Noonlight - tidligere SafeTrek iPhone-app: En smart måte å varsle politiet om når du ikke er trygg

Mens mobiltelefoner har hjulpet mange mennesker til å unnslippe farlige situasjoner som er skadelig for personlig sikkerhet og trivsel, har smarttelefoner prøvd å ta det til neste nivå. Jeg er ikke bevæpnet med data eller analytisk innsikt her, men generelt har smarttelefoner ikke vært et radikalt tillegg til dette sikkerhetsspørsmålet.

Men det finnes apper for selvforsvar for iPhone som hjelper deg å varsle politiet og vennene dine når du er i fare. Noonlight er en slik app, en veldig genial den.

Noonlight er en sikkerhetsapp for iPhone. Det er en veldig enkel app som - når den brukes og utløses - vil varsle politiet lydløst med en farevarsel merket med din nåværende beliggenhet. Når du føler deg utrygg, er alt du trenger å gjøre å trykke og slippe en knapp på appen.

Noonlight ble designet for å slå tiden det tar å ringe 911 og sende SOS-meldingen din, som et lite prosjekt, men har funnet en utbredt suksess. Appen fungerer veldig enkelt:

Hvis du føler deg utrygg - si når du er ute om natten eller går gjennom øde gater med mistenkelige mennesker som rusler rundt - åpne appen og trykk og hold inne Safe-knappen.

  • Etter at du er ute av den usikre sonen og er sikker på at du er trygg, fjern fingeren fra knappen og tast inn en PIN-kode for å avbryte alarmsystemet som vil sende en melding til politiet.
  • I tilfelle du er i en nødsituasjon, er alt du gjør å fjerne fingeren fra Safe-knappen. Om ti sekunder, hvis du ikke gjør noe, vil SOS bli sendt og plasseringen din blir sporet / overvåket konstant.
  • Du kan avbryte varselet på ti sekunder.

Det er ingenting mer til appen. I sin enkelhet ligger smartheten: du skal kunne ha full kontroll over varslingssystemet, og det skal være veldig enkelt å varsle politiet. Selv om noen tar tak i iPhone-en din i prosessen, vil varselet bli sendt uansett hva.

Noonlight er tilgjengelig i App Store gratis med kjøpsalternativer i appen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar