Circa: Å få tak i nyheter kan ikke bli bedre og enklere [iPhone App Review]

Som teknisk blogger får vi følge en mengde nyheter gjennom kilder som er så varierte og så uttømmende som du kan forestille deg. Vi lever i en verden der normen er. Du leser historier fra hele nettet: Facebook, Twitter, nyhetsnettsteder, nyhetslesere og mer.

Det er vanskelig å fange opp nyheter utenfor vår "verden", og selv når du holder deg til en kilde, er ting ikke så lett. Det kan bli vanskelig når du prøver å fange opp nyheter over hele kloden.

Derfor var jeg spent når Circa ble lansert for omtrent et år siden.

Circa ble lansert langt tilbake i slutten av 2012 - oktober hvis minnet mitt tjener meg rett. IPhone-appen var kickass glatt og mye viktigere enn det, nyhetene kom i biter: det var det jeg ønsket. Over tid har Circa hjulpet meg å være på toppen av nyhetssløyfen uten å måtte bli overveldet med informasjonsoverbelastning.

Ett år etter planlegger Circa å lansere en app for Android og oppdatere den eksisterende appen for iOS 7. Appen er perfekt som den er, men jeg er også spent på å se hvilke nye endringer som kommer med iOS 7-versjonen.

Circa er en av de sjeldne innholdstjenester som ble enormt populære. Det grunnleggende formatet til Circas historiefortelling er enkelt og greit:

  • Circas redaktører sammenstiller nyheter fra forskjellige kilder
  • Deretter oppsummerer de nyhetene i kronologiske deler av informasjonen du kan lese i poeng.
  • Det beste er hva som skjer med hver nyhetsoverskrift: når det utvikles nyheter rundt et bestemt tema, blir flere biter lagt til de eksisterende nyhetene. Når du favoritter / følger en nyhet, vil du holde deg oppdatert på det siste som skjer rundt det aktuelle problemet.

Det handler om kurasjonssiden av Circa. Som beskrevet av Circa er det ikke oppsummering, og jeg er enig i det. Det er mer en nyhetsrapportering som bygger.

Når du vil gå dypere inn i en nyhetshistorie, har du sitater som tar deg til kildene Circas redaktører brukes til å sammenstille nyhetshistorien. Oftere enn ikke får du den avgjørende delen av informasjonen rett innenfor Circas historieknopper.

Circas grensesnitt er også fantastisk. Den jevne flyten som overfører mellom forskjellige deler av appen er en virkelig glede. Delealternativer er designet for å gjøre deling fornuftig og verdifullt for andre.

USP er at hvis du ønsker å ta igjen nyheter raskt og enkelt, er Circa et must-have. Det er en gratis app.

Last ned Circa

 

Legg Igjen Din Kommentar