Privat surfing Mangler i Safari på iPhone eller iPad? Hvordan fikse det

Den private modus i Safari lar deg bla gjennom nettsteder uten spor i appens historie. Det er en trygg måte å surfe på nettet på din iPhone eller iPad fordi det forhindrer registrering av surfeloggen, lagring av informasjonskapsler, sporing av nettsteder, etc.

Det er enkelt å aktivere privat modus, men vi har nettopp funnet ut at noen ganger vises ikke den "private" -koblingen i Safari's fanevisning. Gitt at dette er den enkleste måten å aktivere privat modus, vil det være umulig å veksle mellom private og normale modus uten denne koblingen. Forresten, kan du også legge merke til at alternativet "Tøm historikk og nettstedsdata" (i Innstillinger → Safari) deaktivert. Heldigvis er det en løsning for dette. Her er mer om det.

Det viser seg at "Begrensninger" spiller en rolle i å aktivere / deaktivere koblingen "Privat" -modus i Safaris tabulatorvisning. Hvis du har aktivert begrensninger på nettstedet, er det en mulighet for at den private moduskoblingen blir skjult. Noen ganger ser det ut som en feil også, men uansett, slik kan du fikse den manglende private linken i Safari.

Er privat surfeknapp gråtonet i Safari på iPhone eller iPad? Hvordan fikse det

Trinn 1. Åpne innstillinger → Trykk på skjermtid (Hvis du har angitt passord for skjermtid, kan det hende du ber deg om å gå videre.)

Steg 2. Trykk på Innhold og personvernbegrensninger, og trykk deretter på Innholdsbegrensninger.

Trinn 3. Trykk på nettinnhold og velg Ubegrenset tilgang.

Trinn 4. Hvis det allerede er valgt, klikker du på Begrens voksne nettsteder og klikker på Ubegrenset tilgang igjen.

Trinn 5. Avslutt Innstillinger og Safari (hvis den er åpen.)

Åpne Safari på nytt og gå til tabulatorvisningen (trykk på +). Forhåpentligvis skulle du nå se koblingen “Privat modus.

I Innstillinger → Safari, sjekk også om Tøm historikk og nettstedsdata nå er aktivert. Legg merke til at du burde besøkt noen få nettsteder (i utgangspunktet ha litt historie) før lenken / knappen blir klikkbar igjen.

Det var alt folkens!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar