Beste Cricket Live Streaming-apper for iPhone og iPad i 2020: Grunnlagt for fanatikere

Som cricket-fans ser det ikke ut til at vi får nok av kampene. Fra å spore alle de siste nyhetene relatert til favorittlagene våre, holde en fane på live scorekortet til live stream, ønsker vi alltid å være i løypa for mer. Og det er det som kalte fanteri!

Når jeg vet at Cricket-VM 2019 bare er i ferd med å ta av, er jeg sikker på at diehard fans vil gjerne utforske de beste cricket-live-appene for iOS for å få tak i spillene i sitt eget tempo. Av flere alternativer har jeg listet ut de mest spennende appene for å holde de lidenskapelige følgere på kostnaden.

Så la oss dykke rett sammen med meg for å velge ut en scintillating cricket-app for å være på toppen av spillet når som helst og hvor som helst!

Beste iOS-apper for live streaming av Cricket i 2019

#1. Hotstar

“Hotstar” er mye mer enn bare en enkel app for live streaming cricket-kamper. Bortsett fra å gi deg live dekningen av cricket-spill, underholder appen deg med mange filmer og TV-serier. Og oh, det tilbyr også spesielle show for premiumabonnenter.

Så hvis du ønsker å få en app som kan leve opp til cricket-etterspørselen din, og som også kan krydre filmtiden din eller binge-watching, må Hotstar utvilsomt være en topp innsats.

Bortsett fra cricket, kan du bruke denne appen til å innhente fotball, hockey, badminton, formel 1-racing, tennis, bordtennis, live tennis Grand Slams og Kabaddi også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Willow

“Willow” hevder å være den beste cricket-appen for iOS. Etter å ha sett nøye på hva denne appen har å levere, kan jeg trygt si at det er opp til merket. Enten du vil se live action eller spore live scorecard, vil det la deg gjøre det elegant.

Du kan se videoene av alle de fantastiske firer og massive seksere. Og hvis du noen gang skulle savne en kamp, ​​vil du kunne se hele replayet. Dessuten er det også et alternativ å legge til kule videoer i favorittlisten din for rask tilgang.

Dessuten, for å få mest mulig ut av alle funksjonene, må du gå for Willow Premium-abonnement som er tilgjengelig for $ 9.99 / månedlig.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. JioTV

For streaming av live cricket-kamper, "JioTV" er rett på pengene. Årsaken til at det er veldig bra, er at det gir deg tilgang til over 500 kanaler, inkludert mer enn 60 HD-kanaler. Så enten det er Star Sports, Sony Six HD, Sony ESPN HD, NEO Sports, Neo Prime eller DD Sports, vil alle sportskanalene være rett på fingertuppene.

Derfor kan du se favorittkampene dine uansett hvor de strømmer. Du vil merke programmer som favoritter og til og med stille påminnelser om å aldri gå glipp av noe stort kommende inventar. Den lar deg også spille inn show, slik at du kan se dem senere.

Dessuten har denne underholdningsappen støtte for over 15 språk. Når det er sagt, trenger du Jio-nummer eller Jio Service ID for å registrere deg på denne appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Cricket Australia Live

Hvis du følger cricket Australia, må det være din største eiendel. Med denne appen vil du kunne live stream menn og damer internasjonale kamper spilt i Australia. Det gir også direkteavspilling av KFC BBL og Rebel WBBL.

Når du er på farten, kan du høre på radiosendingene av kampene. Ta en titt på høydepunktene for å gjenoppleve de enorme seksere, fantastiske firer og ypperlige fangster som viste seg å være spillbytterne.

Dessuten gir den også de nyeste cricket-nyhetene, slik at du kan holde deg oppdatert om alle de store kunngjøringene sammen med tanker om før og etter kamp!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Ti idretter

Som cricket-fan, vil du gjerne ha Ten Sports til din disposisjon. Den er designet for å være en one-stop-plattform for sportselskere.

Bortsett fra å la deg se cricket-kamper, kan du også få live dekning av fotball, hockey, tennis, bordtennis, snooker og fotball. Så det spiller ingen rolle om du vil se OL, Cricket Worldcup 2019, FIFA World Cup, UEFA European Championship, Hockey Champions Trophy eller Australian Open, denne appen vil holde deg midt i all handlingen.

Enda bedre, den har en spesiell feed-seksjon hvor du raskt kan sjekke ut de ødeleggende historiene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Fox Cricket

Jeg er en stor tilhenger av “Fox Cricket” siden det er en av de fineste cricket-appene for iOS. Med denne appen vil du forbli synkronisert med alle de viktigste nyhetene knyttet til teamene dine. I tillegg gir den rettidige oppdateringer og lar deg også se de hotteste cricketvideoene.

Som Foxtel-abonnent kan du streame Fox Cricket Channel (501) inne i appen. Med kommentarene fra de tidligere stjernene som Shane Warne, Adam Gilchrist, Allan Border og Mark Waugh, gir det deg bedre innsikt i spillene.

På toppen av alt kan du følge med på teamets sider for å få tilgang til alle nyhetene om ditt team med letthet.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Hva er ditt valg?

Nå som du har fått de beste cricket-appene opp, må du aldri gå glipp av noen store øyeblikk. Og hvis du noen gang ikke kunne få tak i live-handlingen, kan du dra nytte av høydepunktene for å være synkronisert med alt.

Du vil gjerne se på disse innleggene også:

  • Beste Cricket-spill for iPhone og iPad
  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste Ninja-spill for iPhone og iPad
  • Beste FPS-spill for iPhone og iPad

Forresten, hva er din favoritt cricket-app, og hvorfor? Fortell oss navnet på favorittappen din. Last ned iOS-appen vår og følg oss på Twitter, Telegram og Facebook for å være synkronisert med de nyeste appoppdateringene.

 

Legg Igjen Din Kommentar