10 beste iPad Tower Defense-spill i 2020 som er helt fantastiske

Jeg elsker å spille tårnforsvarsspill ettersom det er pakket med flere nivåer og enorme utfordringer. Å bygge den mektige hæren, forsvare tårnene dine og ødelegge fiender er en fantastisk opplevelse. Basert på ren spenning og spenningen de gir; dette er de beste iPad Tower Defense-spillene mine.

Skjerp taktikken din, bruk den beste av triks for å endre spillet for å beseire motstanderne. For mer moro, konkurrer i turneringer for å vinne mange pokaler og stige gjennom gradene for å regjere suverene. La oss ta turen over for å finne ut mer om disse førsteklasses tårnforsvarsspillene som er spesielt designet for iPad!

10 beste Tower Defense-spill for iPad og iPad Mini i 2019

#1. Clash Royale

Clash Royale er surret med noen utfordringer for å teste ut mettelen din. Det er et spill i sanntid med flere spillere med kongelige. Du må kjempe ut med andre spillere fra hele verden for å vinne pokaler.

Bygg et ugjennomtrengelig kampdekke for å beseire fiendene dine. Eliminer fiendenes tårn og vinn kroner for å tjene enorme kronekister. Du kan også utfordre klankameratene og vennene dine til en privat duell.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Steampunk Defense

Fra hva jeg har opplevd, er "Steampunk Defense" den slags tårnforsvarsspill som aldri ser ut til å la det morsomme elementet forsvinne. Jeg har virkelig hatt glede av å ta på meg mange forsvarsnivåer over ørkener og troper.

Når du snakker om gameplayet, må du smart kommandere steampunk troppene dine og oppdage morderen strategi for ikke bare å desimere dem i slaget, men også ta kontroll over tårnene deres. Dessuten får du også en sjanse til å oppgradere enhetene dine for oppdrag absolutt dominans.

Med mange tanks og våpen underveis, vil du gjerne kjempe ut og vise frem kampeevnen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Clash of Clans

Vil du lede en massiv hær og lede klanen din til seier? Clash of Clans må være et topp spill for deg. Gjør landsbyen din til den plettfrie festningen slik at fiender kan bryte seg inn i den.

Du må bygge hæren av barbarer, bueskyttere, svinryttere, trollmenn, drager og mektige jagerfly. Bekjemp spillere fra hele verden for å vinne mange pokaler. Beseire Goblin King som viser frem den fantastiske kampferdigheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Realm Defense

Realm Defense er det du ønsker å cash-in-on for å lyse opp din spillopplevelse. I dette spillet må du spille rollen som en frelser for å redde kongeriket fra utslettelse.

Få det beste ut av din strålende strategi for å knuse slim, nisser og skjeletter. Den har mer enn 40 nivåer for å teste ferdighetene dine i stor tid. Du kan også konkurrere i enorme turneringer for å vise fram heroikkene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Toy Defense 2

Denne er et actionfylt tårnforsvarsspill. Du må ta full kontroll over robuste kjøretøy og få mest mulig ut av morderen strategi for å bli den ultimate sjefen. Du kan delta i dynamiske PvP-kamper med andre spillere fra hele verden.

Hvis du vil gå enda lenger, kan du delta i turneringer og vise frem ferdighetene dine. Bygg den mektige hæren for å ta på seg fiender i hardtslående slag. Med 290 fartsfylte oppdrag, har du mye å kjempe for.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Epic War TD 2

Epic War lever opp til navnet sitt. Med dette høyoktan-tårnforsvarsspillet vil du glede deg over episke kamper, hengi deg til masseødeleggelse og bruke smart strategi for å dominere fiendene dine.

Dette spillet har 9 tårn med høy effekt og 4 mega tårn for å holde deg begeistret. Det er så mange som 40 forskjellige enheter som ikke bare er ekstremt utfordrende, men også full av moro. Du får 50 enorme oppdrag å oppnå.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Kingdom Rush Hevn

Kingdom Rush trenger egentlig ikke en introduksjon hvis du regelmessig spiller tårnforsvarsspill. Vengeance-historien har fått mye oppmerksomhet fra spillere, og det er en topp toppliste. Spillet har fått 17 nye tårn for å forsvare riket mot fiender. Kjemp for å vise hvem som er sjefen.

Foruten bare tårn, har du også 10 mektige helter på kommando til å forsvare riket ditt. Når det gjelder slåssing, er det en rekke fiender, konger og legendariske sjefer. Spillet vil garantert holde deg limt i timevis. Det er ikke gratis, men det er absolutt verdt prislappen.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 8. Defenders

"Defenders" er en interessant kombinasjon av fantastisk tårnforsvarsspill med samleobjekter i kortspillet. Dette spillet krever at du er på toppen av spillet ditt for å bevise din overherredømme. Med fantastisk 3D-grafikk, mer enn 20 tårntyper og 25 oppgraderingsnivåer for hvert tårn, er det ikke nok til å gi mye glede.

Du vil tjene forskjellige sett med kort etter hver kamp. Sørg for å velge kortene nøye og spill strategi for å vinne kamper. Du må kjempe mot små muterte sopp, gigantiske nisser og dødelige nagas. Du kan også opprette og tilpasse tårnene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. iBomber Defense Pacific

iBomber Defense Pacific er grunnlagt for seriøse tårnforsvarselskere. Bekjemp fiendene, bruk din beste strategi for å vinne dem.

Med den fantastiske 3D-grafikken kombinert med de flotte kart, taktikker og dødelige våpen, gir det deg uendelig glede. Siden fiendene dine er veldig mektige, må du gi 100% for å dominere dem. Analyser motstanderne dine, søk skjulte mål, reparer enheter og ødelegg fiendens innlegg.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 10. Bloons TD

Bloons TD er et fantastisk tårnforsvarsspill med enorm dybde og repeterbarhet. De fantastiske topplistene gir mye moro i stykket. Du må bygge fantastiske tårn og ansette nye spesialagenter for å overliste fiendene dine.

Det er over 50 spor for å lyse opp spillopplevelsen din. Mer enn 250 tilfeldige oppdrag og 10 spesielle oppdrag lar deg aldri kjede deg. Noen utfordringer sikrer at du aldri blir tom for moro skyld.

Pris: $ 2, 99 (lite versjon gratis)

nedlasting

Logger av

Tower Defense-spill er enormt populære blant spill-aficionados. Det som gjør dem så spennende, er utfordringene de tilbyr. Ved å delta i turneringer, har du full frihet til å vise heroikkene dine og være den ultimate mester.

Er det noe topptårnforsvarsspill som mangler fra denne listen? Gi meg beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Jeg vil anbefale deg å sjekke ut:

  • Beste Space Shooter-spill for iPhone og iPad
  • Beste racing- og iPhone-spill
  • Beste Pokemon Go-alternativer for iPhone
  • Beste Super Mario-kjørealternativer for iPhone og iPad

Last ned appen vår for raskt å få tilgang til flere slike spesielle spillelister og holde kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar