Hvordan tilbakestille Apple AirPods til deres tidligere perfekte selv

AirPods er en flott måte å utforske favorittmusikken din, delta på samtalene dine og se veldig stilig ut. Men hvis AirPodene dine har opptrådt nylig, er den vanligste løsningen å tilbakestille og returnere AirPods til fabrikkinnstillingene. Når du gjør det, tilbakestiller du også feilen som kan være problemet.

Prosessen for å tilbakestille Apple AirPods eller AirPods 2 eller Pro er ganske enkel; hovedsakelig fordi du ikke trenger å bekymre deg for sikkerhetskopiering av data eller annen jazz som du må gjennom, mens du tilbakestiller Mac eller iPhone. Før du forstår tilbakestillingsprosedyren, la oss imidlertid sjekke situasjonene der det kan hjelpe.

Hvorfor tilbakestille AirPods?

Selv om AirPods er et ganske pålitelig element, men til tider kan du få problemer med bruken. Fra batteriproblemer til problemer med lydlevering, kan det være en rekke problemer der tilbakestilling av AirPods kan være den perfekte løsningen. Her er noen eksempler:

 • AirPods 'batteri tappes raskt
 • AirPods lader ikke
 • AirPods starter ikke selv etter lasting
 • Ingen lyd i høyre / venstre AirPod
 • Inkonsekvent lydlevering
 • Den kompatible enheten oppdager ikke AirPods
 • AirPods kobler ikke til en kompatibel enhet

Selv om det ikke bare er for feilsøking, anbefales det også å tilbakestille AirPods før:

 • Du planlegger å dele måter med dem, dvs. selge eller dele dem ut
 • For å synkronisere AirPods til en annen kompatibel enhet
 • Når du kjøper en brukte eller pussede AirPods

Slik tilbakestiller du AirPods, 2 eller AirPods Pro til fabrikkinnstillinger

Selv om det ikke er en tvang, men Apple foreslår at du først skal koble AirPods fra iPhone eller iPad. Dette er hovedsakelig gjort for å fjerne dem fra kontoen din, slik at den ikke er koblet til under tilbakestillingen.

Slik kobler du sammen AirPods fra iPhone eller iPad

Trinn 1. Gå til Setting- appen på din iPhone

Steg 2. Trykk på Bluetooth.

Trinn 3. Finn AirPods fra Mine enheter- delen, og trykk på 'i' foran dem.

Trinn 4. Velg Glem denne enheten fra alternativene, og trykk deretter på Glem enhet igjen for å bekrefte handlingen.

Slik tilbakestiller du fabrikken AirPods Pro, AirPods 1/2

Før vi fortsetter med trinnene, må du forsikre deg om at AirPods og ladesaken er tilstrekkelig ladet.

Trinn 1. Plasser AirPods i saken og lukk lokket.

Steg 2. Vent i omtrent 30 sekunder .

Trinn 3.åpner du lokket og trykker deretter på og holder inne oppsett-knappen på baksiden av saken til statuslampen inne i saken blinker gult et par ganger og deretter blinker hvitt kontinuerlig.

Lukk lokket, Airpodene er nå gjenopprettet til fabrikkinnstillingene. For å koble enheten din med iPhone, iPad, Apple Watch, Mac og Apple TV, hold den nær enheten og følg instruksjonene på skjermen. For mer informasjon, følg trinnvise instruksjoner. Hvis du har hatt noen tilpassede innstillinger, er de også tilbakestilt. Du må endre AirPods-innstillingene etter ditt valg.

Bare tilbakestill og gå videre !!

Problemer med Airpodene dine, bare tilbakestill og gå videre; problemer med iPhone eller iPad, bare tilbakestill og gå videre. Bare hvis dette også kan være løsningen på alle problemene våre, kan være de samme, bare tilbakestill og fortsett. Selv om tilbakestilling ikke i ettertid er alltid løsningen, noen ganger må du stole på at en Apple-støtteperson vil løse problemet. Ligner på hvordan du kommer til nettstedet vårt for feilsøkingstips og triks.

Du vil gjerne lese disse innleggene også:

 • De beste trådløse lader for AirPods
 • Slik slår du på Mono Audio for AirPods på iPhone og iPad
 • Slik deler du lyden med to AirPods i iOS 13
 • Beste vanntette tilfeller for AirPods

Løste vi problemet ditt, eller står du fremdeles overfor noen problemer med AirPod-ene? Gi oss beskjed hvis du trenger mer hjelp, eller om du trenger hjelp med andre problemer relatert til Apple-produkter. Kontakt oss i kommentarfeltet nedenfor eller på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene. Last ned iOS-appen vår for flere slike tips og triks.

 

Legg Igjen Din Kommentar