De beste Apple TV-fjernkontrollstativene i 2020: Hold det trygt og ladet

Etter en slitsom dag, ønsker du å sitte i en komfortabel stol for å se på Apple TV. Men Apple TV-fjernkontrollen din mangler, og verre er at den blir utladet når du endelig finner den. Du tror kvelden din er bortskjemt. Du skulle ønske du hadde fått et Apple TV-fjernladestativ for å holde fjernkontrollen trygg og ladet.

Jeg søkte mye på nettet og fant noen av de beste Apple TV Remote-laderokkene. Mens jeg gjorde det, fant jeg også en levedyktig løsning for å rydde opp rotet i ladekabler eller tilkoblingsledninger. Svaret på alle dine lidelser når det gjelder sikkerhet, lading og rotete ledninger er denne artikkelen og tilbehøret nevnt nedenfor.

De beste ladedokkene for Apple TV Remote i 2019

#1. TotalMount Apple TV Remote Holder

Enten du er bekymret for å miste Apple TV Remote eller irritert av alle ledningene som blir sett, tilbyr TotalMount en utmerket løsning for begge problemene. Som navnet antyder er det i utgangspunktet en ekstern holder som kan monteres på siden eller baksiden av TVen din med et kvalitetslim.

Den innebygde dock kan lade fjernkontrollen når den er koblet til, og holde den alltid klar til bruk. De to kabelsjefene som følger med holderen, hjelper deg dessuten med å organisere og skjule ledningene. Holderen er også kompatibel med alle Apple TV-fjernkontroller.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Holder-Mate 3-i-1 ladedokk

Hvis du er en ekte-blå Apple-tilhenger, kan dette være det beste for deg. En dokkingstasjon, som kan inneholde og lade flere Apple-enheter samtidig. 3-i-1-ladedokken har plass til Apple TV Remote, AirPods, smarttelefon, nettbrett og Apple Watch.

Takket være et kabelstyringssystem med tre hull, kan du også lade tre enheter samtidig. Interessant nok er materialet for hver seksjon forskjellig i henhold til produktet det vil inneholde. Mobiltelefonstativet og AirPods-dokk er bygget av tung aluminium for å tåle enhetens vekt. For å beskytte Apple Watch mot riper, har holderen silikon uten riper. Videre sikrer 6 stk antiskli gummiføtter under stativet at overflaten på bordet ditt ikke skades.

USP: Passende materiale som brukes for hver ladestasjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. Native Union Dock +

Den minimalistiske og elegante designen til Dock + kompletterer perfekt elegansen til Apple TV-fjernkontrollen og andre Apple-enheter. Uansett hvor pent en ladestasjon ser ut, kan skruetråden bombe hele appellen. Ikke med Dock + som det kommer med en matchende lynkabel, som er like smakfull.

Boksen inneholder også tre separate adaptere som lar deg koble forskjellige enheter til stasjonen. For å sikre enhetens sikkerhet, er dokken konstruert med silikon og aluminium. Å sette opp Dock + er også ganske enkelt og tar rundt 15 sekunder. Videre trenger du ingen spesialverktøy, da komponentene er nøyaktig konstruert for å spalte sammen uten skruer sikkert.

USP: Matchende lynkabel

Sjekk ut på Amazon

# 4. elago D Stand Ladestasjon

En dokkingstasjon som er sterk, fleksibel, smart, elegant, brukervennlig og flerbruksmessig. Du kan parkere dette sylindriske stativet ved siden av Apple TV-enheten eller på sidebordet; det vil se bra ut overalt. Den er designet spesielt for original Apple Lightning-kabel, og støtter Apple TV (Siri-fjernkontroll), iPhone, AirPods, iPad mini, trådløst tastatur, magisk mus.

Ytterdekselet av silisium skraper ikke eller skader enheten din eller kabelen. Mens den indre aluminiumsylinderen sikrer at elago D-stativet kan opprettholde vekten på enhetene dine. I tillegg er ladesporet utformet på en måte som enheten ikke sklir. For å sette lynkabelen inn i sporet, skiller du bare topp- og bunnhetten. Produktet er tilgjengelig i sort og sølvfarge.

USP: Utvendig silisium beskytter mot riper

Sjekk ut på Amazon

# 5. elago 3 in 1 Charging Hub

Hvis du elsket funksjonene i elago D-stativet som er nevnt over, ville du også falt over hælene for dette produktet. Dette ladepunktet er produsert med silikon av høy kvalitet og er fleksibelt og holdbart. Fleksibilitetsfunksjonen strekker seg også til enheter du kan koble fra Apple TV-fjernkontroll til Apple Watch.

De tre kabelhåndteringshullene i bakenden lar deg ikke bare lade flere enheter samtidig, men holder også rotet av ledninger i bakgrunnen. Etter min mening, hvis din Apple TV er plassert på soverommet, er elago's Charging Hub et perfekt tilbehør til nattbordet ditt. Alt fra AirPods, iPhone, Apple Watch til Apple TV-fjernkontrollen blir trygt plassert og ladet like ved siden av deg.

USP: Lader flere enheter sammen

Sjekk ut på Amazon

# 6. Tolv sør HiRise 2

Allerede et veldig populært og pålitelig ladestativ for iPhone & iPad. Ettersom HiRISE 2 bruker lynkontakt, kan den også drive Apple TV Siri-fjernkontrollen. Snakk om å drepe noen få fugler med en pil.

Stativet kan være ganske kompakt i sin struktur, og kan passe perfekt selv på de minste pultene. I tillegg tilfører metalllegemet påfølgende vekt, og sikrer tilstrekkelig stabilitet. Den unike kombinasjonen av stabilitet og kompakthet gjør det mulig for brukere å fjerne TV-fjernkontrollen med en hånd.

Enheten er tilgjengelig i farger i sort, sølv og hvit. Du kan også velge en raffinert versjon av denne modellen, kalt "HiRise 2 deluxe". Denne modellen leveres med Lightning + Micro-USB-kabler som sparer deg for å jakte på kabelen hver gang.

USP: Enhånds fjerning av iDevice

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå

Ladestativ for Apple TV-fjernkontrollen som er oppført ovenfor, er utviklet for den originale Apple-lynkabelen, og derfor regner jeg disse produktene blant de beste ladedokkene. Nå har ikke den originale kabelen en perfekt passform, den er også beskyttet mot slitasje.

Med tanke på de varierte kravene våre, kan ditt valg avvike fra mitt. Foretrekker du til og med en ladestasjon, eller liker du den tradisjonelle laderen? Hvilke av disse produktene likte du mest, eller har jeg savnet favoritten din? Del dine kommentarer med oss.

Ikke gå glipp av:

  • Beste Apple TV-apper for læring
  • Beste trådløse hodetelefoner for Apple TV
  • Slik bruker du iPhone eller iPad som Apple TV Remote
  • Beste Apple TV fjernkontroll

Hvis du liker innholdet vårt, kan du bli med i samfunnet vårt ved å laste ned iOS-appen vår eller ved å følge Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar