig oppgave å spore ansatte, foreta og beregne betaling? Du må gi disse beste appene for administrasjon av lønn for iPad og iPhone for ikke bare å forenkle oppgaven din, men også fjerne mye stress.

Du kan følge med på dine ansatte, foreta og beregne betalinger med letthet. De lar deg også angi betaling per spesifikk tjeneste eller arbeidstaker. Med et enkelt grensesnitt og enkel funksjonalitet er disse appene perfekt designet for å være et nyttig aktivum for både små og mellomstore bedrifter. La oss finne ut mer om disse lønnsstyringsappene for iOS!

Beste lønnshåndteringsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Online lønn for arbeidsgivere

"Online lønn for arbeidsgivere" er en av de mest verdsatte appene for styring av lønn. Du kan enkelt opprette lønnsslipper for ansatte og entreprenører. Det lar deg betale arbeidstakere med direkte innskudd.

Påminnelsene om kommende lønnings- og skattetidsfrister sikrer at du ikke trenger å betale bot. Du får raskt tilgang til tidligere kontroller. Det holder alle dine data beskyttet ved hjelp av banksikkerhet på toppnivå. Appen fungerer med Intuit Online Payroll, QuickBooks Online Payroll, Intuit Full Service Payroll og QuickBooks for Mac Payroll også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. myPay Solutions

Denne appen er spesielt laget for myPay Solutions lønnstjeneste fra Thomson Reuters. De effektive lønnstjenestene gjør det svært nyttig for både mellomstore og små selskaper.

Du legger inn tid for gjeldende lønnsperiode og kan se tiden som er lagt inn for tidligere lønnsperioder. Du kan se kontrollstubber så vel som W2s-skjemaer. Appen lar deg også se W-4-informasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. LØPE

RUN er en eksepsjonelt brukervennlig lønnshåndteringsapp. Du kan raskt beregne ansattes inntekter og fradrag. Det lar deg betale ansatte med forhåndsbestemte lønnsatser.

Du betaler en annen lønnsgrad til arbeiderne som gjør mer enn én jobb og enkelt fordeler lønn til forskjellige avdelinger. Med appen kan du forhåndsvise lønnstotaler og kontantkrav. Du kan beregne føderale, statlige så vel som lokale skatter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. HowardSimon

"HowardSimon" er den typen app som kan gi deg den nødvendige fleksibiliteten til å ta bedre kontroll over lønnsstyring. Ved hjelp av denne appen vil du raskt se gjennom HR- og lønnsinformasjonen din.

Det pene dashbordet gjør det ganske enkelt å holde rede på viktige data. Sjekk ut hele historikken, og administrer den ideelt sett direkte fra appen. Basert på arbeidsflyten din, personaliserer du også appen for å holde alt i perfekt synkronisering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Hubstaff

Hubstaff er en smart tidssporings- og lønnshåndteringsapp. Appen har GPS-sporingsfunksjon for å holde rede på plasseringen av arbeidsstyrken. Dashbordet lar deg raskt finne ut hvem som er på jobb.

Du kan velge en betalingssats, betalingsmåte og lønnsperiode. Med arbeidslogger vil du finne ut årsaken til at noen er fraværende eller sent. Det er integrert med mer enn 30 andre prosjektstyringsprodukter som Quickbooks og Basecamp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. PayrollHero Team Clock

"PayrollHero Team Clock" kan øke arbeidsproduktiviteten til ethvert selskap enormt. Det gjør det mulig for bedrifter å administrere fremmøte av ansatte ved hjelp av ansiktsgjenkjenning og virtuelle rekvisitter. Arbeidere vil bruke den til å klokke inn og ut av skiftene sine, så vel som for å bryte.

Appen informerer ledelsen når en ansatt er sen, tidlig eller fraværende. Resultatlistene, vær og pendeldistanse viser sammenligningen mellom hver ansatt og kollegene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Roubler

Roubler bringer enkelhet i lønnsstyring. Du kan enkelt spore og oppdatere informasjonen din. Ta en titt på vaktlisten for å finne ut når du må gå på jobb.

Appen lar deg også se på lønnsslippene. Som leder kan du overvåke programlisten for å bekrefte hvem som jobber. Personlig har jeg funnet at denne appen er ganske bra og vil absolutt anbefale de som ønsker å si farvel til den kjedelige lønnsstyringsprosessen!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Firkantet lønn

Med noen få raske kraner kan du betale dine W2-ansatte og 1099 entreprenører. Dette er Square Payroll, som lar deg sette opp kontoen din direkte i appen. Bortsett fra ansattes lønn, hjelper denne appen deg med å registrere lønnsskattinnlevering. Blant andre viktige funksjoner i Square Payroll er sporing av sykefravær, betalt fri og overtid.

Et slående trekk ved denne appen er fleksibel prissetting; hvis du betaler 1099 entreprenører, skal du ikke betale et månedlig abonnement. Det er bare $ 5 per entreprenør.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. HRStop.com

“HRStop.com” er spesialutviklet for å gi en god HR- og lønnsløsning til bedrifter. Med denne appen kan ansatte klokke inn og ut av skiftet sitt. Det lar deg søke og godkjenne permisjon. Send inn timelister og administrer utgiftsrapporter. Du kan se feriekalenderen til selskapet og arbeidsjubileum.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. PION ESS Portal

PION ESS Portal er en lett lønnsstyringsapp som skal oppfylle dine grunnleggende krav. Den er laget eksplisitt for HRMS håndtert av SGC Management Services Pvt. Ltd.

Du kan følge med på flere viktige ting som lønnsslipper; refusjonsslipper og reskontro og TDS-projeksjonsark. Du vil også kunne administrere din tidskorrigering og til og med forlate overføringer enkelt. Det enkle brukergrensesnittet og brukervennlige funksjonene gjør det til et ideelt aktivum for å fjerne problemer fra lønnsstyring.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Pakk inn

Nå, ta kontroll over lønnsstyring ved å bruke disse overlegne appene til din beste fordel. De kan helt sikkert øke arbeidsproduktiviteten og få til den sårt tiltrengte bekvemmeligheten til å holde oversikt over ansattes ytelse. Har jeg glemt å inkludere noen av de beste lønnsstyringsappene dine for iOS på denne listen? La meg få vite det i kommentarene.

Du vil lese disse relaterte applistene:

  • Beste CRM-apper for iPad
  • Beste bestillingsregistrering iPad-apper
  • Beste visittkortleser-apper for iOS

For raskt å få tilgang til alle våre topphistorier, last ned iGeeksBlog-appen og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar